Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Партизан го даваат после во 5 и пол на РТС 2.

Еј РТС 2
Јас не знам која ја фаќам,ќе видиме после:)

Звезда уште не почна пенал им дувнаа:tv:
ама утка..

1-0 крај,Неца Томиќ у 45-та гол,имавме уште 2-3 супер шанси ама останаа искористени.
Продолжува одличната одбрана,пак не примивме гол,нека остане така и после дербито:)

Со еден збор другари ГРОБАРИ---добра игра денеска на Партизан против овие пациентиве Банат.Според мене малку голови им дадовме денеска,можеа уште некаде 2-3 да паднат,ама изгледа се чуваат за во среда против комшиките од северот.Нема везе,сепак во среда ке биде се по старо како и секогаш--НИЕ КЕ СЛАВИМЕ,ЦИГАНИТЕ КЕ ПЛАЧАТ И КЕ СЕ ЖАЛАТ И ТАКО ДАЉЕЕЕЕ........НИЕ ЌЕ ЈА КРЕНЕМЕ ШАМПИОНСКАТА ПАК.ОД ЈУГ БРАЌАТА КЕ УРЛААТ СО ПЕСНАТА----СЛАВИЧЕ СЕ ТИТУЛАААА,ТИТУЛАААА:pehar::pehar::pehar:

Нека е честито победата...еден ама вреден...:toe:
Сега во среда да си ги ебнеме Циганчињата и крај на првенството во Србија :vozbud:

sea u sreda treba stvarno se od sebe da gi ISFUKAME kako na teren taka i na tribini treba ednostavno da gi ZAKOPAME jug mora da DOMINIRA U SEKOJ POGLED!!!!

EEEEEEEEEJJ CRNO BELI VOLIMO VAS VOLIMO VAS MIIIII!!!!!

Ми се свиѓа што циганчињата се опуштија,таман за у среда да ги напуниме.
Мореира ќе игра у среда,вчера се виде послаба партија без него,ама добро е што прв пат тепаме без него,претходно на 3 утакмици немавме тепано без него,Жука не се знае дали ќе игра у дерби,ништо чудо да игра.
Значи во полн состав ја дочекуваме звезда,со победа и дефинитивно ги бришеме од борба за титула,до крајот на првенството има уште 10 утакмици,нас ни требаат 20 бода за да и математички да биде обезбедена титулата.

Немој звездо сузе лити јер и ти чеш прва бити,то че бити оног дана кад не буде Партизана.

2zqwode.jpg

jaсна порака,се надевам дека у брзо време ќе се деси:)

2hnrm11.jpg

Ајде веќе еднаш ваков да го направат:)

загревање за среда:vozbud:

Ми се свиѓа што циганчињата се опуштија,таман за у среда да ги напуниме.
Мореира ќе игра у среда,вчера се виде послаба партија без него,ама добро е што прв пат тепаме без него,претходно на 3 утакмици немавме тепано без него,Жука не се знае дали ќе игра у дерби,ништо чудо да игра.
Значи во полн состав ја дочекуваме звезда,со победа и дефинитивно ги бришеме од борба за титула,до крајот на првенството има уште 10 утакмици,нас ни требаат 20 бода за да и математички да биде обезбедена титулата.

Немој звездо сузе лити јер и ти чеш прва бити,то че бити оног дана кад не буде Партизана.

2zqwode.jpg

jaсна порака,се надевам дека у брзо време ќе се деси:)

2hnrm11.jpg

Ајде веќе еднаш ваков да го направат:)

загревање за среда:vozbud:
abe so e sranje vaka SRANJE E!!da i eb.m mater kao vinozito e pa neli gleat covece nemi e jasno kako ubavo izglease u sabotata toj mal crno bel del!!

partizan12_180107.jpg

E VAKA TREBA DA BIDE
UTRE OVERA NA TITULA
AJMO STOKA RAZBI CIGANCICE!!!!

Јас ќе одам на дерби.
Ќе иде некој друг???

сеќаам дека Гробари спремаат нешто спектакуларно и невидено.....ајдее црно бели израдувајте ме :vozbud:

Поздрав ГРОБАРИ,идеме утре на победа.
Ќе пишам кога ќе дојдам утре вечер.
Храбро до победа:vozbud::vozbud::vozbud:

Можда одем и ја на дерби, нисам далеко.

Жука не игра јер има повреду.

малко загревање за пред дерби :vozbud::vozbud:

Ајде со среќа нека биде..Јас очекувам 2-0

Пренос ќе има на РТС 1 и на РТС сателитскиот канал. Среќно денес! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom