Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
Темава се запусти :(

ПРИЛЕПЧАНИ, КАЈ СТЕ??? ЖИВНЕТЕ МАЛКУ!!! :)

Скопје-Победа 0-0
Во дебито на новиот тренер, Победа остана непоразена на тешкото гостување во Скопје.
нареден ривал е Локомотива, со која играме во Битола, заради реновирањето на стадионот Гоце Делчев. Како и да е, очекувам лесна победа.
Ќе има нова трева? :vozbud:

Голема грешка прават, со тоа што не играат на теренот на Могила, каде што 11ти играше минатото коло (не сум баш сигурен).

P.s. @olaf

Оти бе не идиш за фудбал, ние прилепчаниве 1 неделно играме. ... :icon_mrgr:
На лонг терм инџури сум :([DOUBLEPOST=1394215702][/DOUBLEPOST]
Ќе има нова трева? :vozbud:
Така нешто...

Последно уредено:
Абе кога ќе почне сезоната 2017–18 Победа ќе се обнови или?
Не пишувајте ова е таа Победа, Победа и Победа јуниор се различни клубови, индиректно поврзани.

Абе кога ќе почне сезоната 2017–18 Победа ќе се обнови или?
Не пишувајте ова е таа Победа, Победа и Победа јуниор се различни клубови, индиректно поврзани.
Starata Pobeda ke se fuzira so segasnava .Prethodnata bese FK.POBEDA a segasnava e FK.POBEDA PRILEP

Мајмуни денес не бевте Битола ? Поминав покрај стадион (не влегов), ве немаше на големата трибина и не ве слушнав да навивате.

Мајмуни денес не бевте Битола ? Поминав покрај стадион (не влегов), ве немаше на големата трибина и не ве слушнав да навивате.

Мислам дека не се организираа нешто масовно, ама не сум сигурен.

Сме победиле 3:1. Одиме нагоре...

• Ми се допаѓа
Reactions: ~2A
8 души мајмуни имаше на тумбекафе .Чкембари најавиле поддршка ама не дошле.Ни автобуси ни ништо имало од прилеп

Шо ти реков дека нема масовно собирање?
-Само знам дека ти овде беше со намера да "боцкаш". :sneaky:
Не боцкам човече, најнормално прашав. Јас се водев според статијата која ја постирав тука и негде на фб мислам видов слика дека ќе има 5 автобуси мајмуни во Битола.
Ако немало организирано во ред, то е то.

Вардар/Миравци-Победа 2:0
Штета, изгубивме на тешкото гостување. на полувреме тимот се држеше на 0:0, ама во 2 полувреме не стегнаа.
Ајде наредната ја добиваме.
Напред Победо!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom