Фан клуб: Пелистер!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
publika nekni ic nemase. od pocetok prazno beshe ama posle se sobraja lugje i ok beshe. Trenerot ludila beshe samo toj se slushase BOsko Bosko!!!! hahahahah

iLe напиша:
Billa Bong ti kazav deka ke tepa pelister 100% , kako prvo da tepas vo bitola e mnogu tesko pred 5000 narod da igras ne e lesno 2-ro ne e samo do publikata imaat i kavlitetna ekipa i kvaliteten trener i kako 3-to go imaat i 6estiot igrac - Ckembarite .
Браво бе!:uvo:
Згрешив..тоа е 3-1 ке биде најверојатно..:tv:

jove_bt напиша:
Барем уште трае сезоната за нас, си можам си гледам утакмици си се радувам УБО ми е.
abe kolku utakmici ja imam videno vo zivotot moj, mzt uste 10 god da ne vlezat vo play off ti nema da me stignes mene a bagami ni radikal :toe: :helou:

aerodromka напиша:
abe kolku utakmici ja imam videno vo zivotot moj, mzt uste 10 god da ne vlezat vo play off ti nema da me stignes mene a bagami ni radikal :toe: :helou:
:vozbud:Тачно!:pos:I was just kiding...Мене ми е важно да гледам натпревари и да тепа екипата за која навивам не ми е дали ке одат во плеј оф дали неto e to...нормално секој сака да му отиде екипата за која навива во плеј оф ама и вака е доброto e to

jove_bt напиша:
Барем уште трае сезоната за нас, си можам си гледам утакмици си се радувам УБО ми е.

Радувај си се, уште една утакмица имаш. Толку беше од Пелистер. Зборев со еден што играл во Пелистер и кога ми кажа каква била организацијата, си реков и овие како Мзт биле. Мирковиќ или Миљковиќ цела сезона играл со едни патики и ги молел во управата да му купат нови, а тие го вракале секоја недела. А кога би гледале само сезонава, пак ние гледавте повеке утакмици, сепак, Скопје си е Скопје :)

Radical Boy напиша:
Радувај си се, уште една утакмица имаш. Толку беше од Пелистер. Зборев со еден што играл во Пелистер и кога ми кажа каква била организацијата, си реков и овие како Мзт биле. Мирковиќ или Миљковиќ цела сезона играл со едни патики и ги молел во управата да му купат нови, а тие го вракале секоја недела. А кога би гледале само сезонава, пак ние гледавте повеке утакмици, сепак, Скопје си е Скопје :)
Ова е срамота бе!Цццц незнам ја ова кај го има...ма и ја што се чудам во Македонија сме..само тука се дешаваат вакви ствари..патики еј за едни патики леле цинцари:uvo:

Radical Boy напиша:
ne be greska si si oni kup imaa :bravo:

ахаааааа, да.... пооо интересно ај ќе размислам па можи ќе ви одговорам на провокациите

itar pejo напиша:
Збораме за Пелистер читај малце иначе ала да ти е за тоа на аватарот Делије север+Ферари!!!!:bilokojzbor::bilokojzbor::pos2::pos2: затоа ме станавте главен град:pos2::pos2:

Kaj gledas delije be more taka e slikta so da pram jas ne ja praev a site zaneme deka sk stana glaven grad oti e najblisku do Srbija

JOE напиша:
Kaj gledas delije be more taka e slikta so da pram jas ne ja praev a site zaneme deka sk stana glaven grad oti e najblisku do Srbija

НЕСРЕЈЧО една ликот е краден од Делије север не ме убедувај знам.Зошто е СК главен град е друга дискусија битно нашата група не краде вакви работи од никој (а и Ферари не ни е спонзор:bilokojzbor::pos2:)

Каков линк бе кој ти спомнал линк:toe::bilokojzbor:????

ЧКЕМБАРИ--БИТОЛА--БЕЛГРАД--МАРАНЕЛО

aerodromka напиша:
posle ova ostanuvam bez komentar :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Јас имам краток коментар: Чкембари мајстори на фотошопот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom