Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
golmanov gi izvadi bukvalno 10 suta u vtoro poluvreme odbrani,celo vtoro ja zadrzava topkata i dobi zolt karton
ajde goool

ccc 1-1 lelel ne mi se veruva na 1-0 za nas 2 100%-tni sansi utnavme,na 1-1 stativa u vtoro poluvreme dosta sutevi ama golmanot na Hajduk se ubi od branenje i toa e sami si zamrsuvame konci,namesto da si imame odlicna uvertira pred utakmicata so Studgart!
Jokanovic ne mozam da go svatam sto prai u 55 minuta go vadi Tosic zamisli go stava Ljajic degeeeen
lllleee sansa u 90 aj nazadravje:nesvest:

Zavrsi li ????

Jokan mislam deka ne e dobar trener....Dojde na gotova,napraena,uigrana ekipa, lani edvaj se osvoi titula iako imaa golema prednost na polusezona.....

Ovaa godina ista prikazna...Pocnaa top, ima nekoi novi faci kako Bogunovic,Stevanovic, ama dozvoli da se opustat igracite, ne tempirase forma, i sea se u blaga kriza...

Titulata ni sezonava nema da ni izbega ama pravi mnogu glupi potezi kako ovoj denes koja logika mu e da go izvadi Tosic ne znam

Аууу,пукнав од нервоза...глуп гол примивме..аууу.ај да се надеваме дека циганите ќе кикснат против рад..

abe ne treba tolku da se zamarame so zvezda zaso ne se konkurenti za titula,nie se poebavme zaso Vojvodina tepa,mora da se podigne formata pod itno!

Sleduvaat podobri denovi:helou:

KULIRAJTE SI SITE NEKA SE SEKIRAT I NEKA MU JA MISLAT CIGANCINJATA TITULA TITULAAAAAAA!!!!!!!!

NEMOJ ZVEZDO SUZE LITI JER I TI CES PRVA BITI TO CE BITI ONOG DANA KAD NE BUDE
PARTIZANA

momentalnata situacija e takva:vozbud:

OOOOOOOOOO S***J ZVEZDO K**C MOOOOOOOOOOOOJ PARTIZAN JE SAMPION SISAAAAAJ ZVEZDOOOOOOOOOO
BAS ME BRIGA ZA NJIH SVE JER JA ZIVIM ZA TEBE PARTIZANE VOLIM TEEEEEEEEE
DA CUJEM KO JE SAMPION SVE OVE GODINE ZA CRNO BELE BOJE SVAKI GROBAR CE DA POGINE ZA PESME JUGA STO SE ORE PROTIVNIK PROKLINJE AJMO SVI NA KOLENA ZA PARTIZAN I GROBAREEEEEEEEE

Procvetala bela lala
Rasti zvezdo jos si mala.
Rasti zvezdo do proleca
Da porastes malo veca

Tuzno je biti Dzajiceva keva,
Sto svakog dana kraj ekrana zeva,
I kaze: "Sine najveca je tuga,
Kada pusis Grobarima s Juga."
A on joj kaze: "Majko moja mila,
Sreo sam sa severa debila.
Njemu je mali, Grobaru je veci,
I zato nema kraja mojoj sreci."

I po noci, i po danu,
Uvek verni Partizanu.
I kad gubi, i kad bije,
Crno-bela zastava se bije.
(I po kisi, i po blatu,
Uvek verni svome zlatu.)

Tuzno je biti Dzajiceva keva,
Sto svakog dana kraj ekrana zeva,
I kaze: "Sine najveca je tuga,
Kada pusis Grobarima s Juga."
A on joj kaze: "Majko moja mila,
Sreo sam sa severa debila.
Njemu je mali, Grobaru je veci,
I zato nema kraja mojoj sreci."

:zver::zver::zver::zver::pos2::pos2::pos2::pos2: ЛУДНИЦА БРАТ СЕКОЈА ЧЕСТ:pos2::pos2::pos2::zver::zver:

Хехехехехехе браво за песниве закон се!
Со Штутгарт у четврток очекувам добар резултат!:helou:

Cigančica jedna mala

Cigančica jedna mala,
Grobarski je kurac prala,
Prala ga je u tri vode,
Dok je Grobar ne nabode.

Cigančici lepo beše,
Kako Grobar dobro kreše,
Grobar Kreše, pravi rane,
I ne misli da prestane ...

DOOOOO JAJAAAAAAAAA!!!!!!