Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
Црнцине че ја опра работава.
Автоматски споено мислење:

Каде е англичанецо шо го потпишаја?
Не ни бил потпишан тој, самиот ја направил збрката што се сликал со дресот, а и нема ни да потпише мислам, иако се уште е тукс на проба ама многу многу лош бил.

Последно уредено:
Не ни бил потпишан тој, самиот ја направил збрката што се сликал со дресот, а и нема ни да потпише мислам, иако се уште е тукс на проба ама многу многу лош бил.
Си прај кариера на трасфермаркт

Do kade se stolcinata?

Последно уредено:
Amos Dadet потпиша денеска ајде аирлија.

Amos Dadet потпиша денеска ајде аирлија.
od mart nema igrano (valjda povreda), a prethodno igral za eden od najslabite vtoroligasi od slovenija. prasanje kolku e dobar, edino pozitivno e sto pred voopsto da ne igra redovno bil starter. mozda sepak ne e otepan, mada ne mora da si dobar za da igras redovno za tolku slab klub.

Sekako ke bidi upgrade zato so momentalno na sredina sme epten sakati i site ne dominiraat. Plus protiv Egnatia toj mi ostavi najdobar vpecatok od crncive. Mnogu borben i agresiven.

P.S: v sabota pak prenos ke ima na Mtv
P.P.S: Cukumva go pustile, ne go potpisuvaat

Sekako ke bidi upgrade zato so momentalno na sredina sme epten sakati i site ne dominiraat. Plus protiv Egnatia toj mi ostavi najdobar vpecatok od crncive. Mnogu borben i agresiven.

P.S: v sabota pak prenos ke ima na Mtv
P.P.S: Cukumva go pustile, ne go potpisuvaat
Овие двајцава црнци се три класи над Чукумва.

Ni eden od dvajcata ne igraat..koj znae sto se slucuva..srejka sho drugoto kolo sme slobodni

Ni eden od dvajcata ne igraat..koj znae sto se slucuva..srejka sho drugoto kolo sme slobodni
Уште бил повреден Џејмс сепак. Иначе засега сме супер, ваква игра се бара.

Добро бе таман ги пофалив, што е ова. Никој никого не покрива во одбрана, овај Делов цепеница.

Последно уредено:
Уште бил повреден Џејмс сепак. Иначе засега сме супер, ваква игра се бара.

Добро бе таман ги пофалив, што е ова. Никој никого не покрива во одбрана, овај Делов цепеница.
Бод нема да имаме до 10коло

Најтажно е шо клубов нема буџет барем за тим шо можи да биди стабилен прво лигаш, барем од 4-8 место, и криво мие многу шо клубови кој нема публика ни 1000 на стадион имаат буџет, Победа со никаков тим полни стадион над 5000 гледачи, а замислете да има стабилен тим, управа за 1-4 место во табелата, стадионо би се полнел над 7-8илјади публика.Толку ли не се најде овие 10 години некој да финансира нешто, барем за стабилен прво лигаш.

Не мие јасно како можи од толку млади играчи од лани што ги избркаја и шо си заминаја , зедоја го кладоја овај Аризанкоски, и после сакаме да останиме прва лига.

Последно уредено:
Бод нема да имаме до 10коло

Најтажно е шо клубов нема буџет барем за тим шо можи да биди стабилен прво лигаш, барем од 4-8 место, и криво мие многу шо клубови кој нема публика ни 1000 на стадион имаат буџет, Победа со никаков тим полни стадион над 5000 гледачи, а замислете да има стабилен тим, управа за 1-4 место во табелата, стадионо би се полнел над 7-8илјади публика.Толку ли не се најде овие 10 години некој да финансира нешто, барем за стабилен прво лигаш.

Не мие јасно како можи од толку млади играчи од лани што ги избркаја и шо си заминаја , зедоја го кладоја овај Аризанкоски, и после сакаме да останиме прва лига.

Само приватизација. Тогаш че оди Победа напред. Вака како тендер дури е - никогаш појче фудбал нема да има во Прилеп. Џабе и публика и се.

Управа одете се дали имате малку страм не се криви фудбалерите толку можа криви се тие отепаните од управа наместо да направст екипа барем за опстанок тие пра глупости тешки криминалци само лапа пари од клубот

Ova e sramota, kaj ne gi biva barem fizicki neka se sprema, edvaj diseja vo 60ta. Pa videte ja klupata samo deneska, seto se deca i od niv najde Arizanoski najmal so e da go klaj i to na neprirodna pozicija.

Teofan ti igra skoro cel mec koj sega da pojdi vtora liga vo Sloga bi bil rezerva. Ekipava ni e sostavena od 5 desni beka: Petejcuk, Boseski, Simunovic, Arizankoski, Teofan i 3 levi:Kocev, Hani, Popantoski. Pa jas mislam ne postoj ekipa na svetov so e olku pogresno selektirana. I so e najsmesno na site poziciite mu se izmesani. Ama zatoa napred imame samo 2ca igraci: Mazari i Spirkoski koj ne e ni napagjac klasicen. Strasno, strasno, stvarno ne gledam kogo bi mozele da go tepame dur ne dojdi Skopje doma. Ke urivame negativni rekordi sezonava

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom