Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
зошто тешко кој ќе биди шампион кај вас си замина прецедателот милслам спонзорот уште оваа година ќе живеете после вгодина 2лига не ви бега кој тие трите ќе ги казнат ренова е ш..... клуб нему даваат да биде шампион металург реално има најјак состав ама ако не се испраат за три четири кола ќе почнат да се караат оставки па бркаќе на игарчи мози да си замини спонзорот две три утакмици да ги заебат судиите и готово победа не мози силекс ич хоризонт немаат навивачи кој ќе биди шампион ај кази ми ти кога тешко кај нас фали само добар спонзор аи вака бес пари не си ја знат силата со ови децата партал ќе прават ќе видиш ако не си заминат сите да ги купат :toe:

Другар како прво и прво имаш доста бујна фантазија !!!
Гледај некаде во Холивуд да те примат да режираш филмови,не ти бега Оскар искрено ти кажувам.

Сега вака...газдата се уште е тука,само што не седи на претседателската фотеља,туку постави негов човек.Газдата наш си има други обавези,но уште ке го финансира нашиот клуб !!!
За другите не ме интересира...

Другар како прво и прво имаш доста бујна фантазија !!!
Гледај некаде во Холивуд да те примат да режираш филмови,не ти бега Оскар искрено ти кажувам.

Сега вака...газдата се уште е тука,само што не седи на претседателската фотеља,туку постави негов човек.Газдата наш си има други обавези,но уште ке го финансира нашиот клуб !!!
За другите не ме интересира...
абе брат живи биле па виделе кој последен се смеј нај слатко се смеј ќе прајме муабет на крајот од сезоната сепак јас останувам на моето дека ПЕЛИСТЕР ЌЕ ИГРА ВО ЕВРОПА:baeh:

абе брат живи биле па виделе кој последен се смеј нај слатко се смеј ќе прајме муабет на крајот од сезоната сепак јас останувам на моето дека ПЕЛИСТЕР ЌЕ ИГРА ВО ЕВРОПА:baeh:

Абе добро нека игра Пелистер,не се бунам јас само ти кажав дека нашиот газда сеуште не финансира,не реков ништо дека нема да играте во Европа,препрочитај го мојот пост...уште неколку пати.:smir:

Абе добро нека игра Пелистер,не се бунам јас само ти кажав дека нашиот газда сеуште не финансира,не реков ништо дека нема да играте во Европа,препрочитај го мојот пост...уште неколку пати.:smir:
ПА МОЈОТ ПОСТ Е ЗА ВАС ДЕКА ЌЕ СИ ЗАМИНИ ФИНАСИОЕРОТ ЗОШТО ДА ДАВА ПАРИ ДА НЕМОЗИТЕ ПРВО КОЛО ДА ПОМИНИТЕ КОЛКУ ШТО ЗНАМ И Е ПРОТИВ ТРЕНЕРОТ ВАШ ОДНОСНО НЕГОВАТА ПОЛИТИКА И ТОЈ СИ ЗАМИНА ЗА ДА ПРЕТЕНДИРА ЗА ПРЕЦЕДАТЕЛ НА ФФМ АМА ОВА ГНАСАТА ХАРИ НИШТО НЕ ГО ТУРКА ОСВЕН ВЛАДАТА АКО НЕ ГО ЗАТВОРИ З А НЕКОЈ ФИНАНСИСКИ МАЛВЕРЗАЦИИ :helou:

ПА МОЈОТ ПОСТ Е ЗА ВАС ДЕКА ЌЕ СИ ЗАМИНИ ФИНАСИОЕРОТ ЗОШТО ДА ДАВА ПАРИ ДА НЕМОЗИТЕ ПРВО КОЛО ДА ПОМИНИТЕ КОЛКУ ШТО ЗНАМ И Е ПРОТИВ ТРЕНЕРОТ ВАШ ОДНОСНО НЕГОВАТА ПОЛИТИКА И ТОЈ СИ ЗАМИНА ЗА ДА ПРЕТЕНДИРА ЗА ПРЕЦЕДАТЕЛ НА ФФМ АМА ОВА ГНАСАТА ХАРИ НИШТО НЕ ГО ТУРКА ОСВЕН ВЛАДАТА АКО НЕ ГО ЗАТВОРИ З А НЕКОЈ ФИНАНСИСКИ МАЛВЕРЗАЦИИ :helou:

Абе ти читаш што ти реплицирав или не и носиш цвикерите ???
-Ти реков дека нашиот газда сеуште ево клубот и ке не финансира,а тоа дали не можеме да поминеме прво коло или не си е наша работа.
Не е против тренерот наш,напротив го подржува во секоја одлука,не знам од кое дете го имаш чуено ова !

Тоа зашо си заминал е негова лична работа,знам дека се шушкаше дека сака да претендира за претседател на ФФМ,но виде и самиот дека Хари пуштил корења под фотељата и ке видиме што ке испадне.

за то шо имал несогласување пишеше и по весници и демек дел ради то се повлече од претседателската функција ако памтам убо демек се скарале нешо за овие странците лани шо играја за вас

"ЧКЕМБАРИТЕ" СО РАДИКАЛНИ БАРАЊА

Или пари, или оставка

Пелистерци врзаа две победи и едно реми на самиот старт од новата сезона, но за жал и натаму играат без пари. Трите ветувања на управата во последните 10 дена од минатиот месец (21, 24 и 29 јули) дека ќе им бидат исплатени две заостанати плати и премии, останаа јалови, а ништо не се промени ниту во првата половина од август. Поради ваквиот некоректен однос кон фудбалерите на завчерашниот меч Пелистер - Милано, навивачката група "чкембари" упати предупредувачка и најверојатно последна порака на управата веднаш да си замине од клубот додека не е способна да ги помири обврските кон играчите, а тие пак веднаш по завршувањето на мечот јавно им дадоа на знаење на челниците на клубот дека нема да ја играат неделната средба против Работнички, ако најдоцна до петок не ги добијат ветените пари.

Во Пелистер ситуацијата ќе тргни на подобро.. Круме - претседателот на Пелистер е во Загреб, на разговори со претседателот на Динамо Загреб за да пуштат некој играч на позајмица, а исто така деновиве ќе има состанок со раковотството на ИНА - спонзорот на Динамо Загреб, и на пола тимови во Хрватска.. Кога веќе крепат 15 тима нема да му биди проблем јас мислам за уште еден.. останва да видиме шо ќе се случи..

дај боже да се среди се и да гледаме уште појак Пелистер....уф колку ли само ќе ми се исполни срцево

hahahaah daj ne bidete smesni ziti se koi ti se tie razmisluvanja 15 tima sponzoriral pa i uste eden i toa PELISTER SMESNO E!!!

hahahaah daj ne bidete smesni ziti se koi ti se tie razmisluvanja 15 tima sponzoriral pa i uste eden i toa PELISTER SMESNO E!!!
Шпон оди лечи се едно паметно мислење немаш кажано не знам зошто се трудиш да пишиш нешто.
Денес му е исплатена само една плата на фудбалерите:kesa: со ветување дека останатите ке му ги испатат во наредните денови

Забрана за патување на навивачите :kesa:кога полицијата неможи да си ја врши работата.
http://ffm.com.mk/index.php?option=...:vesti-prva-stories-410-200&Itemid=97&lang=mk

Очекувам барем нерешен резултат со Работнички на гости !

Мислам дека можеме !:smir:

Kе одите ? Мислам за Чкембари... Знам нема пари за бусови, ама со вас никогаш не се знај ( може рекет да му се мавни на возот ) :vozbud:

и да се планираше да се оди сеа нема шанси ваљда разбра за забраната на ффм а за со возо и да сакаш не можи да се оди има само во 2ипол вечер и во 6 од поручек

да умрат сите тие шо ја донесоа одлуката..свесни ли се дека со овоа уште толку губи македонскиов фудбал...

Back
На врв Bottom