Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
заеби бе тоа дај некој ден да се договориме сите од подфорумов да излеземе да се начукаме и да плескаме шиптарчиња јас највеќе сум за тоа а за кошарка има време ке се јачаме на трибини:smir:

заеби бе тоа дај некој ден да се договориме сите од подфорумов да излеземе да се начукаме и да плескаме шиптарчиња јас највеќе сум за тоа а за кошарка има време ке се јачаме на трибини:smir:

ako ja zemes natasa i sestra i :D:D:D

ајде бе ке ги зеам не е проблем работата е да напраиме едно помирување со јако пиење и тепање шипуси :duel:

Pomiruvanje so vas ??!?!?! samo MRTOV !!!! ve mrazam od dnoto na dusata !!!!
абе зоко зоко колку членови на сити парк бојс познаваш да те прашам?
и зошто всушност таа омраза...зошто на пример јас не те мразам тебе?

imam i drugari od cpg, sekogas koga pravam muabet na ovaa tema se karame na rabot na FIGHT sme...

imam i drugari od cpg, sekogas koga pravam muabet na ovaa tema se karame na rabot na FIGHT sme...
ееее колку пати сум седел со другари членови на фемили па ке дојде до јачање али нема везе никад не дошло до такви работи скраја да е ...едноставно препуцавања дечките се ок јас ги поштуем нема везе што се од фемили или од кај и да се ништо не ми згрешиле...не го гледам како членови на фемили него едноставно како другари..едноставно јас ја мразам навивачката група и клубот али како целина ти текнуе..исто како и ти само што не сакаш да признаеш мене никад не ми згрешиле поединци ми згрешиле како група

pa kako da ne ne mrazam be ziti se imaat nabieno kompleks od rabotnicki cel zivot da se gubi od gradskiot rival nema sansi da ne sakaat baska i na nas ni se nakomileni pacienti:D

abe ve sakame najvise na svet so vi e,neka ne ve laze ovoj zoki sme ve mrzele:D:D:D
zoki vika taka zaso nekoja od kaj vas tamu kurot kifla mu go napraila...devojkata ne znaela za dosta i sea mu se sere koa ke mu tekne na vas:D:D:D

abe ve sakame najvise na svet so vi e,neka ne ve laze ovoj zoki sme ve mrzele:D:D:D
zoki vika taka zaso nekoja od kaj vas tamu kurot kifla mu go napraila...devojkata ne znaela za dosta i sea mu se sere koa ke mu tekne na vas:D:D:D

da bese edna... koga nie sme gubele od vas be koga Family izgubil od cpG ???
vo zabluda ste nesto !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom