Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
леле колку би сакал да се вратат саша илич и кежман,ама во ниок случај да не се продадат мореира и диара :toe:
а сакам да прашам ако некој знае шо се случи со Владимир Ивич?
кака млади беа единствен убиствен тандем во европа што во една сезона постигнале сите тројца по 24 ,25 и 28 гола во една сезона... :pipi:
не верувам дека до сега постоела така убиствена тројка од еден тим :helou:

Шо ке ти е бе Илич,ептен стар е :S

А Ивич читав пред некој ден дека игра некаде во Гејција,Паок или Аек беше,не ме факај за збор,не се секавам точно :kesa:

Мореира според мене нема шанса да си оди,за Диара не сум сигурен баш толку...

Шо ке ти е бе Илич,ептен стар е :S

А Ивич читав пред некој ден дека игра некаде во Гејција,Паок или Аек беше,не ме факај за збор,не се секавам точно :kesa:

Мореира според мене нема шанса да си оди,за Диара не сум сигурен баш толку...
брат колку е и кежман стар толку е и ИЛИЧ...
а за ВЛАДИМИР ивич,читаше или за брат му? пошо до пред 1-2 годни и брат беше во АЕК... :toe:

Владимир Ивиќ игра у Паок и тоа доста добро оваа сезона...
Илиќ како и да е ќе помогне секако!

Prvo pojačanje Partizana u januarskom prelaznom roku mogao bi da bude Vojislav Stanković, sadašnji fudbaler OFK Beograda, saznaje B92...
:smir:

Ја па би сакал да се вратат Вукиќ,Дуљај и Делибашиќ..
Е кои времиња беа тие во Европа еј..коа го елиминиравме Њукасл..
Шлог ќе ме трефнеше тогаш..

Ова нешто да му дојде како новогодишен поклон :)

Поубаво со нови играчи од овие само Делибашиќ би го вратил,Дуљај има 50 години,Вукиќ исто така што ќе ни се ?

http://www.kurir-info.rs/clanak/crna-hronika/kurir-24-12-2009/kimi-bezi-od-pritvora
:nesvest:

Stanković Partizanov

Citat:
S. I, 24.12.2009 20:34:26 Ocena: -.-- (Glasova: 0)
Komentara: 0
sp-stankovic.jpg

PROPUSTILI su Aleksandra Ignjovskog, ali nisu Vojislava Stankovića (22). Partizan
je u četvrtak postigao načelni dogovor sa upravom OFK Beograda oko angažovanja odličnog levonogog štopera, tako da su plavi sa Karaburme odbili ponudu moldavskog Šerifa očekujući da definišu sve uslove oko transfera sa aktuelnim šampionom.
Vrlo dobri Vranjanac „eksplodirao“ je ove sezone na mestu centralnog štopera iznevši sezonu i uspehe „romantičara“ u velikom stilu. Brzo je postao meta prvo Crvene zvezde, pa Partizana, ali je ostao zapisan u tefterima brojnih skauta i menadžera koji su ga jesenas pratili. Veoma je sličan igrač Mladenu Krstajiću, koga bi uostalom i trebalo da zameni kad se ovaj povuče. Trener Goran Stevanović već je naglašavao da se radi o „dobrom materijalu“, a na predsedniku Draganu Đuriću i sportskim direktorima klubova je da obave onaj papirološki deo oko obeštećenja i ugovora igrača.
- Odmaram se u Vranju, radim po planu i programu Seje Krdžalića i čekam rasplet - nije hteo da „trči pred rudu“ Stanković.
Nova-stara uprava Partizana krenula je u realizaciju izbornih obećanja.

Добра вест :)

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/isailovic-brani-gol-partizana-12295.html

Има понуди од Адидас и Легеа,на Легеа понудата е поголема за 300.000 евра,ама сепак Адидас си е марка,и сварно ќе биде глупо ако ја прифатат понудата на Легеа...

лоши вести...ако си одат и двајцата лошо ќе биде...така речено срцето на Партизан ќе си оди..:tapp:

Зашто имам чуство дека нема да си оди никој зимава ???

Во лето може да си одат,но сега не ми се верува :)

Љајиќ ќе си оди едно 90%, Рубин Казан е заинтересиран, ќе се земи добра пара :)

Предраг Мијиќ од Спартак е нов играч на Партизан,така пишува по порталите,ваљда е вистина!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom