Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Браво бе!:uvo:iLe напиша:Billa Bong ti kazav deka ke tepa pelister 100% , kako prvo da tepas vo bitola e mnogu tesko pred 5000 narod da igras ne e lesno 2-ro ne e samo do publikata imaat i kavlitetna ekipa i kvaliteten trener i kako 3-to go imaat i 6estiot igrac - Ckembarite .
abe kolku utakmici ja imam videno vo zivotot moj, mzt uste 10 god da ne vlezat vo play off ti nema da me stignes mene a bagami ni radikaljove_bt напиша:Барем уште трае сезоната за нас, си можам си гледам утакмици си се радувам УБО ми е.
aerodromka напиша:abe kolku utakmici ja imam videno vo zivotot moj, mzt uste 10 god da ne vlezat vo play off ti nema da me stignes mene a bagami ni radikal:helou:
jove_bt напиша:Барем уште трае сезоната за нас, си можам си гледам утакмици си се радувам УБО ми е.
Ова е срамота бе!Цццц незнам ја ова кај го има...ма и ја што се чудам во Македонија сме..само тука се дешаваат вакви ствари..патики еј за едни патики леле цинцари:uvo:Radical Boy напиша:Радувај си се, уште една утакмица имаш. Толку беше од Пелистер. Зборев со еден што играл во Пелистер и кога ми кажа каква била организацијата, си реков и овие како Мзт биле. Мирковиќ или Миљковиќ цела сезона играл со едни патики и ги молел во управата да му купат нови, а тие го вракале секоја недела. А кога би гледале само сезонава, пак ние гледавте повеке утакмици, сепак, Скопје си е Скопје![]()
ne be greska si si oni kup imaa :bravo:Radical Boy напиша:Радувај си се, уште една утакмица имаш. Толку беше од Пелистер. Зборев со еден што играл во Пелистер и кога ми кажа каква била организацијата, си реков и овие како Мзт биле. Мирковиќ или Миљковиќ цела сезона играл со едни патики и ги молел во управата да му купат нови, а тие го вракале секоја недела. А кога би гледале само сезонава, пак ние гледавте повеке утакмици, сепак, Скопје си е Скопје![]()
aerodromka напиша:ne be greska si si oni kup imaa :bravo:
itar pejo напиша:Збораме за Пелистер читај малце иначе ала да ти е за тоа на аватарот Делије север+Ферари!!!!:bilokojzbor::bilokojzbor::pos2::pos2: затоа ме станавте главен град:pos2::pos2:
JOE напиша:Kaj gledas delije be more taka e slikta so da pram jas ne ja praev a site zaneme deka sk stana glaven grad oti e najblisku do Srbija
aerodromka напиша:posle ova ostanuvam bez komentar :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: