Фан Клуб: Партизан

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Камара сигурно си оди и сам изјавил сакал во поголем клуб ќе се чека понуда да се надеваме што повеќе пари ќе се земе од него,Анжи за Шчепович би понудиле 9 милиони но сепак изјавуваат и да има понуда нема да ја прифатат..да остане вој тим и да си замине Камара да останат за квалификацииве или до крај Бабович и томич би било одлично.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ма нека иде Камара ,подобро да си оди отколку незадоволен да игра,Вукиќ игра на врвно ниво тука е и Лола ако затреба јбг.
Утре од 18:30 директно на Спорт Клуб ќе има Партизан-Видеотон:vozbud:
Сабота пак ќе не пренесуваат со Штурм од 20:00
Понеделник со Локомотив Москва од 18:30
Деновиве како што е досадно само баскет што има како 1 на 10 доаѓаат утакмициве :)

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Значи од тоа шо го видов у прво пол.и не сум којзнае колку задоволен мада ова е некој ај да не речам втор состав али комбиниран.
Иначе:Од Пауљевич сум и те како задоволен и незнам зашто не го користат у напад повеке( и уопште незнам зашто преку бочните страни не напаѓавме).Друго коа одземеме топка на наша половина или на средина транформацијата у напад иде многу споро нула.Многу пати треба да се додирне топката за да се искомбинира акција е тоа по мене не пие вода ама баш ич!Мора многу брзо.Али ај ке биде ја мислам дека сме оваа година многу појаки и на клупа шо е ептен добро.
П.СНа мерно не коментирам за тоа дека изедоа лајна управата шо не донесоа квалитетен штопер пошто иванов ок али у комбинација со јојич слаба работа.Не дека не ми се свиѓа као играч али е премлад и неискусен.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Не бев во можност да го гледам натпреварот, подоцна ќе најдам хајлајтс :)

Партизан Београд vs Видеотон 2-2 (0-2)
Стрелци: Николиќ 21', 45+1', Бабиќ 47', Саша Марковиќ 80'

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
второ бевме каде каде подобри имавме,одлични шанси можевме и да тепаме со слаб состав започнавме затоа и губевме на полувреме..имаше Иванов добра шанса исто имавме и статива.Ловре се повреди да се надеваме не е сериозна повредава.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Денеска игравме пријателска со Штурм, на полувреме губевме 2:0, второ полувреме изедначивме на 2:2 се до 81 минута кога влезе во игра Забија и нормално презимето се кажува :D На крај 3:2 !

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Денеска игравме пријателска со Штурм, на полувреме губевме 2:0, второ полувреме изедначивме на 2:2 се до 81 минута кога влезе во игра Забија и нормално презимето се кажува :D На крај 3:2 !
лоб од 35 метри..:)
--- надополнето: 7 јули 2012 во 22:27 ---

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Што ќе им прави овој Забија на циганите :vozbud:
Утре играме со Локомотив Москва ова му доаѓа како генерална проба,до сега јас не памтам волку утакмици на припреми да победиме ,едно се припремите а друго се официјалните утакмици,сепак голем оптимист сум во тимов и мислам дека влегуваме во ЛШ сезонава само со нормален жреб.

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Што ќе им прави овој Забија на циганите :vozbud:
Утре играме со Локомотив Москва ова му доаѓа како генерална проба,до сега јас не памтам волку утакмици на припреми да победиме ,едно се припремите а друго се официјалните утакмици,сепак голем оптимист сум во тимов и мислам дека влегуваме во ЛШ сезонава само со нормален жреб.
Мислам дека ќе има пренос на спортклуб пак :)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
ќе има сигурно..има реклама
Од 18 :30 очекувам пораз денес и нема да биде лошо да имаме барем една изгубена пред почетокот на квалификациите,да не се направи безпотребен притисок.

Kajgana Shop

На врв Bottom