Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
ne znam dali redovno go otvaras sajtot na zvezda pred derbi imase 100 izvestai tekstovi!
imase izjavi pred derbi site igrace isven milijas se kurcea pogotovo koroman!
Ama posle derbito druga prikazna eden tekst objavija poraz u derbi!
Inace sakam da ti kazam deka mn se zamaravte za so nas !Dodeka Partizan ako sakas vidi ni eden tekst ne objavi zosto nemase vreme u cetvrtokot igravme so Temisvar!

ne znam dali redovno go otvaras sajtot na zvezda pred derbi imase 100 izvestai tekstovi!
imase izjavi pred derbi site igrace isven milijas se kurcea pogotovo koroman!
Ama posle derbito druga prikazna eden tekst objavija poraz u derbi!
Inace sakam da ti kazam deka mn se zamaravte za so nas !Dodeka Partizan ako sakas vidi ni eden tekst ne objavi zosto nemase vreme u cetvrtokot igravme so Temisvar!

Se kurcea, se jacaa i toa im se vrati dvostruko...Tuka nema sto da se dodade...

Ja ti vikam za ovoj fan-club da pisuvate za PFC, a ne za toa kako Zvezda bila slaba ili deka nemala Turnovo da go pobedi ....

pa sea ok ama ti spominjas nekakvi kompleksi!
inace ova e fan club na partizan i ke si pisuvame za koj sakame mislam imame pravo!:helou:

Kompleksi mnogu tesko se lecat...:baeh::baeh::baeh:

Go izbrkavte onoj Fenomen od fan-klubot poradi toa sto serese i tropase gluposti i seto toa e OK poso go zasluzi toa....Ova e fan-klub PFC, a ja gleam deka samo za Zvezda se zbori pa se prasuvam dali nekoj i vas treba sea da ve izbaci od ovde...:toe::toe::toe:
Кој рекол дека ме избркале:uvo::uvo::uvo:
Ај да е у живо па да ме избркат од трибина ама вака кој може да ме избрка(освен со бан од тема):nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:
А ти шо ставаш СрБски тајтлови,потписи,аватари е твој проблем и ајт фачај го патот
БТВ знам дека си голем серко:helou:

Кој рекол дека ме избркале:uvo::uvo::uvo:
Ај да е у живо па да ме избркат од трибина ама вака кој може да ме избрка(освен со бан од тема):nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:
А ти шо ставаш СрБски тајтлови,потписи,аватари е твој проблем и ајт фачај го патот
БТВ знам дека си голем серко:helou:

Pa te izbacija, ne klasicno ali ipak ne se vrati da im pises neso....

Ja barem iam zivot, kajgana ne mi e najinteresnoto neso so mi se desilo u zivotot ....:tapp::tapp::tapp:

Лајич 17 годишникот од редовите на Партизан отиде на проба во Манчестер Јунајтед на проба и таму му го дале прекарот малиот Кака се надеваме за кое момче станува збор дечкото со долгата плава коса кој игра во средниот ред:smir:

Лајич 17 годишникот од редовите на Партизан отиде на проба во Манчестер Јунајтед на проба и таму му го дале прекарот малиот Кака се надеваме за кое момче станува збор дечкото со долгата плава коса кој игра во средниот ред:smir:
Официјално е на проба?

ne e na proba tuku na nekoj kamp so go pravi man.utd,skautite na mancester izjavile deka Ljaic e eden od trojcata najdobri mladi igraci!!
Prifatil da bide gostin na kampot koj trae cetiri dena i niso nema da bide sea!
Mozebi za nekoja godina zosto toj ima potpisano 3 godisen dogovor so PARTIZAN !

Utre so Sampdorija !!
Samo pobedaaa
tepame utre
pozdrav do site GROBARI

Ајде Сампдорија на списокот на ваљакот ги газеме фиксно само да го задржеме Касано и победата ни е во рацете:salut:

Може да се победи Самп!Плус не се во форма и имаат неколку повредени играчи!Само напред!!!!:helou:

одаме на победа
ке га дават ли на некооо ...

Друштво дајте бе некој линк кај што би можел да ја гледам утакмицата пошто овие србските програми нема да пренесуваат мислам никои.:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom