Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
1-1 со Рад што друго да се каже освен Јокановиќ иди си ти ебам мајката глупава,Пауновиќ го става у второ а го вади Диара!

1-1 со Рад што друго да се каже освен Јокановиќ иди си ти ебам мајката глупава,Пауновиќ го става у второ а го вади Диара!

Sto se pravi so Srpska liga,dali mu e na nekoj jasno...lelelel koj kriminal,Partizan igra 1:1 so Rad..jojjjjjj ali pak sme 6 boda prednost pred Cigancinjata:toe::toe::toe:

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=96804
интервју со пандев

иначе у среда у 13-00 играме со војводина и ќе биде многу тешко,состојбата у клубот е лоша,Диара изјави дека сигурно ќе си оди,причина е тоа што Гробари после нерешената утакмица со рад им упаднале на играчите у автобус и нормално биле револтирани,Диара многу се изнервирал за тоа а и до некаде е у право ама до толку за да си оди:nesum:
СЕПАК ПАРТИЗАН СИ Е ПАРТИЗАН ТЕПАМЕ СО ВОША
НАПРЕД ЦРНО-БЕЛИ

"UPOZORENJE CIGANI"(NISTO LICNO)

DALI ZNAETE DEKA CIGANITE SE DELAT NA TRI VRESTI.....DA DA KOJ NE VERUVA NEKA POGLEDNE SLOBODNO DA SE CUDE COVEK "CUDNO ALI ISTINITO":pos2::pos2::pos2:
Хехехех го знам ова!Никола Којо е закон!Има цигани,цигани и цигани:pos2::pos2::pos2:

Утре мора да тепаме!!!
Иначе у куп се паднавме на гости со Хајдук Лајонс од Београд се и би требало да ги поминеме без мака.
Ајде утрееее

Како може да навивате за клуб од друга земја не ми е јасно (не ми е јасно ни од друг град али ајде)...а поготово коа тој некој не те ни признава и те смета за говедо и е топол брат со некој грчки клуб????

Ја го симпатизирам Партизан ама само поради овие работи малку се дистанцирав од него
Поздрав и немав никаква лоша намера со ова...

0-0 прво полувреме,без шанси,Војводина имаше еден слободен удар покрај гол
Слабо прво полувреме!Ајде сега згазете ги.
Има доста Гробари,добро навивање,пред утакицата имало тепачка,има и приведени ќе видиме после што било!

Волку лошо судење не сум видел ццц
1000 фаула свиреше на секои 3 секунди,не може игра да се направи никаква,2 пати свири офсајд,чиста шанса и вториот пат Јокановиќ упадна и доби црвен.
Се на се најголем белег лошото судење да не свирна 2 пати ќе беше Диара 1на1 со голманог

Дајтеее гооооллл, дајте гоооолллл, црнооооо белииииииииииии....

Ај на здравје, Бамби се прости,Јокан е кретен што влага у терен (дури и рима има :icon_lol:)....Без Мореира сте тапа екипа, а ако отиде и Дијара тешко ќе ви биде да ја задржите предноста до крај....

Slab natprevar moze da se kaze i dosaden....sudijata neznam sto sakase da pokaze-deka e centar na vnimanie? po 31 faul i za dvete ekipi + sviri ofsajd sto nema vrska... ali JBG na polusezona sme prvi,taka ke bide i na kraj
Nova Himna na Delije: Evo banke CIGANE moj!!!!!!!!!:pos2::pos2::pos2:

:tv::tv:
Седете мирни циганчиња срамота сте,со младински тим ако треба ќе ја освоиме титулата

Се на се добро е овие изгубија на нив сеа им бегаме 7,на војводина 3

Дада Тошиќ нека потпише слободно,Љајиќ ако може некако да го задржиме ќе биде добро зашто е мноогу добар,за 1-2 години ќе вреди многу повеќе,не дека сега не вреди ама тогаш ќе се наполниме!
Со среќа на Тошиќ па од Јануари нека брца голови на Челзи и компанија:tv:
:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom