Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
ќе го биде момаков :)
ако некој најде линк од головите нека постира.

Алуминиј Кидричево vs Партизан Београд 2-4 (2-2)
Стрелци: Брашанац 7', Јојиќ 12', Режоња 42', Жагар 45', Саша Илиќ 67', Ашковски 84' :D

за денеска состав има некаде?гледам ја има за кладење очекувам голови гг3+ ми се гледа како добар тип.
Реално со овој состав очекувам денес пораз,1-1 и 3+ ја играв за овие 7.5 коеф,за ГГ3+ личи дека е зицер !

Реално со овој состав очекувам денес пораз,1-1 и 3+ ја играв за овие 7.5 коеф,за ГГ3+ личи дека е зицер !

чекам да видам кој ќе играат ако играат младива пак може и гг3+ а може и да изгубат..
--- надополнето: 1 јули 2012 во 17:02 ---
Partizan: Stojković, Pauljević, Volkov, Ostojić, Ivanov, Lovre, Marković Saša, Aksentijević, Babović, Tomić, Šćepović Stefan.

чекам да видам кој ќе играат ако играат младива пак може и гг3+ а може и да изгубат..
--- надополнето: 1 јули 2012 во 17:02 ---
Partizan: Stojković, Pauljević, Volkov, Ostojić, Ivanov, Lovre, Marković Saša, Aksentijević, Babović, Tomić, Šćepović Stefan.
Сепак со топ состав играме,1-1 е уште еден гол фали,не ми ја пуштаа сингл ја врзав со Сантос :)
Иначе голот го даде Стефан Шчеповиќ !!!

СЦ Виенер Неуштад vs Партизан Београд 1-2 (1-2)
Стрелци: Шчеповиќ Стефан 11', Фришенбихлер 25', Томиќ 45' :D

Противникот на Партизан во второто коло за кфалификаци за лига на шампиони е Валета
Валета против Луситанс победи со 8:0
Браво за Валета , ама Партизан е Партизан.. Ако Валета ги тепале Луситанс 8-0, ние ќе ги тепаме Валета 16-0 :D
599343_318942148198055_1798421830_n.jpg

Победа и во третиот пријателски натпревар, ФК Партизан Београд vs ФК Полау 3-0 (2-0)
Стрелци: Јојиќ 39', Брашанац 42', Кнежевиќ 83' :D

Головите... :)

Четврта победа во серија, на тренинг натпреварите во Словенија, ФК Партизан Београд vs ФК Зарја Луганск 1-0 (1-0) :)
Стрелец: Саша Илиќ 45' :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom