Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега само победа со Шкендија или Силекс ве вади со ДексиA ne e poarno da gi pisime X2 I na sekoe posle da duplirame vo vlogot do pobedaako izgubat posle si idam I vlegvam vteren I vsoblekuvalna
majtapot na strana ako igrame po defanzivno od prethodno imame sansi da probame na kontri I rekov najvazno e da dat 200% nema vrska I da ne pobedat bod ke bidi dosta od sekoj sleden natprevar
![]()
До крајот на полусезоната нема да победиме против никој. Можи бод дома со Тиквеш и против вас ако ни ја пуштите партиски (чисто сумљам).Со Тиквеш имате сигурна победа за три кола,а и со нас ништо чудно бод да земете дома или да тепате на "среќа",па после со Слога во гости.Имате сигурен опстанок сезонава не се секирајте.
Рано е уште не се знае, нема да дадат да испаднете и македонскиве клубови ќе изиграат за вас, Слога и Работнички по се изгледа сигурно,во најмала рака ќе се спасите преку бараж, имате пари ќе се појачате има време.Убедливо најбатал управа од 91ва па наваму!!
До крајот на полусезоната нема да победиме против никој. Можи бод дома со Тиквеш и против вас ако ни ја пуштите партиски (чисто сумљам).
Веќе на полусезона заедно со слога ќе сме сигурни патници за втора лига.
Баш и јас тоа го приметив и вчера и денес и на мтв 3 и на мтв 2 идеше иста утакмица,во предходните кола идеа различни утакмици на двата каналаDeka se nerviram se nerviram deka treba nekoj da odgovoara trebase uste pred ovaj peti poraz so red ,no da komenitram a da ne ja gledam ne mozam da razberam vecer ima snimka od 1 casot na mtv3 mora nesto da prevzemat vaka ne odi sleduva skendija I silkes a pred niv e kupot so skendija aracinovo koja e psolednata sansa za ovaa sezona ima vreme za opstanok no mnogu ne kostaat ovie porazi ne zaminaa site pod nas se samo rabotnicki I skupi koj izgleda krenaa race sega e orasanjeto koj ke bidi tretiot so dirketno otpaga golema greska so ne zedovme spic plus odbranata slabo poslednite kola ne znam so mislat deka nekoj ke ni pokloni opstanok tolku inat I nerva nikoj da ne go fakja ne mozam da razberam barem sega mobile 5 bolting kartoni I gol vo finisot no toa e mnogu malku za Pelister !
P.S.Malku ne jasno oti nemase prenos denes isto I vcera na rabotnicki-brera ,za so kur igrame od petok do pinedelnik ako nema prenos na tv prethodno barem na YouTube mozeja da se gledaat
Нит ќе ви пуштиме 3 бода, нит ќе изиграме за некого, зошто би ви пуштале, опстанок треба сами да си изборите, на нас кога испаѓавме ни пушти некој ? Еден од најслабите тимови го имате во лигава, што мислеа кога носеа играчи од втора лига Србија, дека ќе искочи некој Видиќ или можда Станковиќ? За со Башкими утакмицата ваша на домашен терен не би рекол дека е случајност поразот, таква уплата на 2 и 2&3+ одамна немало на домашна утакмица, квотите се свртеа скроз обратно за неполн саат…Sansi za opstanok nikakvi,vo najslabata liga vo svetot da ne mozis da vrzis dva sezono e ramno na katastrofa.Samo ako nekoja ekipa ni pusti po nekoj bod I nekoja pobeda na sila na domasen teren ama toa ne bi bili dovilno
Eve sega da go vidam Kanovci,dali Miravci ke ni pusti tri boda vo bt ili ke izigra za albanskite ekipi,a samo pred 10-na godini plukaa po Bregalnica so izigra za Skendija.Bas me interesira dali ke ja pustat vo 12-to kolo,bod nikako ne ni e vo igra,samo pobeda oti konkurentite veke uzbegaa 4-5 boda a do togas ke izbegaat po 10-12 boda.
Pa za dobroto na mak fudbalot,koga Bregalnica ne izigra za vas na rab na histerija bevte,kakvi samo epiteti mu lepevte,pa aj da Ve vidam sega dali ke pustivte,vas I bes ne vi trebat tie bodovi,sampioni ke bidite so +15 boda.Нит ќе ви пуштиме 3 бода, нит ќе изиграме за некого, зошто би ви пуштале, опстанок треба сами да си изборите, на нас кога испаѓавме ни пушти некој ? Еден од најслабите тимови го имате во лигава, што мислеа кога носеа играчи од втора лига Србија, дека ќе искочи некој Видиќ или можда Станковиќ? За со Башкими утакмицата ваша на домашен терен не би рекол дека е случајност поразот, таква уплата на 2 и 2&3+ одамна немало на домашна утакмица, квотите се свртеа скроз обратно за неполн саат…