Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
лелелле,што е ова бе,чудо невидено....
не очекував да победиме ама Кецман и компанија у последна четвртина мама им ебале на евреиве!!!!!!!!!!!!
Браво момци,браво Дуле!!!

Ќе има снимка на А2?

Лееее Едвај се смирив еј... здивев дома :vozbud: Која победа, ауууууууу...

Ги гледав последните 4-5 минути, бидејќи немав нет, но нон-стоп го пратев резултатот на телетекст и на интернет... и пуштија овие од А2, баш кога се кршеше резултатот, и замалку да ме стрефеше на млади години :) Арно кажал Даниловиќ пред овој дуел, цитирам "Имам големо чувство дека и двата натпревари ќе ги добиеме во Тел Авив" :helou: Дуле Кецман денес незапирлив, 29 поени и рекорд за него во Евролигата, Браве Царе :pipi:

П.С. Реприза имате утре од 13:30 на РТС 1... така барем кажаа на РТС вестите сега... а за на А1 или А2 незнам... ако знае некој дали има вечер реприза на нашиве ТВ нека пише :helou:

НАШЕ СНАГЕ ЈАЧАЈУ, СВАКИ НОВИМ ДАНОМ, СВЕ ДО СМРТИ ЗАЈЕДНО, С'НАШИМ ПАРТИЗАНОМ !!! :vozbud:

http://www.sportske.net/vest/kosark...ovratak-makabi-partizan-77-85-kraj-17527.html :smir:

Да не има по некоја случајност снимка на А2 ??? :kesa:

Па не тврдам со сигурност меѓутоа неколку пати сум начекал снимка од натпреварот кој го давале во директен пренос. Најчесто има во доцните вечерни часови (да не речам раните утрински:) кај 2-3). Така што ако си буден тоа време врти повремено за секој случај.

Дуле Вујошевић држи NOKIA арену на SILENT MODE!
ggr.gif
Hail.gif

Pita Dule Vujošević Penija Geršona: "Sa koliko razlike smo na kraju pobedili?"-Sa osam.-Na kurcu te nosam!

:vozbud:

овоа е нешто неверојатно,неможам да поверувам,само првата четвртина ја загубија Партизан од Макаби,наредните три ги добија....неверојатно :vozbud::vozbud:

Еве најдов едно клипче од завршните минути/секунди :helou:

:vozbud::vozbud::vozbud:

qpqm4y.jpg

Браво, браво, браво, Партизане браво, браво, ооооооо Црно-Бели браво, браво... :toe:

ЈЕЛИ ТО МОГУЧЕЕЕЕ :vozbud::vozbud:

Леле луѓе плачев од среќа синоќа од дома ме помислија дека шекнав :)
УЗМИ ДУЛЕ ЕВРОЛИГУ........

http://www.mondo.rs/s164502/Vujosevic-_Makabi_ostaje_favorit.html :pipi:

"Ono što me najviše brine je povreda Božića. Sada ne mogu da procenim u kakvom je stanju, ali pao je i u jednom trenutku bio u nesvesti", ukazao je Vujošević na incident u četvrtoj četvrtini, kada je Alan Anderson laktom zakačio kapitena Partizana. :icon_frow

ЈЕДАН ЈЕ ПЕРА КАПИТЕН

Уште Свињи Гершон не е свесен вчера што го снашло а денес прети како паднал договор со играчите дека ке се играат уште 3 утакмици, но дали ке се играат 2, 3 или повеке сега се зависи од докторот на кошарката и легендата на КК Партизан Дуле Вујошевик и неговата дружина. Не верувам дека во Арене може да изгубиме од поносот на Израел Макаби. Во секој случај што и да се случи ова веке не е сон или сензација КК Партизан е реалност во Европската кошарка, а да од вчера Дуле има ном модел на мобилен телефон NOKIA 7785!:vozbud:Дуле 009

Честитки победа браво Партизане! :vozbud::vozbud::vozbud:

Убаво им вика Кецман на крајот на една снимка "Ајде еј,има још да се игра брате,ајде одлично" :aplauz::zver::cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom