Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Диара си оди..и сеа кој ќе ја мачи Жлезда...не е фер.Голема благодарност до Диара за прикаќаното,даденото во црно-белиот дрес и со среќа во понатамошната кариера.

Сеа Звезда може да биде на раат..
Нема да губи по 3-0..сеа по 2-0..ќе го нема Диара да ги буши..

Ја као што знам стопиран е трансферот на Диара ... али трансфер рокот е отворен . . .
Мореира нема да си оди, Саша Илиќ нема да дојде.
Радослав Петровиќ исто може да си оди исто како и Љајиќ.
Време е пари да земат Томиќ&цо ...

Диара си оди..и сеа кој ќе ја мачи Жлезда...не е фер.Голема благодарност до Диара за прикаќаното,даденото во црно-белиот дрес и со среќа во понатамошната кариера.
Клеверсон Габриел Кордова КЛЕО:vozbud:

Ја као што знам стопиран е трансферот на Диара ... али трансфер рокот е отворен . . .
Мореира нема да си оди, Саша Илиќ нема да дојде.
Радослав Петровиќ исто може да си оди исто како и Љајиќ.
Време е пари да земат Томиќ&цо ...

Дијара гарант ќе бега :)
Мореира не се знае,дај боже он да остане,а за Илиќ мање битно.
Петровиќ нема шанси да го продадат пошто ќе му се качи цената догодина гарант,баш сеа почна да игр јако!

Прво засилување е Војислав Станковиќ 95% од трансферот е реализиран за да помине во нашите редови, играл за Врање и ОФК Београд игра на позиција штопер, второ засилување треба да биде Никола Микиќ играч на Напредак од Крушевац трансферот е пред реализација.
Од Илиќ и Радовиќ најверојатно нема ништо радосна вест е дека доктор Мореира останува во Партизан. На излазна врата се Диара 100% си оди Петровиќ и Љаиќ можеби и Брана Илиќ за добра пара.:toe:

Za diarra propadna bar za sea transverot od veke dobro poznati pricini!!inace so se desava i drugi ali najveke partizan go imaat izgoreno turskive ekipi so se tice za isplatuvanje na ratite od postignatiot dogovor taka so i posle nekolku godini partizan ceka bar eden milon od neisplateni rati.Taka da ovoj prv poteg so diarra e dobro odraboten u smisol PARA NA RAKA MARA ZA RAKA pa duri i samite turci kazale deka se dojdeni bez pari i sakale se da se odvija na taj nacin.E sea malce da kazam za nekoj sranja so se desavat pogotovo me iznervira ova so noviot TEHNICKI SPONZOR!!! Pa koja drtava LEGEA covece nema veze bre ni u kazakstan ne nosat nivna oprema i bas toa ke mi sere dzuric so kappa imal 1.5 milioni sea so ovie ozalostenite ke bilo 3 miliona (ALI IMA FINTA A TOA E DEKA KE BIDE SAMO VO OPREMA A NE I PARI) Od KAPPA nema bolja oprema!!!

второ засилување треба да биде Никола Микиќ играч на Напредак од Крушевац трансферот е пред реализација.

mikic-jeremic.jpg

:smir:

Да не го згреши малце фан клубот друже?
Не, не, тоа беше одговор за колега ти МаркаГробар

второ засилување треба да биде Никола Микиќ играч на Напредак од Крушевац трансферот е пред реализација.
Микиќ е десно на сликата, секако во нему милите црвено-бели бои.
:smir:

Partizan je danas dobio i drugo pojačanje. Novi član srpskog šampiona postao je Predrag Mijić, sada već bivši fudbaler subotičkog Spartaka, koji je do juče bio na meti Crvene zvezde. Mijić je rođen 5.11.1984. (visok 179cm, težak 75kg) i igra na mestu klasičnog špica. Ugovor je potpisan na 4 godine.:smir:

U ljubav je lako zaklinjati se na rečima, mnogo puta u Partizanu i Zvezdi videli smo kako to izgleda na delu. Ivan Tomić se nije busao u grudi, ostavio je pola miliona evra svom klubu i otišao kao Čovek. Oni koji ostaju mu se verovatno smeju, ali u Srbiji postoje ljudi za koje novac nije najvažniji.

tomic7229020091010052705.jpg
Ivan Tomić je oprostio dug Partizanu!

Ne pamtimo da je neko nekada napravio ovakav gest, naročito posle toliko kritika i pljuvanja, kao i nipodašatavanja rezultata koje je tim napravio. Pri tom ne radi se o beznačajnoj sumi, već pola miliona evra koliko bi Partizan morao da mu isplati u naredne dve i po godine.

Ivan Tomić odlazi kao pobednik, bez obzira na licemerne izjave zahvalnosti uprave, koja mu je potpisala presudu još pre nego što se javno opredelio za Savu Miloševića. U svakom slučaju, za razliku od većine, doskorašnji sportski direktor je delom pokazao koliko mu znači klub.

Tomić nije želeo da komentariše rasplet, odnosno odlazak, kao ni stvari vezane za novac.

„Pitanja novca su moja privatna stvar“, kratko je rekao napuštajući stadion. Što se tiče onih koji su ostali, i koji su mu se osvetili dižući ruke protiv njega, i radeći mu iza leđa tokom čitave jeseni, naravno da su dobro prošli, ako se računa novac.

No, ima nešto i važnije od para, mada je takva logika u Srbiji odavno proterana.

Легенда.......

На сите навивачи симпатизери на ФК Партизан им пожелувам се најубаво во престојните празници и што повеке успеси да прославуваме во новата 2010 година на нашиот ФК Партизан!:smir:

На сите навивачи симпатизери на ФК Партизан им пожелувам се најубаво во престојните празници и што повеке успеси да прославуваме во новата 2010 година на нашиот ФК Партизан!:smir:
Се приклучувам и ја на честитките :helou: :grobari:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom