Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ни ја не сум убеден, далеку од тоа (како што кажав ќе биде голема борба и секако може да заврши, и нерешено и со победа за Пелистер и со победа за Скопје), ама освен што офанзивата им е слаба (на Скопје) би рекол голем хендикеп им е и што имаат практично само 11-12 играчи. Истите 11-12 ја играат целава полусезона и секој натпревар до последна минута се бореа и тепаа на секој можен начин, така да реално мислам дека не можат они физички со тоа темпо да издржат и да играат на исто ниво со месеци (со 2 натпревари неделно), Пелистер колку-толку ги ротира играчите (посебно новиов тренер) и затоа мислам дека полека Скопје ќе попушта со силите. Ама не ги отпишувам оти сепак овој дуел ќе биде финале за нив па сигурно ќе се борат до крај.ne sum bas ubeden deka pelister ke go dobie sledniot natprevar. ne samo zaradi rezultatite FK skopje vo posledno vreme mi ostavi podobar vpecatok. na FK skopje pred se problem mu e sto nema asalni ofanzivci. defanzivata zaedno so defanzivnite vezni im e cvrsta i ne dozvoluva lesno sansi, baska i ofanzivcite mnogu pomagaat, ama pa napred ednostavno ne poseduvaat individualen kvalitet. sekako se e mozno na natprevarot, tuka negde se, no pre mi mirisa na nereseno (sto ustvari ne mu odgovara ni na edniot ni na drugiot).
https://www.gol.mk/fudbal/sekulovski-se-vrati-vo-mjanmar-kje-go-vodi-timot-na-shan-junajtedБратот веројатно има добиено абер од Малдиви или Мијанмар.Еее бе на толку брчење со битолчани вака, со битолчани така, со љубов се играло, абе драпајси мадињата. Најде нова тезга и му ја дувна. Шо е во ред, за егзистенција се работи, ама барем не продавајте приказни за љубов кон клубот. Од друга страна клубот веројатно ги губи шансите за опстанок...
Дај бе нека се откажат нашите нека не играт прекинетеја лигата шо е она бе допирна точка со пенал нема пууу ФФМ МАФИЈА!!!!!![]()
naumoski.Ова демек ќе беше крајно израмнет натпревар испадна растур
Иначе кој воопшто ви игра шпиц во составов (оти ни Маневски ни Трифуновски ни Благојче Марковски не е во состав)?
А зошто да нема пари ?? Кај му се ?
Он азното го полнеше братче не го празнеше ... Иначе со Копчарот се во ЃП.