- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 2.654
- Поени од реакции
- 81
boliviecot bi bil dobro zasiluvanje za partizan i sigurno ke ja odbranite titulata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тешко за боливиецот дека ќе дојди, читам по форуми дека имал изјавено дека е многу приврзан како за средината во која живее, така и за фамилијата. Инаку, ако не се лажам, тој е слободен играч сега во моментот, а би бил добро засилување за во средниот ред.

Не е во прва опција тој,и реално не заслужува за стартер,влага на некои утакмици како резерва,иначе резерва беше и кај претходниот тренер и кај новиот,кај стариот ми се чини повеќе играше,и не беше лош кога влага ама тоа е голема е конкуренцијата,Клео,Дијара,Илиќ,Вујовиќ,Богуновиќ...Не сум баш во тек со настаните ама што се деси со Вашингтон заигра он уопште или само седел на клупа(ако стигнал до таму)???
Заем од Алжир.За жал овој прелазен рок ке добиеме во квантитет а во квалитет кога клубот ке дојде до пари. Вашингтон е на мета на Стоук штета ако и тој си оди немаше права шанса да покаже што знае.
А ЛАЈКЕТПартизан се договори со Фиорентина за Љајиќ
Останува уште утре Адем да ги помини медицинските тестови. Нека му е со среќа во новиот клуб, нека растураат заедно со Јоветиќ
Да очекуваме сеа враќање на Саша Илиќ, кој не е ни на поширокиот список на тренерот на Салцбург.
ДОБРО Е ШО МАЛИОТ ЌЕ СЕ РАЗВИВАМ ВО МОЈ КЛУБ

закон .... ДАЈ БОЖЕ да пропаднеМожно е да пропадне трансферот на Дијара,така нешто се шушка,тоа би било најголемо појачување убедливо![]()

Така да овие денови чекајте официјално :wink:*Саша Илиќ го раскинал договорот со Салзбург, а пред некое време ги договориле условите со Наџ доколку го раскине договорот со Салзбург зимово, дека потпишува со Партизан...Така да овие денови чекајте официјално :wink:
*Чадиковски бил пред враќање во Хумска 4 :smir:
*Капитенот Џорџевиќ го напуштил Партизан, не сум прочитал поради кои причини... пред тоа си заминаа Гавранчиќ, Љајиќ, Диара, Богуновиќ на позајмица во Кадиз, а се спомнува и заминување на Мореира, што според мене би било премногу... :jaj:

http://sportal.rs/news.php?id=18701 :helou:
П.С Била направена анкета на фудбалерите на жлезда дали сакат да дојде Џорџевич.Сите биле со позитивен одговор(бараат одмазда за Клео:pos2::kesa![]()