Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
Победа - Дрита 1-3 (0-2)

Сме му ја дале на шипојве. Е сега ко нема во баражот да загубиме, па 3 лига в година да играме. :mad:
Абе шиптариве цело време не купава за ситна пара крвта да му ебам продаена, и трета лига му е многу, еве сега заврши и Вардар, Брегалница изигра ко да се бори за титула кизнај колку пари има лапнато од шкендија да го еба Вардар то е прадаени души не ебава шипојве гнасни ко шо сака...

Абе шиптариве цело време не купава за ситна пара крвта да му ебам продаена, и трета лига му е многу, еве сега заврши и Вардар, Брегалница изигра ко да се бори за титула кизнај колку пари има лапнато од шкендија да го еба Вардар то е прадаени души не ебава шипојве гнасни ко шо сака...
Сами си го бараме, арно ни праат. Ако ни е. За ум!

За вардар ич не ме боли, пошто од нивната ароганција и самобендисаност не гледаат дека не ги бива, Победа со ваков тим каков шо има ќе ги победи. Ама да се пискало зошто Брегалница се борела, стварно е резил то. Ако веќе платиле шипојве, нека плати и Самс, или толку беа сигурни дека тепаат?

Абе брат имене куро не ме боли за Вардар, ама ме боли срцево за Македонија и Македонците, синдромот на самоуништување продолжува, Брегалница требаше да му ја дај на Вардар и за без пари, треба сите да разберите дека ние пред се сме Македоници православни па после се друго... ако не се крепиме само кој сакаме да не крепи албанскиве екипи во државава наша никнува ко печурки после дожд со размислување ко твоево до година фазла од пола лига че биди албанска вчера на стадион шиптариве иронични влице ни се смееа, а за победа дека че ги тепа со овие умрениве пропаднати фудбалери и продаени души тешка работа.МАКЕДОНИЈА ПРЕД СЕ, МАКЕДОНИЈА НАД СЕ

Во баражо против Влазрими в сабота во Скопје.

Не знам, сите бараж утакмици че се игра во Скопје, тешки глупости.
Можело пример Битола да се игра ова утакмица на двете екипи им одговара.

има добри шанси да го посисаат

Не знам, сите бараж утакмици че се игра во Скопје, тешки глупости.
Можело пример Битола да се игра ова утакмица на двете екипи им одговара.
Нема СК да се игра на др место че се игра инаку БТ не можи треба да биди 100км подалеку од градовите од кај шо се клубовите шо игра Бараж...[DOUBLEPOST=1401397711][/DOUBLEPOST]Еве сега прочитав на стр одФФМ Штип че играме.
По добиената писмена препорака од Министерството за внатрешни работи од 29.05.2014 година, во име на
безбедноста за одигрување на бараж натпреварите за пополнување на Втората МФЛ за сезона 2014/15, ве
информираме дека е извршено пренасочување на натпреварите согласно долната табела:

Екипа ДомаќинЕкипа ГостинМесто на одигрување
Кожуф Гевгелија – МиравциГоблен – КумановоГрадски стадион Кочани
Зајази – ЗајасМладост – Царев ДворГрадски стадион Прилеп
Победа Јуниор – ПрилепВлазерими – КичевоГрадски стадион Штип
Вардар – НеготиноБеласица – СтрумицаЃорче Петров
При пренасочувањето на натпреварите во предвид се земени стадиони што имаат две посебни трибини, на кои безбедно можат да се сместат навивачките групе, како и погоден терен за одигрување натпревар од соодветниот ранг.

Датумот и времето на одигрување на натпреварите остануваат непроменети. Сите натпревари ќе бидат одиграни во сабота, 31.05.2014 година со почеток во 16.00 часот.

ФУДБАЛ - Пионерска лига, последно коло
Ш А М П И О Н С К А ТИТУЛА ЗА ПОБЕДА
Помлади пионери
ПОБЕДА - ТУРНОВО 2-1 (1-1)
Екипата на Победа стана шампион за сезоната 2013/2014.
Пред натпреварот беше доделен пехар за освоеното прво место. Честитки за надежите на прилепскиот фудбал и за тренерот Стевче Талески.
---------------------------------------------------------------------------
Постари пионери
ПОБЕДА - ТУРНОВО 0-2 (0-0)
Натпреварите се играа на игралиштето Могила во Прилеп.

12 : 30 - Пред реклами тој шо е за Штип има голем инерес стари и млади одиме за Победа кога е нај потребно....

Како се вика голманот кој бранеше со Царев Двор?

Како се вика голманот кој бранеше со Царев Двор?
Сумлив е педеро, арно црвен шо му дадоја па нема да брани утре во реваншо, одиме јако во Охрид, Победа че има максимална поддржка од навивачите, управата и некои играчи се сумливи се шпекулира дека со Царев Двор натпреварот бил наместен, судиите педерите од авион се гледаше дека судат против Победа, ајде утре јако ние да го направиме нашето, ако и овај натпревар е како предходниот че се превземат конкретни акции, според мене најдобро за клубо е Кабелнет и неговите криминални сопственици да го напуштат клубот да останат само Жито Прилеп, Комфи Ангел,Прилепска Пивара и Локалнава...

Сеа до кај сме со плеј-аутов да ме упати некој? Уште еден меч имаме?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom