Од кај знајш дека е битолското ко не си од Битола.Битолското е тоа ама со овие што го водат клубот ништо чудно за жал да завршиме и како ФК Победа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од кај знајш дека е битолското ко не си од Битола.Битолското е тоа ама со овие што го водат клубот ништо чудно за жал да завршиме и како ФК Победа.
ne e ama sakaОд кај знајш дека е битолското ко не си од Битола.

Од кај знајш дека е битолското ко не си од Битола.
Како знајте дека не сум мене тоа ме интересира? Вошкари.ne e ama saka
eve eden poz od mene do nego
![]()
voskari doma na tvojte kopilj edenКако знајте дека не сум мене тоа ме интересира? Вошкари.
Мајкати ни кажа вчера вечерКако знајте дека не сум мене тоа ме интересира? Вошкари.
Ти викам ако влезиме прва лига оваа година со ваква структура општинско-партиско-роднинска дека пак ќе отпадниме за макс 2 сезони.brat majtap prajs ? vo ova liga ke se borime za opstanok i ke otpadnime ?
abe luge 1vo kolo e uste 30 ima za igranje
stalno nekako ne realni ockeuvanja imame ta fudbal ta rakomet vo red jasno imame visoki budzeti ama ko nebare drugite taka igrat za ljubov bez pari
vcera nez koj dozvoli onde fudbal da se igra ne baram izgovori ama ne smeese da se igra utakmica
i pokraj losio teren edna da vlezese od sansite na minceto ili sime ke zavrsese 4-0 pa realno kamjani 30 dodavajna nemaja ednostavno kaj nas potfrli realizacijata e to e to
prvo kolo e be luge prvo kolo