Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Дај боже да дојде тој Боливиецот,можно е да дојде :)

Тешко за боливиецот дека ќе дојди, читам по форуми дека имал изјавено дека е многу приврзан како за средината во која живее, така и за фамилијата. Инаку, ако не се лажам, тој е слободен играч сега во моментот, а би бил добро засилување за во средниот ред.

И јас го читам истото,па затоа нека ја спакува цела фамилија и нека доага :)

Не сум баш во тек со настаните ама што се деси со Вашингтон заигра он уопште или само седел на клупа(ако стигнал до таму)???

Не сум баш во тек со настаните ама што се деси со Вашингтон заигра он уопште или само седел на клупа(ако стигнал до таму)???
Не е во прва опција тој,и реално не заслужува за стартер,влага на некои утакмици како резерва,иначе резерва беше и кај претходниот тренер и кај новиот,кај стариот ми се чини повеќе играше,и не беше лош кога влага ама тоа е голема е конкуренцијата,Клео,Дијара,Илиќ,Вујовиќ,Богуновиќ...

За жал ништо од Диди Торико кој наводно пред 5 или 6 дена потпишал за Боливар кој знае можеби и подобро да не беше некој заеб играч како :toe:Заем од Алжир.За жал овој прелазен рок ке добиеме во квантитет а во квалитет кога клубот ке дојде до пари. Вашингтон е на мета на Стоук штета ако и тој си оди немаше права шанса да покаже што знае.

Партизан се договори со Фиорентина за Љајиќ

Останува уште утре Адем да ги помини медицинските тестови. Нека му е со среќа во новиот клуб, нека растураат заедно со Јоветиќ :)

Да очекуваме сеа враќање на Саша Илиќ, кој не е ни на поширокиот список на тренерот на Салцбург.

Партизан се договори со Фиорентина за Љајиќ

Останува уште утре Адем да ги помини медицинските тестови. Нека му е со среќа во новиот клуб, нека растураат заедно со Јоветиќ :)

Да очекуваме сеа враќање на Саша Илиќ, кој не е ни на поширокиот список на тренерот на Салцбург.
А ЛАЈКЕТ :vozbud: :vozbud: :vozbud: ДОБРО Е ШО МАЛИОТ ЌЕ СЕ РАЗВИВАМ ВО МОЈ КЛУБ :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Можно е да пропадне трансферот на Дијара,така нешто се шушка,тоа би било најголемо појачување убедливо :)

*Саша Илиќ го раскинал договорот со Салзбург, а пред некое време ги договориле условите со Наџ доколку го раскине договорот со Салзбург зимово, дека потпишува со Партизан... :vozbud: Така да овие денови чекајте официјално :wink:

*Чадиковски бил пред враќање во Хумска 4 :smir:

*Капитенот Џорџевиќ го напуштил Партизан, не сум прочитал поради кои причини... пред тоа си заминаа Гавранчиќ, Љајиќ, Диара, Богуновиќ на позајмица во Кадиз, а се спомнува и заминување на Мореира, што според мене би било премногу... :jaj:

*Саша Илиќ го раскинал договорот со Салзбург, а пред некое време ги договориле условите со Наџ доколку го раскине договорот со Салзбург зимово, дека потпишува со Партизан... :vozbud: Така да овие денови чекајте официјално :wink:

*Чадиковски бил пред враќање во Хумска 4 :smir:

*Капитенот Џорџевиќ го напуштил Партизан, не сум прочитал поради кои причини... пред тоа си заминаа Гавранчиќ, Љајиќ, Диара, Богуновиќ на позајмица во Кадиз, а се спомнува и заминување на Мореира, што според мене би било премногу... :jaj:

Нешо беше избркан од Партизан од Џуриќ и од Стефановиќ затоа што бил на страната на Саво за претседателските избори во клубот па после Мирковиќ,Петриќ,Томиќ следен беше Ненад Џорџевиќ.
Вашингтон се спрема за позајмица во Белгија за тоа е вратен Чадиковски назад повтороно во Хумска:jaj:
А Доктор Мо највероватно нема да си оди од Партизан и по доаѓањето на Сале капитен пошто Илиќ ќе ја покривал позицијата на Љаич.
Само замислете го тандемот Мо,Илиќ и ако останат Петрович и Фејса каков само среден ред ке имаме :vozbud:

Ако остане вака ќе газиме,а замислете плус да остане Дијара :vozbud:

http://sportal.rs/news.php?id=18701 :helou:

П.С Била направена анкета на фудбалерите на жлезда дали сакат да дојде Џорџевич.Сите биле со позитивен одговор(бараат одмазда за Клео:pos2::kesa:)

http://sportal.rs/news.php?id=18701 :helou:

П.С Била направена анкета на фудбалерите на жлезда дали сакат да дојде Џорџевич.Сите биле со позитивен одговор(бараат одмазда за Клео:pos2::kesa:)

Богами ако отиде Ненад у Ѕвезда ке боле повеќе од Оумар и Клео заедно :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom