Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Кои модел телефона носи Дуле Вујошевич? Нокиа 7785 :pos2::pos2:

Секоја чест за КК Партизан.:vozbud::vozbud::vozbud:
Иако не сум нивни фан,со задоволство ги следам мечевите,+атмосферата во Белград е НЕВЕРОЈАТНА,за играта и резултатите на тимот шо да кажам освен : капа до под за се шо прават овие сезони!!
Со мал,минорен буџет во однос на другите Европски екипи,редовно се во кремот на Евро-Кошарката,оваа сезона се неверојатни,секоја чест.
Секоја чест за Дуле Вујошевиќ:zver::zver::zver:
Убедливо најдобар тренер во Европа.:bravo:

Јас сум голем Фан на Партизан и едноставно сум импресиониран кога ја гледам атмосферата во Пионир и се гордеам што сум нивни фан ....годинава едноставно се фантастични...посебно Кецман и Марич..

Момци се спремате за утре??Има да биде лудница:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

П.С. знае некој дали е се во ред Божиќ??

Добар е ,изгледа ќе игра,тренирал денес!

ако некој го интересира песната што иде у позадина нека ме контактира на профил...

http://www.sportske.net/vest/kosark...zimo-makabi-veceras-dok-su-na-podu-17614.html

Један је Новица (L)

Veličković "zaleđen" kod Mesine, ali mu muku olakšavaju vesti iz Izraela. Žao mu publike jer će se igrati samo jedan meč u Areni, prognozira 3:0...
Hail.gif
Hail.gif

Макаби не се свесни шо ги чека во Арена,ПЕКОЛ :vozbud: нема да знаат која врата да ја фатат :pos2:

Вечерва ништо ново само опуштено дали ке се дотолчи гордоста нивна или ке биде 1 1 сосема е неважно, само да се одигра паметно и со што помалку грешки успехот е загарантиран! Ке дојде изгледа наскоро и узми Дуле евротитулу!:vozbud:

Макаби не се свесни шо ги чека во Арена,ПЕКОЛ :vozbud: нема да знаат која врата да ја фатат :pos2:
Во Арена ќе играт ??
-Не сакам да сум во кожата на играчите на Макаби

Боље Пионир него Арена која нема шмек него само квантитет ...

^
Марко е до некаде у право,Пионир ако е помала ама одзива звукот и затоа секогаш атмосферата е на високо ниво,а Арена е голема ама затоа па собира 3 пати повеќе од Пионир,па мислам не е исто коа ќе грмнат 8000 и 22 000.

Екипо ќе не има ли после на ТВ некаде,освен РТС 2.....ако нема стримови....:tapp:

Денес разбрав дека имало организирано од кај нас 65 евра,карта превоз и маица,ако бидам слободен обавезно ќе одам,поготово ако тепаме една у гости ...
:vozbud:

Имате ли подетални информации? - кој организира? Фала!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom