Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
Ova e sramota, kaj ne gi biva barem fizicki neka se sprema, edvaj diseja vo 60ta. Pa videte ja klupata samo deneska, seto se deca i od niv najde Arizanoski najmal so e da go klaj i to na neprirodna pozicija.

Teofan ti igra skoro cel mec koj sega da pojdi vtora liga vo Sloga bi bil rezerva. Ekipava ni e sostavena od 5 desni beka: Petejcuk, Boseski, Simunovic, Arizankoski, Teofan i 3 levi:Kocev, Hani, Popantoski. Pa jas mislam ne postoj ekipa na svetov so e olku pogresno selektirana. I so e najsmesno na site poziciite mu se izmesani. Ama zatoa napred imame samo 2ca igraci: Mazari i Spirkoski koj ne e ni napagjac klasicen. Strasno, strasno, stvarno ne gledam kogo bi mozele da go tepame dur ne dojdi Skopje doma. Ke urivame negativni rekordi sezonava

Со ова игра и со Скопје че се мачиме. Скопје не че се тргна од гол. Реално не знајме напад да организираме.

Со ова игра и со Скопје че се мачиме. Скопје не че се тргна од гол. Реално не знајме напад да организираме.
абе што се криви децата толку можат криви се оние отепанине од управа една екипа не успеја да напра а имаше многу прилепски играчи коштаплери само до пари да допра го уништија фудбало во прилеп златна шанса имаше да се вести и публика и се кај се гешо жабата сега викаја едно време европа че играле од април плата му нема даено на децата и тој градоначалнико се сликс подршка давал за победа не треба подршка пари треба

Овие скапаниве не ја дава на приватен, че неможа дома спрат да крена

Поголем проблем за мене од ова што губиме, се неисплаќањето плати. Скоро сите првотимци имаат професионални договори, 3 месеци ако не земат плата се слободни играчи. Е тек тогаш ќе видиме што е РАСПАД. А на таков пат сме.

Но не е предоцна, се уште може да се преземи нешто. Преодниот е до 6ти септември. НАЈИТНО Борче да свика седница и да се доделат пари кои стриктно би оделе кај фудбалерите. Да се седнат сите прилепски фирми и да му се нареди да дадат пари за Победа. Милионски приходи во евра имаат, 100к евра се доста да дадат. Не смее да отпадни Победа годинава, посебно во ситуација кога 1 отпаѓа, 1 игра бараж, а имаш и отепани Скопје и Работнички. Знам дека читаат многу фаци овде кои може да сменат нешто, затоа РЕАГИРАЈТЕ!!!

Поголем проблем за мене од ова што губиме, се неисплаќањето плати. Скоро сите првотимци имаат професионални договори, 3 месеци ако не земат плата се слободни играчи. Е тек тогаш ќе видиме што е РАСПАД. А на таков пат сме.

Но не е предоцна, се уште може да се преземи нешто. Преодниот е до 6ти септември. НАЈИТНО Борче да свика седница и да се доделат пари кои стриктно би оделе кај фудбалерите. Да се седнат сите прилепски фирми и да му се нареди да дадат пари за Победа. Милионски приходи во евра имаат, 100к евра се доста да дадат. Не смее да отпадни Победа годинава, посебно во ситуација кога 1 отпаѓа, 1 игра бараж, а имаш и отепани Скопје и Работнички. Знам дека читаат многу фаци овде кои може да сменат нешто, затоа РЕАГИРАЈТЕ!!!
кој да реагира ги боли куро че се нервираме ние на трибина тие се лада ги остаја децата да изгора оган да ги изгори

Абе можа да го дада на приватен со се стадион , ама па че неможи да се кради.

Абе можа да го дада на приватен со се стадион , ама па че неможи да се кради.
Зато не го дава, оти бара да остана нивни луѓе внатре, а никој не би дозволил такво нешто ако сака да вложи.
кој да реагира ги боли куро че се нервираме ние на трибина тие се лада ги остаја децата да изгора оган да ги изгори
Душа ме боли ако веруваш, не можам да си поверувам дека клубови што 100 души не ги гледаат имаат стабилни екипи, а кај нас кај што цел град живеј за фудбал ни се случува ова. Што ќе бевме проколнати толку, на кого му згрешивме за ваков спорт општо да имаме во Прилеп. Аир да не видат сите што крадат од клубот.

Ако останиме прва лига е најголем успех

A i da igrame baraz, 90% bi igrale protiv eden od Vardar Pelister ili Gostivar koi momentalno imaat podobra i poiskusna ekipa od nasava. Abe ko mozeja Fazliu i Bakraceski koi gi pisaja deka se nasi igraci da zavrsat vo vtora liga vo Pelister jasno bese kolku e sato samo aj pustoto coecko da se nadevas deka mozime nesto ama dzabe.

A i da igrame baraz, 90% bi igrale protiv eden od Vardar Pelister ili Gostivar koi momentalno imaat podobra i poiskusna ekipa od nasava. Abe ko mozeja Fazliu i Bakraceski koi gi pisaja deka se nasi igraci da zavrsat vo vtora liga vo Pelister jasno bese kolku e sato samo aj pustoto coecko da se nadevas deka mozime nesto ama dzabe.
Да да , така е.

За се си во право. Ама едно да знајш, не се будали фирмиве појче, даваја даваја додаваја. Нема никаков чар и буквално во победа си пра анти реклама со ваква управа. Тука треба приватник и да нема мешајне и партиска управа. Тогаш нема да има проблем за прилепските фирми да вложат во победа.

Дури не се зема искусни фудбалери вака че биди минатата сезона имавме 4 искусни Тофило Бојан Оцко и Карче и тие ја носеја цела игра и назад не беше лош мислам Христов беше според мене ланската екипа во втора лига беше три пати подобра екипа заради искусните играчи со деца неможи ни втора лига да се игра камоли втора друго Јошески голманчето младото како беше Тоната и Дебрешлиоски лани шо беа кај нас вчера играле за караорман изгубиле 0 2 од воска и тие нема квалитет за во еден караорман а не за победа муабето ми е нема доволно добри млади играчи гледам го форсира Тодороски далеку е од прва лига детето само че го изгора управата нека преземи нешто оти лошо ни се пишува

Gi gledav delumno Skopje so Sileks. Prvo poluvreme dobro mu pariraa na Sileks, za na krajot poslednite 20 minuti so igrac poveke ne mozeja edna sansa da napravat. No igraat mnogu agresivno i nedostatokot na kvalitet go pokrivaat kolku tolku so trcanje za razlika od nasive primadoni. So zdrav Naumoski i James i Amos mislam bi bile podobri od niv, vo najlos slucaj tuka nekde. Sega i nie i tie so Skupi igrame pa megjusebe za 2 nedeli. Problemot kaj niv i Rabotnicki e sto se skopski ekipi i ke si pomognat megu sebe, a i nisto cudno da si se dogovorat 3 za 3 oti trenerot na Rabotnicki bese na Skopje lani.

а шо се дешава со Наумоски каква скршеница имал? лани играше стандардно во тиквеш и во победа ако не се лажам само последно коло не играше

а шо се дешава со Наумоски каква скршеница имал? лани играше стандардно во тиквеш и во победа ако не се лажам само последно коло не играше
Jas znam samo deka vleci povreda uste od Tikves i so inekcii gi igrase lani za nas utakmicite. I otkako gi tepavme Belasica ne igrase so Pehcevo i Sloga deka plasirani prva liga. Ne mozel da zazdravi deka mu dale pogresna dijagnoza pa sega pred mesec dva otkrile deka ima skrsenica na nogata taka da jas mislam optimisticno e da se vrati posle reprezentativnata pauza.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom