Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
ova vo Srpska liga e sranje,Partizan gubi od Borac,Zvezda gubi od Javor...abe mestat site....a Jokanovic kaj i da e ke "leta" od trener,eh sega pak da se vrati Lotar Mateus......ipak begame 8 boda na Zvezda
JBG toa e pozz

Не да местат...Не си свесен кои дубари ги праат...Еве ти најпрост пример...У минатото коло кога Звезда изгуби од Јавор беше фрката со ова...Претседателот на Јавор е воедно и у новиот Управен Одбор на Звезда и доаѓа до сукоб на интереси...Што е најтрагично од све, пред почетокот на утакмицата дал изјава дека навија за Јавор и дека би сакал само они да победат...У стил ,па кој ја ебе Звезда...Пичка му материна сељачка , има да лета од Звезда како што дошол....

УШТЕ едно:pos2:
како којзнае колку се ццц
Јокановиќ ќе си седи и ќе освои дупла круна втора година по ред!

Па 2 по ред испаднаа...Стандард,Борац... Чим се 2, тоа ми дава право да искористам множина у реченицата...:smir:

Не да местат...Не си свесен кои дубари ги праат...Еве ти најпрост пример...У минатото коло кога Звезда изгуби од Јавор беше фрката со ова...Претседателот на Јавор е воедно и у новиот Управен Одбор на Звезда и доаѓа до сукоб на интереси...Што е најтрагично од све, пред почетокот на утакмицата дал изјава дека навија за Јавор и дека би сакал само они да победат...У стил ,па кој ја ебе Звезда...Пичка му материна сељачка , има да лета од Звезда како што дошол....

Па 2 по ред испаднаа...Стандард,Борац... Чим се 2, тоа ми дава право да искористам множина у реченицата...:smir:

Tuka si vo pravo,okolu mestenjeto,go imas li gledano klipot Grobarite sto peat za Zecevic,pa da sum na negovo mesto,bolje bi go vodel pravilno Partizan odkolku pola Srbija i povise da mi se rugaat i na stadion i po TV,i po vesnici....Jas sum svesen koja para ja zel Zecevic,ama toj sram ne bi go istrpel.Ja namesti Partizan so Makabi Petah Tikva vo Kup UEFA i posle godina dena Grobarite nikako ne bea da navivaat za Partizan,zosto? Poradi Zecevic,fala Bogu go smenija i odma rabotite trgnaa kon podobro vo Partizan pozzZzz

Губат 2-0 на полувреме од севиља на гости...очекувано може да се каже.

JBG,ama mn e glupo sto ne osvoija ni eden poen,ama stvarno imaa teski protivnici :salut::salut::salut:

Слабо...многу слабо...Паѓаме во формата тоа е очигледно..Мора Јоканович да смени нешто ако не...нека си пакува куферите!

абе за тешки противници беа стварно тешки,ама и многу слабо игравме скоро на сите утакмици освен со Сампдорија,тоа е неискусна екипа јбг идната година подобро ќе биде!
Викендов играме со Рад и мора да го тепаме сите мислат абе рад ќе ги згазиме ама утакмицата ќе биде тешка затоа што сме во криза ама мислам дека ќе тепаме макар и 1-0,мора да победиме за да имаме добра увертира за идниот викенд со војводина на гости е тоа е правото дерби на српската лига моментално!
НАПРЕД ПАРТИЗАН

Зошто ц.звезда не може да игра во Шпанско првенство?
Затоа што имете Рекреативо е веќе зафатено!

Zasto cigani menjaju travu na marakani?
- Zato sto nije videla prolece 15 godina!

zašto je jutarnji tiraž ''Žurnala'' zaheftan ?

da ne bi ispala Zvezda.
ggr.gif

Pita mali cigo tatu:
-Tato, tato, jesmo li mi oni cigani koji prosu?
Tata:
-Jesmo sine.
Sin:
-Tato, tato, a jesmo li mi oni cigani koji kradu?
Tata:
-Jesmo sine.
Sin:
-Tato, tato, a jesmo mi oni cigani koji kopaju po kontejneri?
Tata:
-Jesmo sine.
Sin:
-A tato, tato, jesmo mi oni cigani sto navijaju za Zvezdu?
Tata:
E sine nismo bas tolki cigani!

еве некои вицови
поздрав ГРОБАРИ

Stize "grobar" sa sve rekvizitima (crno-bela kapa, zastava, dres, trenerka, crno-beli sal, clanska karta...) pravo u raj kod sv. Petra, odakle se ide medju odabrane. "Grobar" zamoli sv. Petra da ga primi u raj, na sta ce on iznenadjen: "Gde zuris, grobar? Veliki je red za raj. Moraces da cekas, jer u raj idu samo najbolji, plemeniti ljudi, mnogo hrabri ljudi, odvazni..." "Taj sam - mnogo hrabar i odvazan" - prekida zadovoljno "grobar" svetitelja. Na to ce sv. Petar: "Kako si to hrabar i odvazan?" "Eto, sv. Petre, odemo ovako u crno-belom imidzu, sa zastavom, na sever Marakane, pred 20.000 "delija", stanem i iz sveg glasa uzviknem: "Mnogo smo jaki!" "Svaka cast, grobar!" Kada je to bilo?" - zapita ga sv. Petar. "Grobar" ce kratko: "Pre tri minuta".
--------------------------------------------------------------------------
Kako navijaci partizana proveravaju kredit na mobilnom telefonu? Zvezda tri nula taraba!
------------------------------------------------------------------------------
Koja je razlika izmedju govna i grobara - NEMA JE.
---------------------------------------------------------------------------------
Kako se zove navijač Partizana koji dodje na severnu tribinu?
SEVERINA!

---------------------------------------------------------------------------------

Sta je to zebra?.........Konj koji navija za partizan!!!!!!!
Jel znate šta uradi navijač partizana kad isti osvoji sve titule? .............ugasi "Sony Playstation"

Tip bi da skače sa mosta, a pandur ga odgovara:
• Čekaj, stani, imaš ženu koja te voli!
• Serem se na ženu!
• Ali imaš i decu...
• Serem ti se i na decu!
• Ali eto, samo što nije proleće, sad će sve da procveta!
• Serem ti se na proleće, imam polensku kijavicu!
• A fudbal? Partizan će da bude prvak!
• E serem ti se posebno na Partizan!
• Pa skači onda, jebala te tvoja Zvezda!:baeh:

Зошто ц.звезда не може да игра во Шпанско првенство?
Затоа што имете Рекреативо е веќе зафатено!

Zasto cigani menjaju travu na marakani?
- Zato sto nije videla prolece 15 godina!

zašto je jutarnji tiraž ''Žurnala'' zaheftan ?

da ne bi ispala Zvezda.
ggr.gif

Pita mali cigo tatu:
-Tato, tato, jesmo li mi oni cigani koji prosu?
Tata:
-Jesmo sine.
Sin:
-Tato, tato, a jesmo li mi oni cigani koji kradu?
Tata:
-Jesmo sine.
Sin:
-Tato, tato, a jesmo mi oni cigani koji kopaju po kontejneri?
Tata:
-Jesmo sine.
Sin:
-A tato, tato, jesmo mi oni cigani sto navijaju za Zvezdu?
Tata:
E sine nismo bas tolki cigani!

еве некои вицови
поздрав ГРОБАРИ

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::kez::kez: Закон хихихихи

Kako navijaci partizana proveravaju kredit na mobilnom telefonu? Zvezda tri nula taraba!
Projde toa vreme projdee
sea zvezda proveruva taka

Umre ekvadorac i ode kod Boga u Raj.
Pita on el ga ima na spisku ,kaze Bog nema i doda da ode u pakao da proveri da nije tamo.
Ode ekvadorac u pakao i posto ga ni tamo nema na spisku pita gde da ide , a ovi mu odgovore: idi u zvezdu.

Pita učiteljica Ivicu u školi:
Ivice voliš li ti svog tatu?
Ne , stalno me tuče.
Voliš li brata?
Ne i on me tuče.
Voliš li onda svoju mamu?
Ne , tuče me.
A koga onda voliš?
Volim zvezdu ona nikog ne tuče.

dosao mali zvezdas u biblioteku i pita zenu koja tu radi"teto jel mogu da dobiem onu knjigu"zvezda u ligi sampiona"ateta se nasmeje i kaze"sine,bajke su na drugom spratu

zasto zvezda nema dobar vaterpolo klub?
cigani nevole da se kupaju!

"UPOZORENJE CIGANI"(NISTO LICNO)

DALI ZNAETE DEKA CIGANITE SE DELAT NA TRI VRESTI.....DA DA KOJ NE VERUVA NEKA POGLEDNE SLOBODNO DA SE CUDE COVEK "CUDNO ALI ISTINITO":pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom