Дури тогаш ќе пукне блесометарот :pos2::pos2:Е братче ако некад те носи патот накај скопје кога се игра работнички мзт да видиш тогаш што ти е артилерија на терен...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дури тогаш ќе пукне блесометарот :pos2::pos2:Е братче ако некад те носи патот накај скопје кога се игра работнички мзт да видиш тогаш што ти е артилерија на терен...
И ракометарките на рекламата за ВИП или Т-мобајл....ви ја украдоаKoсово косово...не се вадете сеа...ни ја украле песната малку доле ооо
и направиле многу лоша копија...и нешто се спомнува косово навака натака
Прашај си натака тасе немам намера да се расправам....прашај го тој
газдата на пекарата или работник што ли е кој го знае хахахахаха
Абе ние имаме песни, ама овој пат пеевме повеќе патриотски песни. Како Албанци, тоа е Скопје албанско, шеестретта и тн... :angel1::angel1::angel1::nesvest:И Лозари треба да поработите на навивањето, цел натпревар не слушнав некоја добра песна, се само некој скандирања(во кавадарци ви се ебат сестрите, ајде фени победи за нас итн) шо ги користет сите групи во Македонија и балкан:pos2::pos2:
Аман бе човече, па тие се универзални песни/скандирања, како сакаш наречи ги, цела Макеедонија ги пее.таа ние ја пееме и незнам како не им е срам да пеат 10000 наши копирани песни кога играат со нас![]()
И мене ми беше, да ти кажам.Мене ми беше глупо навивањето, Албанци, Косово, Битола, провинција, земјотреси, ниви...., глупи работи![]()
Тоа пичето е верна навивачка...повеќе иде на утакмици и од менеИ мене ми беше, да ти кажам.
И една молба од мене. Тоа пичето што ви беше, да го поздравите од мене:back::back::back::back:
Песната...Работнички победи за нас..само ние ја пееме тукаАман бе човече, па тие се универзални песни/скандирања, како сакаш наречи ги, цела Макеедонија ги пее.
Повише зијан него ќар хахахаИ ракометарките на рекламата за ВИП или Т-мобајл....ви ја украдоа
Знам, сте застанале, ама дури кај градинката. Добар промет сте му направиле на тие од бурекџилницата:pos2::pos2::pos2:
Нема уште ништо брат барав од лозари некој да не не сликнал ама и они ќутат .... имам само од автобус кај што лежам мртов пијан :pos2:и тоа е и еден клип божем ке снимам како не маваат џандари ама ништо не се глеаАбе ставете слики нешо од утакмицата..
Не сери бе буљаш ти да не не се начукаabe pijanico edna hahahahhaah
:back:Тоа пичето е верна навивачка...повеќе иде на утакмици и од менесериозно
Абе ајде, ние и минатата сезона пеевме така. Ама мислам дека оваа утакмица не ја пеевме таа, него напред ти си шампион.Песната...Работнички победи за нас..само ние ја пееме тука
Ах, сТрам да ви е!:star::star:Повише зијан него ќар хахаха
Вие викаш и минатата сезона...а ние од 97...па види ти сеа хахахАбе ајде, ние и минатата сезона пеевме така. Ама мислам дека оваа утакмица не ја пеевме таа, него напред ти си шампион.
Па чим сам не дава мора да крадеш :pos2::back:
Ах, сТрам да ви е!:star::star:
Вие викаш и минатата сезона...а ние од 97...па види ти сеа хахах
Па чим сам не дава мора да крадеш :pos2:
Не не неСе запнаа на песната даа.Ако е затоа Комити почнаа први да ја пеат...
Играј Вардар за нас
Играј Ѓорче за нас
Вие пеете Победи Работнички за нас
Лозари
Напред Фени ти си шампион...
А и други групи ја пеат со ист ритам и со ист текст или различен
На Јанко се јавуваше тојtuzetese be ima eden sut vo bitolata spanako mozi imate slusnato za gradonacalnik se kandidirase ke go tuzese jovan jovanov deka mu gi ukral pesnite:pos2: