Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ајдееееееееееее уште 15 минути до дербиии....очекувам победа ама сега сакам тоа да биде слатка победа,по можност голче во последна минута,па да се смејам на жалбите и поплаките на смешните циганчиња после натпреварот...:pos2:
ТИТУЛААА,ТИТУЛААА СЛАВИЧЕ СЕ ТИТУЛААА :vozbud::vozbud::vozbud:

НИКО ТЕ НИКАД ВОЉЕТИ НЕЧЕ,КО ШТО ТЕ ВОЛИМ ЈААААААА,ДИАРА,ДИАРА УБИЦО ЦИГАНААААААА :vozbud::vozbud::vozbud:

Го примија циганите во првото полувреме ај второт сеа:helou::baeh:
Диара:back: Убицо цигана:pos2::tv:

OMG..ја виде некој топката бе?:uvo::uvo::vozbud::vozbud: Ѕвер! :)

титулаааа титулаааа славиче сеее титулаааааа

Колку и да боли тоа е...
Честито заслужена победа,честито заслужена титула.:kesa:

Ајдеееее кај ги начекаме таму ги треснеме циганчињата...Диара и Никола Вујович,овој вториот ама ја шутна му ги скина ушите на циганчето на голот...БРАВО БРАВО :vozbud::vozbud::vozbud:

ТИТУЛА,ТИТУЛААА,СЛАВИЧЕ СЕ ТИТУЛААА,ПАРТИЗАН ЈЕ ШАМПИОООН,ПЕВА ЦЕЛАА СРБИЈААА

ВОЛИМ ПАРТИЗААААН

Нема што да се зборуа повеке мислам лекот за ѕвезда само партизан е !!!!

Ајдеее СЛАВИЧЕ СЕ ТИТУЛААААА:vozbud::vozbud:Браво за играта денеска што ја прикажаа фудбалерите на Партизан,не им дадоа да мрднат на циганите,браво.Е така треба се игра,со срце со памет,не само рогај топки.И на навивачки план тотална победа,нема што.Надвикани циганите од прва до последна минута.Паролата за празникот најака беше:pos2::pos2::pos2:
Уште еднаш,нека ни е честито победава,уште послатка ако се знае дека е извојувана и на трибините,како и секогаш:vozbud::vozbud:

АЈдееееПартизанннн!Сисај Звездо,пак титулата е наша.Ајде цигани,викавте ќе се одмаздите ама ве нема нешто!

Значи пропадна тотално теоријата на Циганчињата,да губиме ние,тие да тепаат и да станат шампиони:pos2::pos2::pos2:Па не е ова научно-фантастчен филм бе,што се препалуваат како мајмуни на гранка.
Ајде нека стави слика некој со паролите жити се,кај што им го честитаат празникот:pos2::pos2:

ајдеее кај се сеа комшиките да кажат некоја теорија:pos2:да не се кријат по дома....хаха честито титулатаа:vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom