Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
ali logicki uste ne e utvrdena ebenata ni kazna i se e mozno ili ke go ispusime ili ke go ispusi milenko i kompanija . inaku se videlo kolku kaj nas ima fudbal
koga cela ekipa , mislam igracki kadar preminuva vo ekipata na "gradskiot" rival ....te fuzija ili konfuzija ?:wink:

мешаш баби и жаби другарче!
јуве беше префрлен во 2 лига, но немаше забрана за играње во европа (ако го освоеше купот ќе играше). а победа е казнета со неиграње во европа 8 години и то за шо??? една утакмица за која уште не е одлучена жалбата??? е сега чиј срам е поголем, на јуве кој местел кој знај колку утакмици и освоил неколку титули на тој начин или на победа за една (сеуште непотврдена) утакмица...
и не го мешај хари со твојот мафијаш и гробар на македонија. статутот на ффм јасно пишува за оние кои БОЈКОТИРААТ шо им следува. а според статутот победа лани беше казнета со минус 3 бода, така да се е потврдено и регуларно...

е сега нешто и за победа да пишам... најнов играч И ОФИЦИЈАЛНО е емир шабани, така да се комплетира напаѓачкиот дел од тимот.

и сега уште за казната... не се знае кога ќе стаса пресудата, ама вчера разбрав нешто за некои нови докази кои одат во прилог на победа, па за одлуката ќе се почека уште некое време...

ali logicki uste ne e utvrdena ebenata ni kazna i se e mozno ili ke go ispusime ili ke go ispusi milenko i kompanija . inaku se videlo kolku kaj nas ima fudbal
koga cela ekipa , mislam igracki kadar preminuva vo ekipata na "gradskiot" rival ....te fuzija ili konfuzija ?:wink:

Али логички само треба да се утврди казната...и изгледа ке го испушите,останува да покаже времето.
Иииии не ми врти муабети,јавна тајна е дека играчите се само отстапени на Вардар до крајот на сезонава,Блашко е таму заради играчите,плата им дава само.
Нели треба да играат за да останат у форма ??
Се разбираме ваљда,а ако не кажи ке ти нацртам :tapp:

Али логички само треба да се утврди казната...и изгледа ке го испушите,останува да покаже времето.
Иииии не ми врти муабети,јавна тајна е дека играчите се само отстапени на Вардар до крајот на сезонава,Блашко е таму заради играчите,плата им дава само.
Нели треба да играат за да останат у форма ??
Се разбираме ваљда,а ако не кажи ке ти нацртам :tapp:

па пошто италијанската федерација го казнила јуве, а не уефа, тогаш зошто треба победа да оди во 2 лига??? оти на некој така му одговара, а?
овде фифа и уефа водат истрага и ја казнија победа со забрана за играње на евро натпревари. тука ффм нема ништо, оти таа не поведе никаква истрага. то ти е исто како сега уефа да го казни јуве со неиграње на евро натпревари.
многу е јасно и чисто... нема тука шо не би било јасно, освен за некој шо не сака да го свати то...
уефа не смее да се меша во работата на федерациите.

а за то пушењето, дали миленко или ацуле, јас не би избрзувал многу со изјави, оти според некои нови докази кои биле пратени во корист на победа не е се така чисто.
да беше местенката толку чиста и да имаше МАТЕРИЈАЛНИ, а не усни докази (од робијаши, пропаднати тренери, квази менаџери и искомплексирани личности), немаше да одлуката да се чека веќе 2 месеци!

па пошто италијанската федерација го казнила јуве, а не уефа, тогаш зошто треба победа да оди во 2 лига??? оти на некој така му одговара, а?
овде фифа и уефа водат истрага и ја казнија победа со забрана за играње на евро натпревари. тука ффм нема ништо, оти таа не поведе никаква истрага. то ти е исто како сега уефа да го казни јуве со неиграње на евро натпревари.
многу е јасно и чисто... нема тука шо не би било јасно, освен за некој шо не сака да го свати то...

а за то пушењето, дали миленко или ацуле, јас не би избрзувал многу со изјави, оти според некои нови докази кои биле пратени во корист на победа не е се така чисто.
да беше местенката толку чиста и да имаше МАТЕРИЈАЛНИ, а не усни докази (од робијаши, пропаднати тренери, квази менаџери и искомплексирани личности), немаше да одлуката да се чека веќе 2 месеци!

1 болд-ти пишав погоре разглабај малце-Победа намести утакмица од мегународните натпревари кој се водат под капата на Уефа и логично е тие да ја казнат Победа,додека Јуве местеше утакмици од домашното првенство кое се вод под капата на Федерацијата на Италија !!!
Сфати ??
На кој му одговара тоа не знам,ама на Хари највеке му одговара,си продолжува цврсто да ја следи зацртаната линија-да го уништи до корен македонскиот фудбал и клубовите од скоро цела Македонија.Тој си лапа пари,клубовите ја трпат штетата,а кутат немаат гз да излезат во јавност и да кажат се што им лежи на душа !!!
2 болд-Нашава ни мила федерација (:tapp:) немаше ни да излезе со казна ако се побараше тоа од неа,ако ја исфрлеа Победа од лига,а требаше одма да се деси тоа,ке се разнишаше и онака разнишаната наша ни лига и Хари кур ке лапаше пари,ке ми го лапаше сам пендраков мој...
3 болд-Уефа смее да се меша секаде,ако федерацијата не преземе мерки,а во статутот на самата федерација стои правило-ЕКИПАТА КОЈА МЕСТЕЛА УТАКМИЦИ ДА БИДЕ ДИРЕКТНО ПРЕФРЛЕНА ВО НАЈНИЗОК РАНГ НА НАТПРЕВАРУВАЊЕ !!!
А ние немаме федерација,така да...:tapp:

Ич кур мене не ме боли кој ке пуши кур,дали Миленко или Ацуле,дали биле поднесени докази или што ти јас знам,кога и да беше донесена пресудата Хари копилето ваше прилепско немаше да преземе мерки,кога Ацуле му го пуши курот секој ден,додека ние излеговме во бојкот поради незадоволната работа од страна на ФФМ,и без ниту разговор со клубот,не исфрлија од лига !!!
Преку кур ми е и од Федерација и од Хари,боље мојот клуб да игра 4 лига,отколку Хари да не уценува како што тоа го прави со пола лига !!!

1 прашање дали дино гиноски има потпишано за победа?
или само тренира со нив?

Ова вие стварно го мислите за Миленко и Ацуле, заедно со компанија!

И да се пресуди во корист на Победа, шо е рамно на 0%, Миленко и Ацуле нема ама баш ништо да и се деси.
Да бидеме реални.... ништо не им се може на нив, макар и да биле вмешани едниот како сведок другиот како обвинет, освен овој последниот кој ако Победа и ја потврдат пресудата нивната казна ке остане.

Олаф...... ФФМ знаеш согласно кои правила работи?....Согласно правилата на ФИФА и УЕФА.
А знаш Уефа и ФИФА согласно кои правила работат...... Согласно НИВНИТЕ ПРАВИЛА!

Така да како шо кажав веке неколку пати, реално според сегашниот статут на ФФМ, Победа треба да ја следува казна....немој да мислиш дека ова го пишувам оти ја така сакам, туку оти таму пишува така, го имам читано статутот неколку пати.

Затоа свестете се навреме и кренете го гласот против Дон Хари, затоа што според мене доколку Хари падне кај вас, пага во цела Федерација!
Доколку тој продолжи да биде на чело со вашата подршка, директна или индиректна, лошо ни си пишува и на Победа и на целата Фудбалска Држава!:smir:

ПС. Мислам дека ме свати шо сакам да ти кажам, уствари и знаеш шо мислам веке го правевме муабетот во Прилеп со тебе и со Митич!:smir:

i ve molam nemojte poveke ffm tuku FFM PRILEP:toe: da se razberime kako luge . pobeda ne e samo fudbalski klub pobeda e mnogu poveke ...tradicija , mok ,simbol,brend ...za razlika od drugite .
inaku dino mislam deka ima potpisano ali ne sum siguren ali i da nema ke potpisi so ogleda na toa deka imame malce igraci:pipi::helou:

i ve molam nemojte poveke ffm tuku FFM PRILEP:toe: da se razberime kako luge . pobeda ne e samo fudbalski klub pobeda e mnogu poveke ...tradicija , mok ,simbol,brend ...za razlika od drugite .
inaku dino mislam deka ima potpisano ali ne sum siguren ali i da nema ke potpisi so ogleda na toa deka imame malce igraci:pipi::helou:
фала за информацијава

разбрав дека дал гол на подготовките против новаци

Pobeda vodi 1:0 vo Kumanovo...Odlicno

3:2 za milano poluvreme 0:1 za pobeda strelci ruteski i stojanov pak primen
gol vo 90+...i pak e isto ....:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom