Фан клуб: Пелистер!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Radical Boy напиша:
Радувај си се, уште една утакмица имаш. Толку беше од Пелистер. Зборев со еден што играл во Пелистер и кога ми кажа каква била организацијата, си реков и овие како Мзт биле. Мирковиќ или Миљковиќ цела сезона играл со едни патики и ги молел во управата да му купат нови, а тие го вракале секоја недела. А кога би гледале само сезонава, пак ние гледавте повеке утакмици, сепак, Скопје си е Скопје :)
леле ова вистина, иако сум ги прашал, али стварно условите се за никаде!
Се сеќавам пред 1-2 години кога изјавија какви биле условите за репрезентацијата.... немале вода, немале превоз... а не па за клубовите!

Една забелешка...to e to
Не се мешам...во разговорот само да прашам..
А знае некој дали Звезда го има украдено од некој другto e to?
Не е се така како што изгледа...Чкенбарите го украле...тоа си е нивна работа..
Едно и единствено што не им паче е тоа ферари горе незнам што им значи:nesum:

Abe kuro me boli mene nekoj so go izmenil ona i go naprajl ckembarsko ne se zamarm so to mozi nekoe detence go naprajlo i go vidov i go stajv kako avatar nema vrska,ete druga staviv.

Абе ја не ти реков да го смениш остај си го само ме чуди тоа ФЕРАРИ знакот:vozbud:и тоа дека е украден од Звезда..:smir:

JOE напиша:
Pa deteto so go naprajlo za Ferari navivalo:pos2::pos2::pos2:
Да те прашам Џо..што е тука смешно?..За плачење е не е за смеење...тој знак го користат чкенбарите...вас ви се смеат не насto e to

и шо сеа, шо сака ќе си стави на аватар да не му забраните вие. Врати го бе Џо стариот шо им одиш по ќеФ на овие. Темата не е за аватар имате таква во чет дис аут мислам имате аватар и потпис ако имате нешо да кажвате за Пелистер ок ако не гитла. Темата е за Пелистер и фановите на пелистер(Чкембарите).

фала и пријатно!!!

Pa jove da ti soopstam nesto za pelister veke nema da si gledas natprevari zavrsi za tebe sezeonata i za pelister , izgubivte so 20 razlika 84:64 slaba igra na pelister a izgleda i se povredi bosko ne igrase vo 4etvrta 4etvrtina a se udri vo treta na krajot.

Заврши сезоната за Пелистер!И официјално аутto e to..Струмица победи со 20 разлика и со тоа докажа дека е најголем фаворит за освојување на титулата оваа година...Во финалето најверојатно ке игра против Работнички кој утре во градски парк го пречекува Вардар..Таму резултатот е 2-0 така да повеќе од сигурно е дека Вардар и утре ке загуби

Беееги бе , незнаат да играт... сами се истепаа таму Пелистерци:tapp::tapp:

браво ми како си мислите вие... струмица не се гола вода :) :)

Доста ајде не провоцирајте .. победи Струмица и готово . и јас сум за Струмица ама остајте ги барем чкембари сега не ги закачувајте со овие провокации . сепак браво за пелистерци имаа желба во нив да одат у финале .. ама подобриот победи

поздрав

Струмица ин Пелистер аут...и крај на причата Струмица е поквалитетен тим е составен од многу добри и искусни играчи to e to..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom