Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
[zEUs];1784192 напиша:
Кослку колку е ? - се надевам дека ќе изгуба :pos2:
samo jadi gomna

inace se neka ide u picku mater volku nervozen nikad ne sum bil gubime od selska sampdorija,nereseno so javor se toa radi povredata na Djordjevik i po 2 gola primame brukaaa!!
Ne znam sto da pisam,nemame sansi za dalje koj saka neka zbori

da mi go pusite site sto pisuvate protiv partizan
Partizan Champions 2007-2008
Partizan Champions 2008-2009

Второ полувреме тотален пад во играта на Партизан особено по примениот гол.Италијанците го изиграа она нивно познато италијанско и ја умртвија играта.Партизан потполно падна иако Гробари се слушаа цели 90мин. и даваа максимална подршка.Единствено на крајот во последните минути Партизан создаде две шанси за гол едната на Дијара и другара слободен за Тошиќ(и голамнот дојде во противничкиот шеснаесетник)но се остана само на шанса.Ајде се надевам дека ќе имаме барем повеќе среќа во следните натпревари.

И КАДА НЕ БУДЕШ ПРВИ ТИ И КАДА СЕ ЧУЈУ ЗВИЖДУЦИ И ТАДА ЌУ ПАРТИЗАНЕ ЗНАЈ ДА ТЕ ВОЛИМ ЈА!!!!

samo jadi gomna

inace se neka ide u picku mater volku nervozen nikad ne sum bil gubime od selska sampdorija,nereseno so javor se toa radi povredata na Djordjevik i po 2 gola primame brukaaa!!
Ne znam sto da pisam,nemame sansi za dalje koj saka neka zbori
Селска Сампдориа? :tapp:

da ne ne e selska posledni se a i ke bidat vo vtoriot del ovaa sezona u calcio

Абе остај го овој од Арсенал!Само билда постови!Ова ми е најинтересната работа да седи и да јаде гомна!Сигурно нема ни другари ни ништо!Затоа дреме овде и пишува без врска!Не сваќа дека е за греота и дека мозокот не му е развиен доволно за нормални дебати!Што ќе правиш од сперматозоид којзнае што све не се развива!

Jbg , nemavte denes srekja, do mentalitetot e ..... Atmosfera top, sansi imavte, ali u odbrana furase vetar pogotovo vtoro poluvreme.... Mislam deka nemase da bide nezasluzeno i da zavrsese nereseno....

Neso ko da vidov zaplenet transparent od ovie pacientive od Genova na Jug... Koj ide da cita na sajtovite na PFC i grobari neka stai nekoja slika ako ima....

Абе остај го овој од Арсенал!Само билда постови!Ова ми е најинтересната работа да седи и да јаде гомна!Сигурно нема ни другари ни ништо!Затоа дреме овде и пишува без врска!Не сваќа дека е за греота и дека мозокот не му е развиен доволно за нормални дебати!Што ќе правиш од сперматозоид којзнае што све не се развива!
Како прво не сери. Никој тука не те испровоцира! Погледниги предходните посотови на некој од членовите кој тресеа глупости и се ситеа. Како второ. Што ти е филмот со тоа билдање на постови? свесен си што збориш? Што ако имаш 200 поста што ако имаш 1000 поста? Даваат нешто ако имаш мн?! Не!

Затоа ќути, пошто во ниеден пост не испоровоцирав туку го цитирав овој гробаров зашто „Селска Сампдориа“ чим е споребен тоа да го каже, нека каже зошто така.. или пак дека сега изгубија од нив?

Ајде, другпат размисли пред да пишеш нешто.

Ништо инаку и ја бев за партизан и во србија сум за нив но ништо следната утакмица се надевам ќе ја тепаат..само напред

Партизан - Штудгард !?!?! и партизан ке тепа ?
НЕМА ШАНСИ!

Второ полувреме тотален пад во играта на Партизан особено по примениот гол.Италијанците го изиграа она нивно познато италијанско и ја умртвија играта.Партизан потполно падна иако Гробари се слушаа цели 90мин. и даваа максимална подршка.Единствено на крајот во последните минути Партизан создаде две шанси за гол едната на Дијара и другара слободен за Тошиќ(и голамнот дојде во противничкиот шеснаесетник)но се остана само на шанса.Ајде се надевам дека ќе имаме барем повеќе среќа во следните натпревари.

И КАДА НЕ БУДЕШ ПРВИ ТИ И КАДА СЕ ЧУЈУ ЗВИЖДУЦИ И ТАДА ЌУ ПАРТИЗАНЕ ЗНАЈ ДА ТЕ ВОЛИМ ЈА!!!!

у реду е дечко ја гледавме утакмицата....не изигравај новинар....btw сампдорија си одигра како што знаеше и заслужено победи...
Junker коментар ??? :vozbud::vozbud:

sea citam na sajt i stevanovic se povredil znaci koga ke trgne na loso trgnato e ,inace ako najdam ja najdam slikata ke ja postiram

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom