Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ауууу, лудница! Каква последна четвртина, секоја чест за играчите, не ни верував дека можат да го направат ова после катастрофалниот почеток! :vozbud:

AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! Каква утакмица еј, ме стегна срцето.... ДУШАН КЕЦМАН!!! папапа, ги растури човече, утакмица на кариерата! :) кој шо не стигна да гледа, четврток на ртс 2 реприза пак:vozbud:

Бравоооооо БРАВООООООО !!!!!
Узми ДУЛЕ ЕВРОТИТУЛУ ЕВРОТИТУЛУ ЕВРОТИТУЛУ :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Како се изгушкав со татко ми ,да небеше тој никогаш немаше да бидам партизановец и никогаш немаше да го имам доживеано ова чувство :).

Узми ДУЛЕ ЕВРОТИТУЛУ ЕВРОТИТУЛУ ЕВРОТИТУЛУ ! БРАВО МАЈСТОРЕ ♥ ♥

Како се изгушкав со татко ми ,да небеше тој никогаш немаше да бидам партизановец и никогаш немаше да го имам доживеано ова чувство :).

Горд сум на тебе синко :pos2:

Шала... Ова може да е реприза од Атина. Не е Макаби тим за потценуење.. може исто да ги снајде како со Панатенаикос.. ама овде нема друг да одлучуе за Партизан. Овде сами си кроа судбина.

Не ја гледав утакмицата,ама ке ја начекам некаде,мора да ја гледам !!!

Честито победа момци,још једна у низу...:back:

ајдеееее:vozbud::vozbud::vozbud: браво, секоја чест, уште еднаш покажаа дека нема откажување, дека се игра до крај! БРАВО!!! ОДИМЕ ЗА ПАРИЗ!:vozbud::vozbud::vozbud:

Што сте здивеле бе алооооо, да не победил Партизан случајно:pos:.

Поради глупавите колоквиуми не стигнав да го гледам натпреварот. Кога завршив со учење пуштам А2 и што да видам, молк во салата како да починал некој а Партизан води на 4 секунди до крајот. Лудило!!!

Ќе ја чекам снимката на А2 вечерва (се надевам дека ќе има:)). Колку што можев да слушнам Кецман бил убиец на израелците. И не застануваме тука, одиме на 2-0 веќе во четврток. Да се знае кое е местото на Партизан во Европската кошарка!!!

Ѕверови.:toe:

Честито,осќам дека и вториот меч тука ќе го лапнат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom