Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Се приклучувам и ја на честитките :helou: :grobari:
И јас исто така :)

Ново појачување во редовите на шампионот е Александар Давидов,по лева страна игра,конечно земавме некој ваков играч....

Ајде и од мене Среќна Нова Година и Божиќни празници и да си поминете најубаво вечерва... оваа година да ви биде најсреќна, со многу здравје, радост, љубов, пари...

Оваа година пак да си освоиме Дупла Круна во Првенството, пак да си ги е*неме циганчињата во Вечното Дерби и со повеќе среќа од оваа година да влеземе и во ЛШ :smir:

Гробари,среќна НГ од мене..се најубаво во неа..
Да се радуваме на титули,да ги ебеме зведашите и то..

И од мене среќна НГ и се најубаво,а во неа да освоиме дупла круна,да играме лига шампиони...:helou:

Ајт Гробари (Гробарки нема :) ) Срекна нова се најубаво,да се радуваме на уште многу победи на Партизан и оваа сезона зимаме дупла круна :)

Среќна Нова Година на сите овде, се најубаво во 2010, нашиот Партизан пак да ја земе титулата и да продолжи да ја силува нашата комшиница....

Ах, не му е лесно ни на него кога цела плејада странци што игра(ше) у Звезда го изеба ... Гај,Каду,Савио, па сигурно е тешко да поднесеш 3 црнечки истовремено :)

Некоја новост околу приведените Гробари за тоа со Б92, или тоа не ве интересира ?... :smir:

Богуновиќ како позајмен играч до крајот на сезоната во Segunda Division во Шпанија во екипата на Кадиз со можност за откупување на договорот на крајот на годината од страна на Кадиз...

Додека екипата на Бирмингем се заинтересирани во своите редови да го донесат Радослав Петровиќ кој оваа година одигра одлично и имаше неколку настапи и за Репрезентацијата на Србија :smir:

Од Псж изјавиле дека Партизан е заинтересиран за Кежман :)
Иначе се збори нешто за Камберовиќ,јас искрено не го знам играчов,ама како што читав на форум бил одличен играч,значи супер би било кога би дошол.!

Прелазниот рок во Србија започнува на 11 Јануари, а до сега во ФК Партизан пристигнаа Станковиќ, Давидов и Мијиќ... од денеска и официјално 26 годишниот играч на ФК Севојно, Раденко Камберовиќ потпиша со Партизан, игра на позиција десен бек, а потпиша договор со Партизан на четири години...

Официјалната презентација на овие играчи ќе биде подоцна, околу средината на Јануари :helou:

Ново засилување треба да биде Љубо Ненадиќ од Металац лев бек, кој некогаш мислам како јуниор играл во Партизан. Наводно за него е исто така заинтересиран Белгиски Гент, колку од досега ангажираните нови играчи: Станковиќ,Мијиќ,Камберовиќ,Давидов и би требало следен да биде Ненадиќ ке бидат засилувања за ФК Партизан ке покаже времето. Се уште виси трансферот на Љаиќ не се знае во кој клуб Мореира и Диара.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom