Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Koсово косово...не се вадете сеа...ни ја украле песната малку доле ооо
и направиле многу лоша копија...и нешто се спомнува косово навака натака

Прашај си натака тасе немам намера да се расправам....прашај го тој
газдата на пекарата или работник што ли е кој го знае хахахахаха
И ракометарките на рекламата за ВИП или Т-мобајл....ви ја украдоа:):)

Знам, сте застанале, ама дури кај градинката. Добар промет сте му направиле на тие од бурекџилницата:vozbud::pos2::pos2::pos2:

И немојте тоа да го мешате со нас, како прво, повеќето од тие што маваа беа деца, како второ од таму кај што ве маваа, до градинката има 500 метра, а башка и кучките со дефендер застанаа кај што маваа и ја пуштиа сирената...
И Лозари треба да поработите на навивањето, цел натпревар не слушнав некоја добра песна, се само некој скандирања(во кавадарци ви се ебат сестрите, ајде фени победи за нас итн) шо ги користет сите групи во Македонија и балкан:pos2::pos2:
Абе ние имаме песни, ама овој пат пеевме повеќе патриотски песни. Како Албанци, тоа е Скопје албанско, шеестретта и тн... :angel1::angel1::angel1::nesvest:

Инаку не ни беше само на скандирања, де, пеевме и други песни...а највеќе Дале Кавесе.

А инаку и ЦПБ не ми се слушаше дека пеат многу, многу.
таа ние ја пееме и незнам како не им е срам да пеат 10000 наши копирани песни кога играат со нас :toe:
Аман бе човече, па тие се универзални песни/скандирања, како сакаш наречи ги, цела Макеедонија ги пее.
Мене ми беше глупо навивањето, Албанци, Косово, Битола, провинција, земјотреси, ниви...., глупи работи :toe:
И мене ми беше, да ти кажам.

И една молба од мене. Тоа пичето што ви беше, да го поздравите од мене:back::back::back::back:

И мене ми беше, да ти кажам.

И една молба од мене. Тоа пичето што ви беше, да го поздравите од мене:back::back::back::back:
Тоа пичето е верна навивачка...повеќе иде на утакмици и од мене:) сериозно

Аман бе човече, па тие се универзални песни/скандирања, како сакаш наречи ги, цела Макеедонија ги пее.
Песната...Работнички победи за нас..само ние ја пееме тука

И ракометарките на рекламата за ВИП или Т-мобајл....ви ја украдоа:):)

Знам, сте застанале, ама дури кај градинката. Добар промет сте му направиле на тие од бурекџилницата:vozbud::pos2::pos2::pos2:
Повише зијан него ќар хахаха

Абе ставете слики нешо од утакмицата..
Нема уште ништо брат барав од лозари некој да не не сликнал ама и они ќутат .... имам само од автобус кај што лежам мртов пијан :pos2:и тоа е и еден клип божем ке снимам како не маваат џандари ама ништо не се глеа

Тоа пичето е верна навивачка...повеќе иде на утакмици и од мене:) сериозно
:back:
Песната...Работнички победи за нас..само ние ја пееме тука
Абе ајде, ние и минатата сезона пеевме така. Ама мислам дека оваа утакмица не ја пеевме таа, него напред ти си шампион.
Повише зијан него ќар хахаха
Ах, сТрам да ви е!:star::star:

Абе ајде, ние и минатата сезона пеевме така. Ама мислам дека оваа утакмица не ја пеевме таа, него напред ти си шампион.
Вие викаш и минатата сезона...а ние од 97...па види ти сеа хахах

:back:

Ах, сТрам да ви е!:star::star:
Па чим сам не дава мора да крадеш :pos2:

Вие викаш и минатата сезона...а ние од 97...па види ти сеа хахах

Па чим сам не дава мора да крадеш :pos2:

Се запнаа на песната даа.Ако е затоа Комити почнаа први да ја пеат...
Играј Вардар за нас
Играј Ѓорче за нас

Вие пеете Победи Работнички за нас

Лозари
Напред Фени ти си шампион...

А и други групи ја пеат со ист ритам и со ист текст или различен

Се запнаа на песната даа.Ако е затоа Комити почнаа први да ја пеат...
Играј Вардар за нас
Играј Ѓорче за нас

Вие пеете Победи Работнички за нас

Лозари
Напред Фени ти си шампион...

А и други групи ја пеат со ист ритам и со ист текст или различен
Не не не

Работнички победи за нас
ајде фени победи за нас

за тоа зборам....

украдено е лично од нас

tuzetese be ima eden sut vo bitolata spanako mozi imate slusnato za gradonacalnik se kandidirase ke go tuzese jovan jovanov deka mu gi ukral pesnite:pos2:

Значи какви луѓе постојат еј неможам да верувам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom