Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
денес е од 18:30 има пренос на спортклуб..

1Полувреме:
Значи шалата настрана и конечно треба да го седнат лазар на клупа не за друго малце да се оладе детето пошто некако многу рано ми улава у филмот на супер звезда.
2 Полувреме:
Шо да се каже резултатот не го коментирам не е ни битен а изгледа го папавме со пауљевич(по мене најдоброто појачување) дај боже да не е нешто сериозно.И како шо си мислев и коа го земаа сеа ми се потврди мислењето за ИНДИЈАНЕЦОТ ЛОВРЕ.Па мислам човекот ако знае и самиот што улога ке добие во тимот ја мислам дека убедливо најлошото ,,појачување,,А ваљда и тие шо го доведоа поима немат.И за крај неможам а да не спомнам за штопер.ееее тумба тумба, у првенството може и ке пројде нешто али нејкам ни да помислам за во европа.Н его оспорувам Остојич али нема искуство.
П.С Новите дресови се страшни тоа е тоа и адидас да се потруде малце.Едвај чекам да го купам.
slika_fkp_0003.jpg

Ilic_S.jpg

Очекуван пораз ,навреме дојде да видат дека фали некој играч во последна линија.

Не е сериозна повредата на Пауљевич тоа е добро немал скршена коска иако на таа позиција ќе игра Аксентиевич добро би било да има два добри десни бека како и леви.
Саша Илич нов договор,легенда.
новиве дресови од Белград мора ли да се земат тука во Спорт М ги имаше старите овие незнам и да ги има сигурно покасно..ако разбере некој нека пише.

Во вторник почнуваме со квалификациските натпревари за ЛШ.Од 20:45 часот во Малта играме со Валет, каде што сме големи фаворити и очекувам победа :)

и официјално нашата никад не прежаљена комшиница ,,променила химну,,

Moji su dugovi, biseri rasuti po celom svetu
I ja sam menica, pa ih po nekad sretnem u letu
Da l’ je to sudbina, il Tole caruje
nikog da prodamo, dug se ne smanjuje
uvek se zavrsi, s nekim od ovih dugova

Moji su dugovi, zestoki lanci zvezdinog srca
i kad se igra, i kad se pada i penal puca
gore od Aljaske do Australije
menica menicu, zauvek sustize
uvek se zavrsi s’ nekim od novih dugova

Da smo prvi i glavni, jos godina sto
da smo sampioni kupa i da je Robi Bog
da su Delije i Sever uvek iza nas,
jer sampionat je kratak i prozuri za cas

Пишува дека ќе има директен пренос на РТС, Дај Боже :D
Иначе, цела екипа со стручен штаб се лути, бидејќи ептен ги задржувале на аеродромот во Малта, а теренот бил за никаде... Не се задоволни од условите на домаќинот и најавуваат распалување на нивната мрежа, за возврат :)

Вечер има пренос дефинитивно,барем така пишува на сите српски портали.
Очекувам газење вечер и да си решиме работа уште таму,1-5 ФТ :)

Пишува дека ќе има директен пренос на РТС, Дај Боже :D
Иначе, цела екипа со стручен штаб се лути, бидејќи ептен ги задржувале на аеродромот во Малта, а теренот бил за никаде... Не се задоволни од условите на домаќинот и најавуваат распалување на нивната мрежа, за возврат :)
На РТС 1 да ама не и на РТС сателит пошто кабелските нели пренасааат само сат.Така да све о свему ке се гледа пак на нет.Очекувам пунење па ке видиме кој до кај е!!!

На РТС 1 да ама не и на РТС сателит пошто кабелските нели пренасааат само сат.Така да све о свему ке се гледа пак на нет.Очекувам пунење па ке видиме кој до кај е!!!

Често пати најавуваат на РТС 1, па вклучуваат и на РТС Сат, затоа пишав Дај Боже да ја пренасаат :)

Цел ден гледам дали ке ја стават во програмата на РТС Сат утакмицата ама уште нема....ке најдеме некој линкови и ке ја гледаме на нет :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom