Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде прилепчани вратете се прва лига , па да го имаме пак пелагониското дерби.:)
Баш ми е мило шо почна да се работи со клубот и некој работи мрднале од нула.
Со среќа и шо побрзо враќање во прва лига.(y)

Ајде прилепчани вратете се прва лига , па да го имаме пак пелагониското дерби.:)
Баш ми е мило шо почна да се работи со клубот и некој работи мрднале од нула.
Со среќа и шо побрзо враќање во прва лига.(y)
Пелагониско дерби ама у втора лига ! :pos: :pos:

Ве нема некако Прилепчани и вас ве дупат ко нас и вие ништо не зедовте....

Не бе потурбо работат од нас.Вгодина ние испаѓаме тие влегват. :D

Пријателски натпревар
Победа-Пелистер 1:0 (0:0)
Голот го даде Митрески во 80 минута.

Во првиот пријателски натпревар Победа во победи комшијата Пелистер, минимално со 1:0. Гостите од Битола имаа повеќе шанси, но новиот голман Талески неколку пати одлично одбрани.
За Победа дебитираше најновиот играч Милошески од Силекс.

А тој Котески-прилепчанецот што е на проба кај нас добар е ? До сега играл кај вас во средината а вчера за нас играл штопер...

Зедовме неколку играчи, Влатче од Напредок, то Рики бекот лев ми се чини Исланд играше...
И уште 2-3ца зедовме, но Ви го вративме Бурхан (ми се чини за Пелистер алудираш? :D )

А тој Котески-прилепчанецот што е на проба кај нас добар е ? До сега играл кај вас во средината а вчера за нас играл штопер...
Не е лош. Добар бек ап би ви бил.
--- надополнето: 2 февруари 2014 во 13:41 ---
Како ништо? Зедовме 3-4 јаки играчи, ко шо ни требаа. Само уште 1 напаѓач и комплетни сме.
--- надополнето: 2 февруари 2014 во 13:43 ---
Зедовме неколку играчи, Влатче од Напредок, то Рики бекот лев ми се чини Исланд играше...
И уште 2-3ца зедовме, но Ви го вративме Бурхан (ми се чини за Пелистер алудираш? :D )
А од кај знајш Исланѓанецот колку е добар? :)
Добри се Петрески, Талески и Мирчески.

Добро е се потсредивме малце,имаме поквалитетни играчи добар стручен штаб,добри услови за работа,чак вмро ако изгуби на избори силекс че скапи втора лига :)
Имаме и шанси за прва лига да се вратиме да играме вистинсо дерби со битолчани не вака пријателски :)

Влатче Петрески?

• Ми се допаѓа
Reactions: ~2A

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom