Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Победа трпи последици од нив другарче...Помал си ти незнам дали ги памтиш времината победа ко беше ПОБЕДА!!! Се играше против Вардар и Пелистер пред 15,000- 20,000 гледачи, а не ко сега пред 3,000!!! Во Битола јас немав пропуштено натпревар 5-6 години, а одев и на сите гостувања (дури и во Македонска Каменица) ама сега се е поинаку...koj jas?
ako e za mene prasanjeto jas iskreno se slozvam so tebe smena vo ffm posto pelister ne vide air od hari i kompanija a to se vide sezonava koga nasive(od fk pelister)mu zavodeja inaet na ffm pelister pocna da propaga ama aj se nadevame ke se izdrzat ovie vreminja:salut:
И Победа трпи последици од нив другарче...Помал си ти незнам дали ги памтиш времината победа ко беше ПОБЕДА!!! Се играше против Вардар и Пелистер пред 15,000- 20,000 гледачи, а не ко сега пред 3,000!!! Во Битола јас немав пропуштено натпревар 5-6 години, а одев и на сите гостувања (дури и во Македонска Каменица) ама сега се е поинаку...
Спас за Македонскиов фудбал се само клубовите со армии навивачи зад себе (не мислам само на навивачките групи), како што се Победа, Вардар, Пелистер...
Поздрав и в'година пак да се игра Пелагониското дерби во ПРВА ЛИГА, оти ВИСТИНСКИ дерби се само ПОБЕДА-ПЕЛИСТЕР и ПОБЕДА - ВАРДАР, кај шо има ривалство фудбалско и меѓуградско, а не меѓунационално!!!!:salut:
-2003 beshe..1:1 rezultat,sabani mislam za pobeda golot go dade,a petrovic crven dobi na taa utakmica
Поздрав сограѓани , Победа да бест ф**к да рест
Брату дали беше то ко му падна знамето од автобус на некој и ко чекавме да се врати со трчајне да го земи???
Дали думаш дека сиот леб му го купивме од продавниците на полувреме...:pos2:
berbat cel avtobus go napravi...
sto nemame pretrpeno po gostuvanjava
...Aj na pp pisi mi,kako te vikaat na prekar,sigurno te znaam!!Da da...na kalimanci mu padna vo bregalnica..Ko povrajcashe eden na vrajcanje!berbat cel avtobus go napravi...
sto nemame pretrpeno po gostuvanjava
...Aj na pp pisi mi,kako te vikaat na prekar,sigurno te znaam!!
...Inace ako ne ti teknuva koj sum jas,samo ke te podsetam na utakmicata Skopje - Pobeda,koga spored oficijalnoto prebrojuvanje(od strana na mvr pri pretres) pred sk,bevnme vo avtobusot 97 dusi..Ako ti teknuva na toa maloto sto go sleze tatko mu,za da odi toj
E pa ja sum toj!!Odevme so crvenio avtobus od Miro-Trans!0:0 zavrsi utakmicata...heheh..Da da,so od Sokolo kapata...Inace ako ne ti teknuva koj sum jas,samo ke te podsetam na utakmicata Skopje - Pobeda,koga spored oficijalnoto prebrojuvanje(od strana na mvr pri pretres) pred sk,bevnme vo avtobusot 97 dusi..Ako ti teknuva na toa maloto sto go sleze tatko mu,za da odi toj
E pa ja sum toj!!Odevme so crvenio avtobus od Miro-Trans!0:0 zavrsi utakmicata...
ЕЕЕЕј тогаш се гајчавме со камења со пирати!!!! Јако беше...Еден од постарите (да не го именувам јавно) тогаш намава еден скопјанец и на грешка полицијата тепанио го зеде :pos2::pos2::pos2:
Се жалаа сега "навивачиве скопски и битолски", а незна дека тогаш беше МНОООГУ пожустро, поопасно и појче пендраци пајџаја само НИЕ НЕ ПЛАЧЕВМЕ КО ПИ*КИ!!!
.

...нивното отсуство ќе му помогне на тимот
!!!