Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
najslab sostav vo ligata definitivno, koj znaj so treba da se desi da se spasime

A ne e poarno da gi pisime X2 I na sekoe posle da duplirame vo vlogot do pobeda :vozbud:ako izgubat posle si idam I vlegvam vteren I vsoblekuvalna :uzi:majtapot na strana ako igrame po defanzivno od prethodno imame sansi da probame na kontri I rekov najvazno e da dat 200% nema vrska I da ne pobedat bod ke bidi dosta od sekoj sleden natprevar :sneaky:
Сега само победа со Шкендија или Силекс ве вади со Декси :)))))

Со Тиквеш имате сигурна победа за три кола,а и со нас ништо чудно бод да земете дома или да тепате на "среќа",па после со Слога во гости.Имате сигурен опстанок сезонава не се секирајте.

Убедливо најбатал управа од 91ва па наваму!!
Со Тиквеш имате сигурна победа за три кола,а и со нас ништо чудно бод да земете дома или да тепате на "среќа",па после со Слога во гости.Имате сигурен опстанок сезонава не се секирајте.
До крајот на полусезоната нема да победиме против никој. Можи бод дома со Тиквеш и против вас ако ни ја пуштите партиски (чисто сумљам).
Веќе на полусезона заедно со слога ќе сме сигурни патници за втора лига.

Убедливо најбатал управа од 91ва па наваму!!

До крајот на полусезоната нема да победиме против никој. Можи бод дома со Тиквеш и против вас ако ни ја пуштите партиски (чисто сумљам).
Веќе на полусезона заедно со слога ќе сме сигурни патници за втора лига.
Рано е уште не се знае, нема да дадат да испаднете и македонскиве клубови ќе изиграат за вас, Слога и Работнички по се изгледа сигурно,во најмала рака ќе се спасите преку бараж, имате пари ќе се појачате има време.
А и ништо чудно за брзо да ги казнат Башкими незнам што чекаат уште апла местенка ффм уште не реагира молк на таа тема.

Sansi za opstanok nikakvi,vo najslabata liga vo svetot da ne mozis da vrzis dva sezono e ramno na katastrofa.Samo ako nekoja ekipa ni pusti po nekoj bod I nekoja pobeda na sila na domasen teren ama toa ne bi bili dovilno
Eve sega da go vidam Kanovci,dali Miravci ke ni pusti tri boda vo bt ili ke izigra za albanskite ekipi,a samo pred 10-na godini plukaa po Bregalnica so izigra za Skendija.Bas me interesira dali ke ja pustat vo 12-to kolo,bod nikako ne ni e vo igra,samo pobeda oti konkurentite veke uzbegaa 4-5 boda a do togas ke izbegaat po 10-12 boda.

Катастрофа иако кај Струга никој нема да победи, не победи ни Шкендија, фудбалот е игра на изненадувања и мислев дека можиме истото да го напрајме денес ама...ништо. Читам на гол Давид бил крив за првиот гол и сега најверојатно ќе се фатат за него, тој ќе е крив, а никој не е крив дека ГОЛ неможиме да дајме, дека на појќе од 1-2 шанси по утакмица не прајме, дека со и без Мирко сме друга екипа, дека напред нема кој да задржи топка... Болат со Арсими 0-4 и со Башкими 1-2 (0-2, 20та минута), не боли денес со Струга толку мада шо до 85та да имаш нерешено в џеб и да прокоцкаш... ама па какви завршници на утакмици сме гледале, па сега Струга со нас... Промени? Незнам, ама некако треба да се бара излез од кризата час поскоро. Денес бевме и без Егри и Мирко, Давид мислам исто се имаше пожалено на повреда, теренот во Кравари ТВРД ги отепааа, појќе повредени па и навредени во животот сме немале... ама долга е нивата, мора да се опстани, на ваква година каде се слави 80 години Пелистер и 40 години Чкембари, да испаднеме е рамно на колатерална штета... Ако знај некој кога ќе има снимка од денес, нека кажи, а МТВ огромна брука, се да му е*ам, се нафаќаат да снимат, а немаат најверојатно доволно луѓе или шо и да е во живо да оди, а термин 100 преку неделата ради нив, ти се чини дека втора англиска играме со 50 екипи племе и семе...

Deka se nerviram se nerviram deka treba nekoj da odgovoara trebase uste pred ovaj peti poraz so red ,no da komenitram a da ne ja gledam ne mozam da razberam vecer ima snimka od 1 casot na mtv3 mora nesto da prevzemat vaka ne odi sleduva skendija I silkes a pred niv e kupot so skendija aracinovo koja e psolednata sansa za ovaa sezona ima vreme za opstanok no mnogu ne kostaat ovie porazi ne zaminaa site pod nas se samo rabotnicki I skupi koj izgleda krenaa race sega e orasanjeto koj ke bidi tretiot so dirketno otpaga golema greska so ne zedovme spic plus odbranata slabo poslednite kola ne znam so mislat deka nekoj ke ni pokloni opstanok tolku inat I nerva nikoj da ne go fakja ne mozam da razberam barem sega mobile 5 bolting kartoni I gol vo finisot no toa e mnogu malku za Pelister !

P.S.Malku ne jasno oti nemase prenos denes isto I vcera na rabotnicki-brera ,za so kur igrame od petok do pinedelnik ako nema prenos na tv prethodno barem na YouTube mozeja da se gledaat

Deka se nerviram se nerviram deka treba nekoj da odgovoara trebase uste pred ovaj peti poraz so red ,no da komenitram a da ne ja gledam ne mozam da razberam vecer ima snimka od 1 casot na mtv3 mora nesto da prevzemat vaka ne odi sleduva skendija I silkes a pred niv e kupot so skendija aracinovo koja e psolednata sansa za ovaa sezona ima vreme za opstanok no mnogu ne kostaat ovie porazi ne zaminaa site pod nas se samo rabotnicki I skupi koj izgleda krenaa race sega e orasanjeto koj ke bidi tretiot so dirketno otpaga golema greska so ne zedovme spic plus odbranata slabo poslednite kola ne znam so mislat deka nekoj ke ni pokloni opstanok tolku inat I nerva nikoj da ne go fakja ne mozam da razberam barem sega mobile 5 bolting kartoni I gol vo finisot no toa e mnogu malku za Pelister !

P.S.Malku ne jasno oti nemase prenos denes isto I vcera na rabotnicki-brera ,za so kur igrame od petok do pinedelnik ako nema prenos na tv prethodno barem na YouTube mozeja da se gledaat
Баш и јас тоа го приметив и вчера и денес и на мтв 3 и на мтв 2 идеше иста утакмица,во предходните кола идеа различни утакмици на двата канала

Дури да падни голот играта беше одлична, изгинаја на терен сите од прв до последен то можам да кажам.Штета за голот, пресекоја пас на Давид на 20 метра, после то Белиќ се лизна ја дотурна, несреќно скроз.Имавме уште една шанса 88 минута, напрај грешка нивниот штопер, штета шо не се искористи. Вториот гол веќе беа сите напред беше на контра.Струга две класи над нас, Бојан Илиевски преку 30 центаршути имаше.Да бидам искрен денес се виде дека има жар во екипата, прва постава беа и Гацето и Мрмачовски.Сепак 5 порази во низа, а се си мислев дека денес барем бод ќе земиме.

Абе бркање сите ајде таму толку пари за куроздравје, за мирко, кашкавало и компанија клуб да си играт. три чисти немат. Први сме за испаѓање

Golema laga e deka budzetot e 1M.
Vo izminatite godini se dvizese okolu 400 do 550 K.
Golema razlika, a igraci polosi po kvalitet, vo izminatite godini mislam deka i podobar tim imavme.

Sosema zasluzeni porazi doma, problemot e vo nas, slab sostav imame...so e najloso nemame nikakva igra, a nema ni koj da ja napraj taa igra..
Egri neprepoznatliv, Spirovski ocajno slab, od srbite samo Ristic deli malku, ima fudbal vo nego....situacijata so Mirko ja ima samo kaj nas, igrac aktiven glumi sportski direktor...komedija

Odgovornosta e na upravata, ustvari nie nemame uprava. Klubot go vodat dvajca, trojca. Ne samo sega, i Mitko koga bese i unazad tri, cetiri godini upravata nema odrzano nieden sostanok vo poln sostav so site clenovi...se potpisvat na zapisnici kako da bile prisutni, a bez dobra uprava nema dobar klub

Pocnuvajki od toa koj e pretsedatel i kako e postaven, kako cobek na Borce sekretarot na opstinata, bez elementarni poznavanja od fudbalot, se gleda golemata vmesanost i partizacija na klubot po partiska linija....sakat i se napikaja segde, bez razlika dali razbirat ili ne....samo koga ke dojdi zesko izlezite na press be mazinja, prevzemete ja odgovornosta, ne igraci pustateizjavi da davat za sostojbata vo klubot

Sepak najdobroto nesto e sto ova se slucuva na pocetokot na sezonata, da se vidat sega site nedostatoci i problemi

Duri ne dojdi privatnik, ne da go vodi, tuku da go kupi klubot vaka kje bidi.

Каков 450К, и плус шо зедоја од Уефа ради шкендија окплу 250К плус ваучери ете го 1М.

Sansi za opstanok nikakvi,vo najslabata liga vo svetot da ne mozis da vrzis dva sezono e ramno na katastrofa.Samo ako nekoja ekipa ni pusti po nekoj bod I nekoja pobeda na sila na domasen teren ama toa ne bi bili dovilno
Eve sega da go vidam Kanovci,dali Miravci ke ni pusti tri boda vo bt ili ke izigra za albanskite ekipi,a samo pred 10-na godini plukaa po Bregalnica so izigra za Skendija.Bas me interesira dali ke ja pustat vo 12-to kolo,bod nikako ne ni e vo igra,samo pobeda oti konkurentite veke uzbegaa 4-5 boda a do togas ke izbegaat po 10-12 boda.
Нит ќе ви пуштиме 3 бода, нит ќе изиграме за некого, зошто би ви пуштале, опстанок треба сами да си изборите, на нас кога испаѓавме ни пушти некој ? Еден од најслабите тимови го имате во лигава, што мислеа кога носеа играчи од втора лига Србија, дека ќе искочи некој Видиќ или можда Станковиќ? За со Башкими утакмицата ваша на домашен терен не би рекол дека е случајност поразот, таква уплата на 2 и 2&3+ одамна немало на домашна утакмица, квотите се свртеа скроз обратно за неполн саат…

Нит ќе ви пуштиме 3 бода, нит ќе изиграме за некого, зошто би ви пуштале, опстанок треба сами да си изборите, на нас кога испаѓавме ни пушти некој ? Еден од најслабите тимови го имате во лигава, што мислеа кога носеа играчи од втора лига Србија, дека ќе искочи некој Видиќ или можда Станковиќ? За со Башкими утакмицата ваша на домашен терен не би рекол дека е случајност поразот, таква уплата на 2 и 2&3+ одамна немало на домашна утакмица, квотите се свртеа скроз обратно за неполн саат…
Pa za dobroto na mak fudbalot,koga Bregalnica ne izigra za vas na rab na histerija bevte,kakvi samo epiteti mu lepevte,pa aj da Ve vidam sega dali ke pustivte,vas I bes ne vi trebat tie bodovi,sampioni ke bidite so +15 boda.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom