Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
Победа - Работнички -4:2:tv:
:bip:

Така ами како не ЧЕ си играме играчки...2 бода од победата и 2 од есента=4 и сеа имаме 22 бода на 6то место :)сеа следната го тепаме пелистер

Фала богу. Ќе го :pusk:чкембарите.

Ај некој што ја следел утакмицата ако сака деа каже како изигра Работнички?

Следна утакмица Пелистер-Победа ајде прилепчанииииииии!....бтв зошто не напрајме еден фанзин:vozbud::toe::vozbud::toe::vozbud:

Ме изненадивте со победава,мислев дека ќе им пуштите мислим дека знаете зошто...Значи веќе првенствово е решено и Ренова ќе биде шампион чим нејќеле Работнички да победа:toe:

Следна утакмица Пелистер-Победа ајде прилепчанииииииии!....бтв зошто не напрајме еден фанзин:vozbud::toe::vozbud::toe::vozbud:
По што се истакнавте оваа сезона па да направите фанзин?
За поранешните сезони да, али за оваа:tapp:

Ме изненадивте со победава,мислев дека ќе им пуштите мислим дека знаете зошто...Значи веќе првенствово е решено и Ренова ќе биде шампион чим нејќеле Работнички да победа:toe:

Па таква е нашата лига, уште од лани се знај кој ќе биди шампион оваа сезона...:toe:

Па таква е нашата лига, уште од лани се знај кој ќе биди шампион оваа сезона...:toe:

Ebati i uprava i liga i SE! Zato n.k.majmuni od 2 000 dojde na 20 dusi! Vie barem se zbirate za derbi i go odrzuvate rivalstvoto! Porano natprevarite kako POBEDA-VARDAR, POBEDA-PELISTER, PELISTER-VARDAR, bea praznik.Vo kafezo navivacki imase po nad 2 000 navivaci a za obicna publika ic da ne zboruvame.Imase rivalstvo imase se! Sega zasega duri imame gazdi kostapleri i peraci na pari ne vredi da se naviva! Vo sekoj slucaj derbi si e derbi!

I VO BITOLA NEMA DA IZOSTANI "UPRAVA PEDERI " I
"IGRAJTE SITKACI" SE DURI NE IM DOJDI MOZOKOT NA KOPILIJNATA OD UPRAVATA I NA MANEKENITE VO CRVEN DRES .
I NA VRV I NA DNO SO TEBE SME POBEDO ....
KOLKU SME TOLKU SME SLOZNI SME :toe:

ODVAJ ZA PREVOZ ZA BT SE KANDISAVME PA ZA FANZIN:nesvest: ....
IMA VREME CE BIDI I TO , SO NE BILO :helou:SAMO DA NE NE STRAKNA 8 GOD
IMA GORDOST VO NASITE DUSI STOM SRED PRILEP MILENKO CE GO PUSI :pusk:

svatete luge deka duri ne se smeni upravata nema poveke da ima fudbal vo prilep nema ni obi4na publika ni naviva4i sto e zalosno,za samo 3-4 god publikata od 20 000 dojde na 200 a naviva4ite od 2 000 na 30 zalosno e grad kako prilep da nema publika a ni tim sto bi pariral za vrvot.se nadevam na podobri vreminja i deka 4e bideme pak onamu kade sto bevme na vrvot:smir:.
btw kolku busa 4e bidat za bitola?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom