Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Зокиарсенал знам зошто си дојден!Да сереш како и секогаш!И затоа не постирај глупости пошто веројатно имаш некоја блага ретардација и секој пост ти е провокација и слично!Исто и за тие другите што кењаат во овој фан клуб!Ај сега гитла да спиеш!

Споредувајки ги Сампдорија и Штудгард, сампдорија игра многу по слабо во првенството и многу по слаб фудбал играт, за разлика кој и Штудгард не му оди баш во првенството ама за Сампдорија е бог, може да ги тепи во секој момент дома или гости, така да со Партизан мислам дека Партизан шо и да прави нека се моли за нерешено.

Зокиарсенал знам зошто си дојден!Да сереш како и секогаш!И затоа не постирај глупости пошто веројатно имаш некоја блага ретардација и секој пост ти е провокација и слично!Исто и за тие другите што кењаат во овој фан клуб!Ај сега гитла да спиеш!

а ти бе што си туја ????? сообраќајац а ??? ај прати ме и мене сга на спање.....да ти га ак.ну у ненормалнога....(шала) :vozbud:

Споредувајки ги Сампдорија и Штудгард, сампдорија игра многу по слабо во првенството и многу по слаб фудбал играт, за разлика кој и Штудгард не му оди баш во првенството ама за Сампдорија е бог, може да ги тепи во секој момент дома или гости, така да со Партизан мислам дека Партизан шо и да прави нека се моли за нерешено.

Partizan ne se moli!

Епа грешиш многу. Али ајт тереј си работа!
(не враќај на постов - крај!)

Sea vidov BOgunovic ne bil starter ccc pa ne znam kako moze da ne bide koga na evropskite utakmici pogotovo igra najdobro so Inter Baku dade gol,so Fenerbahce dade gol i so Temisvar dade gol

NAPOCETOKOT MORAM AMA STVARNO MORAM DA GO NAPISAM OVA:
DA MI GO BRICI KABELSKIOT OPERATOR SO E VO KOCANI!!!:drk:

INACE SO DA SE KAZE SE E KAZANO POBEDI(LO) ISKUSTVOTO
SAMO VREDI DA SE GLEDA OVOJ KLIP I TOA NA KRAJOT>>>>>

NEMOZE NAM NIKO NISTA JACI SMO OD MURIJE MOGU SAMO DA NAM PUSE SA SEVERA DELIJEEEEEE!!!
MI SMO GROBARI NAJJACI SMO NAJACI!!!

Jbg , nemavte denes srekja, do mentalitetot e ..... Atmosfera top, sansi imavte, ali u odbrana furase vetar pogotovo vtoro poluvreme.... Mislam deka nemase da bide nezasluzeno i da zavrsese nereseno....

Neso ko da vidov zaplenet transparent od ovie pacientive od Genova na Jug... Koj ide da cita na sajtovite na PFC i grobari neka stai nekoja slika ako ima....
eve imas tuka na prvata slika levo se gleda transparentot malce
http://casopis.izaberipartizan.com/v2/galerija.php?pcId=27&page=1

grobarpfc
brat ne e do kablovskite do rts-sat e ti e vo posledno vreme koga ima fudbal go kodiraat kanalot

Туку во него се молат?:vozbud::vozbud:
Абе ретардиран,гледаш дека сегде само провоцираш и билдаш постови!Сите те бркаат кај и да одиш и да постираш!И дома изгледа не те сакаат па овде бараш утеха и спас од твојата плиткост!Како не ти е срам!?Ајде губисе од форумов на сите им се гади од тебе!

у реду е дечко ја гледавме утакмицата....не изигравај новинар....btw сампдорија си одигра како што знаеше и заслужено победи...
Junker коментар ??? :vozbud::vozbud:

Оууу дечко извини!! За овој еве ќе даду јавно извинување до сви тија како тебе што се занимавав с'с активно гледање на фудбал и што ''ЗНАЕВ'' за кога навивав.:):nesum:

Заслужено победи Самдорија?Со два голови на среќа дадени.не заебавај!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom