Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Камара сигурно си оди и сам изјавил сакал во поголем клуб ќе се чека понуда да се надеваме што повеќе пари ќе се земе од него,Анжи за Шчепович би понудиле 9 милиони но сепак изјавуваат и да има понуда нема да ја прифатат..да остане вој тим и да си замине Камара да останат за квалификацииве или до крај Бабович и томич би било одлично.

Ма нека иде Камара ,подобро да си оди отколку незадоволен да игра,Вукиќ игра на врвно ниво тука е и Лола ако затреба јбг.
Утре од 18:30 директно на Спорт Клуб ќе има Партизан-Видеотон:vozbud:
Сабота пак ќе не пренесуваат со Штурм од 20:00
Понеделник со Локомотив Москва од 18:30
Деновиве како што е досадно само баскет што има како 1 на 10 доаѓаат утакмициве :)

Значи од тоа шо го видов у прво пол.и не сум којзнае колку задоволен мада ова е некој ај да не речам втор состав али комбиниран.
Иначе:Од Пауљевич сум и те како задоволен и незнам зашто не го користат у напад повеке( и уопште незнам зашто преку бочните страни не напаѓавме).Друго коа одземеме топка на наша половина или на средина транформацијата у напад иде многу споро нула.Многу пати треба да се додирне топката за да се искомбинира акција е тоа по мене не пие вода ама баш ич!Мора многу брзо.Али ај ке биде ја мислам дека сме оваа година многу појаки и на клупа шо е ептен добро.
П.СНа мерно не коментирам за тоа дека изедоа лајна управата шо не донесоа квалитетен штопер пошто иванов ок али у комбинација со јојич слаба работа.Не дека не ми се свиѓа као играч али е премлад и неискусен.

Не бев во можност да го гледам натпреварот, подоцна ќе најдам хајлајтс :)

Партизан Београд vs Видеотон 2-2 (0-2)
Стрелци: Николиќ 21', 45+1', Бабиќ 47', Саша Марковиќ 80'

второ бевме каде каде подобри имавме,одлични шанси можевме и да тепаме со слаб состав започнавме затоа и губевме на полувреме..имаше Иванов добра шанса исто имавме и статива.Ловре се повреди да се надеваме не е сериозна повредава.

Денеска игравме пријателска со Штурм, на полувреме губевме 2:0, второ полувреме изедначивме на 2:2 се до 81 минута кога влезе во игра Забија и нормално презимето се кажува :D На крај 3:2 !

Денеска игравме пријателска со Штурм, на полувреме губевме 2:0, второ полувреме изедначивме на 2:2 се до 81 минута кога влезе во игра Забија и нормално презимето се кажува :D На крај 3:2 !

лоб од 35 метри..:)
--- надополнето: 7 јули 2012 во 22:27 ---

Што ќе им прави овој Забија на циганите :vozbud:
Утре играме со Локомотив Москва ова му доаѓа како генерална проба,до сега јас не памтам волку утакмици на припреми да победиме ,едно се припремите а друго се официјалните утакмици,сепак голем оптимист сум во тимов и мислам дека влегуваме во ЛШ сезонава само со нормален жреб.

Што ќе им прави овој Забија на циганите :vozbud:
Утре играме со Локомотив Москва ова му доаѓа како генерална проба,до сега јас не памтам волку утакмици на припреми да победиме ,едно се припремите а друго се официјалните утакмици,сепак голем оптимист сум во тимов и мислам дека влегуваме во ЛШ сезонава само со нормален жреб.
Мислам дека ќе има пренос на спортклуб пак :)

ќе има сигурно..има реклама
Од 18 :30 очекувам пораз денес и нема да биде лошо да имаме барем една изгубена пред почетокот на квалификациите,да не се направи безпотребен притисок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom