Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Ckembari bea okulo 400 a nie bevme 50 dusi
јас реков????
а ако ние се собираме по толку значи вие сте просек по 20 души и за дерби до 100 ова најозбилно го велам ако споредвам со наша бројка
и јас за претходната утакмица реков неможам да проценам и по ова бројка од 400 проценив за денес за џабе провоцираш да не почнувам со препуцавање оти вие воопшто не навивавте

епа извини за тоа али и оваа утакмица малце погрешна проценка..а за нас никој не не спомна зашто ние сме од 1 населба а вие сте од цел град и само кажав да си кажеш вистина колку сте биле не да зголемуваш 150 души..кажи си сте биле 120 и никому ништо ..не ја спомнав ја бројката туку дека многу накачуваш//
ја не провоцирав туку само ти кажав ни ја нејкам да се карам...а ние не навиваме од познати причини

епа извини за тоа али и оваа утакмица малце погрешна проценка..а за нас никој не не спомна зашто ние сме од 1 населба а вие сте од цел град и само кажав да си кажеш вистина колку сте биле не да зголемуваш 150 души..кажи си сте биле 120 и никому ништо ..не ја спомнав ја бројката туку дека многу накачуваш//
ја не провоцирав туку само ти кажав ни ја нејкам да се карам...а ние не навиваме од познати причини
според мене немаше многу разлика меѓу ова утакмица и со слога па од кај дојде до информација дека сме биле 120 души а за та вашата една населба е колку едно Кавадарци и е општина па не гледм зошто се вадиш со то а за провкацијата демек ти шо спомна да го напишев јас то на др фан клуб одма некој ке почнеше да јади лајна а за не навивањето кој се познати причини не ви дадоја маици дуксерки или пари за трансој алооо не знајте да цените ве напраја од ништо шампиони ве напраја најспремен клуб јас незнам шо очекувате шо ние не сме против управата дека сакаме да си оди да ама пак навиваме зато не делете памет

Ckembari cestito pobeda

b92i.jpg

Да Се Знај Кој Е ПЕЛИСТЕР :)

ке се собереме не се плаши туку вие глејте некое гостување да напраите освен против вардар и победа:helou:

колку и да се собрале таму биле со срце за клубот исто и играчите коа играат без пари со срце на терен...реткост во нашево првенство

и миле петковски си бега во металург го зеле мамето да му ебам пола тим ни го украдоја гла да не кренат цела сезона :violent1:

На која позиција игра тој Миле Петковски?

И како тоа го „украле“? Ти можеби не си среќен што тој Миле си заминал, ама управата и фудбалерот сигурно се задоволни од трансферот (ако е потврден).
Така да, тој збор „украдоја“ можеш да го смениш со „продадовме“.

Еве слики од Чкембари на Пелистер-Милано...не ми се верува да има 300 души според сликиве...:smir:

http://img41.imageshack.us/img41/6883/p16080915.jpg
http://img32.imageshack.us/img32/7554/p16080916.jpg
http://img21.imageshack.us/img21/5826/p16080917.jpg
се собира некој поке од нас? јас незнам шо е проблемо ова ако не е солидна бројка за другите навивачки групи јас незнам прво нека си видат во нивниот двор :toe:

На која позиција игра тој Миле Петковски?

И како тоа го „украле“? Ти можеби не си среќен што тој Миле си заминал, ама управата и фудбалерот сигурно се задоволни од трансферот (ако е потврден).
Така да, тој збор „украдоја“ можеш да го смениш со „продадовме“.
бек игра последнава утакмица со Милано му ја дадоја капитенската трака да ја носи како благодарност или шознам таму
незнам точно ама мислам дека и овај металург му го зедоја гага на пелистер како шо ги зедоја ников и рутевски ако сум грешка попрајтеме ако беа купени ама не вервам

b92i.jpg

Да Се Знај Кој Е ПЕЛИСТЕР :)
ЕХЕЕЕЕ убајна море шо кеф ми се напрај од ова сликата ова ретко се има случвано :vozbud:

Back
На врв Bottom