Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
ТИКВАРИ, ТИКВАРОСАНИ !!! :facepalm:

Нека скапат во втора лига, ко не се способни овие пацерите да ги победат.

Иначе од вие што го гледавте натпреварот - знаете кои беа стрелци на головите? Барем за Пелистер кој го даде голот?

Не бе не се нормални овие од ФФМ. Го однесоа клубот да ја шета цела држава како домаќин и по еден тон време можело да се игра на ќумурно :tapp:
Пелистер се враќа во Битола по шест месеци
Илчо ,неписмен еден да ти ебиме се по список :sekcza:

Добро е,добро...:zloo:
Конечно ќе можиме на домашен терен да наметниме една игра,на добар тревник,да не се дупиме по нивите,дома да се земат бодојте,а на гости покажавме дека сме мајстори за нули..:pos:
Врти сучи-влегваме гарант...:icon_mrgr:

бобобобо банана федерација бе лелееее
кој ќе му врати за до сега шо беше оштетен пелистер како на гостински да ги игра сите утакмици???
бел ден да не видат бе како можи овие дупенки да ги прат

Ako bidi na kumurno da sme domakini ke bidi ludilo ke klajme skara zad gol gajba pivo i prav selski fudbal ke bidime so sakame ke prajme a kucinata kurot ke ni jadat oti ne sme na tribina a ko ke zavrni sneg zimska zabava :D vo sekoj slucaj neka znaat site nema bodovi od Bitola site redari ke bidime po potreva ako e los rezultatot ;)

Ako bidi na kumurno da sme domakini ke bidi ludilo ke klajme skara zad gol gajba pivo i prav selski fudbal ke bidime so sakame ke prajme a kucinata kurot ke ni jadat oti ne sme na tribina a ko ke zavrni sneg zimska zabava :D vo sekoj slucaj neka znaat site nema bodovi od Bitola site redari ke bidime po potreva ako e los rezultatot ;)
Значи да ја играме во кладилница дупла шанса сингл. Кец или прекин :icon_lol:

Од денес треба да си ги враќаме бодовите шо ги губевме во првиот дел од натпреварувањето како шо куртилија во 93 минута овие влазрими иако не беа лоши во првото коло баш напротив напаѓачот му е добар а цела игра му ја држи ристе марковски шо значи ние ако сме комплетни и го покриваме ристе ќе тепаме 2-0 со голови на минчето и недановски ;) ако не најсигурно да одат на пенал :D

По,по,очај невиден,јас не знам стварно шо тренират овие на тренинг,една ебана шанса да не мојш да напрајш...:facepalm:
Ако не беше та шансата шо случајно му се укажа на Бале при крај исто ќе беше како да не сме изиграле..
Ко сме кај шансата,абе шо се маџариш бе толку,од 3 метра така се шутка?:tapp:Моеше да го праша голманот кај да шутка...:facepalm:

Maeanwhile,во Тетово порасна тревата...
12204883_10204511987792096_613456872_n.jpg
12212023_10204511987672093_399961279_n.jpg

12202410_10204511987952100_1401107277_n.jpg

Ние уште чекаме нов контингент од "хумусот" на Стентоно...:sramezliv:

И кај нас е никната томас :D овде само порано и веќе погуста е..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom