Само едно: Не играј веќеГУПЦИ ЕДНИ СРПСКИ !!!
МЕ ЗАЕБАА ЗА 8000 !!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само едно: Не играј веќеГУПЦИ ЕДНИ СРПСКИ !!!
МЕ ЗАЕБАА ЗА 8000 !!!
samo jadi gomna[zEUs];1784192 напиша:Кослку колку е ? - се надевам дека ќе изгуба :pos2:
A зашто се надеваш?[zEUs];1784192 напиша:Кослку колку е ? - се надевам дека ќе изгуба :pos2:
Селска Сампдориа?samo jadi gomna
inace se neka ide u picku mater volku nervozen nikad ne sum bil gubime od selska sampdorija,nereseno so javor se toa radi povredata na Djordjevik i po 2 gola primame brukaaa!!
Ne znam sto da pisam,nemame sansi za dalje koj saka neka zbori
Како прво не сери. Никој тука не те испровоцира! Погледниги предходните посотови на некој од членовите кој тресеа глупости и се ситеа. Како второ. Што ти е филмот со тоа билдање на постови? свесен си што збориш? Што ако имаш 200 поста што ако имаш 1000 поста? Даваат нешто ако имаш мн?! Не!Абе остај го овој од Арсенал!Само билда постови!Ова ми е најинтересната работа да седи и да јаде гомна!Сигурно нема ни другари ни ништо!Затоа дреме овде и пишува без врска!Не сваќа дека е за греота и дека мозокот не му е развиен доволно за нормални дебати!Што ќе правиш од сперматозоид којзнае што све не се развива!
Второ полувреме тотален пад во играта на Партизан особено по примениот гол.Италијанците го изиграа она нивно познато италијанско и ја умртвија играта.Партизан потполно падна иако Гробари се слушаа цели 90мин. и даваа максимална подршка.Единствено на крајот во последните минути Партизан создаде две шанси за гол едната на Дијара и другара слободен за Тошиќ(и голамнот дојде во противничкиот шеснаесетник)но се остана само на шанса.Ајде се надевам дека ќе имаме барем повеќе среќа во следните натпревари.
И КАДА НЕ БУДЕШ ПРВИ ТИ И КАДА СЕ ЧУЈУ ЗВИЖДУЦИ И ТАДА ЌУ ПАРТИЗАНЕ ЗНАЈ ДА ТЕ ВОЛИМ ЈА!!!!
Партизан - Штудгард !?!?! и партизан ке тепа ?
НЕМА ШАНСИ!