Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
13.09.2009. Gradski Stadion "Pod Tumbe Kafe" 15:30 FK Pelister - FK Renova

се повикуваа сите навивачи на ПЕЛИСТЕР да му дадеме подршка во овие тешки времина на клубот да избори уште една победа против ш...... клуб
СРЦЕ НА ТЕРЕН
во нови победи за нас само
СРЦЕ НА ТЕРЕН :olee:СРЦЕ НА ТЕРЕН.

со сегашниов состав како шо сме нема да биди лошо и ако му откиниме бод на ренова ако се знај дека се претенденти за титула
СРЦЕ НА ТЕРЕН:olee:СРЦЕ НА ТЕРЕН само така можат да му парират на планинарите иначе чаре нема ако ја покажат истата игра ко со работнички
пс има некој информација шо се деси со круме демек бараше спонзори во хрватска :tapp: ако не е способен да го води клубот најарно ке биди да си замини

Од управата им беше кажано на сите играчи кој не можи да издржи да игра вака (со каснење на 3-4плати)слободно да го напушти клубот.Имаме среќа шо уште играчите се тука и ги играат утакмиците,за разлика во другите клубој за една плата цел тим му заминва.

колку шо имам разбрано дека ако сега заминат од клубот ке немат право да играт за друг клуб до крајот на есенскиот дел па изгледа овај состав ке биди задржан до зимата со надеж да се подобри ситуацијата до тогаш

Бод со Ренова реално гледано во моментов е голема работа . Секоја чест за резултатот . Се изненадив кога слушнав . Браво . Само така продолжте , да си најдете некој јак стабилен спонзор и да се вратите таму кај што заслужувате :helou: .

Бод со Ренова реално гледано во моментов е голема работа . Секоја чест за резултатот . Се изненадив кога слушнав . Браво . Само така продолжте , да си најдете некој јак стабилен спонзор и да се вратите таму кај што заслужувате :helou: .
Фала:smir: можевме и да победиме имавме подобри шанси ама сепак задоволни со бодот.Одлична игра од фудбалерите,даваат максимум од себе иако играт без пари.

Eве еден другар ми ги прати :helou:
956_P9130004.jpg

794_P9130009.jpg

944_P9130015.jpg

896_P9130017.jpg

za ckembari kako navivacka grupa koja e najbrojna na site natprevari solidna e :) ova deka e najbrojna na site natprevari citat od vasiot vodza Piskac na emisija na NAsa Tv se ispofali hahaha ali samo na zborovi e jak najverovatno,inace bod so renova e dobar rezultat imajki predvid celata situacija sto se slucuva vo pelister pozz

и вие некако не ми бевте некоја бројка за фалење ако се знај со кој со кој играше:toe:

и вие некако не ми бевте некоја бројка за фалење ако се знај со кој со кој играше:toe:
Па доволно беше со оглед на ситуацијата во тимот:):)
Колку бевме толку, битно навивавме цело време. Него, гледам вашине младинци изгубиле од Металуг, а кадетите тепале 9:1:) Како успеале да ве победат овие бе???

па јас не велам дека вие бевте лоши туку дека и кај нас беше слична бројката и ако се видат околностите време кошарката и она главното финансиите не беше толку мала
а за младинците мислам дека се моментално најаки во сегашнава конкуренција ако се земи предвид дека со ваков состав лани се зеде купот и покрај то шо се прекомандувани 5-6 играчи ке бидат сигурно на врвот на табелата и напиша грешно тие тепаја 9-1 а за кадети не ги знам децата и не ги знам колку се јаки а тие изгубиле 1-0

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom