Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Исто победи имаме,ама нема везе веќе табелата сеа играме со ЦСКА 1/4 финале.

Во среда во 14:45 партизан игра на гости со Јагодина очекувам победа.
Иначе доколку остане вака табелата,значи Војводина втора а звезда трета,ќе играме на гости на маракана на 11-ти Април,а дома со Војводина на 8-ми Април,додека ако звезда биде втора а Војводина трета тогаш ќе играме на ЈНА на 8-ми ,а на 11-ти на гости со Војводина,ќе видиме како ќе биде табелата има уште 2 кола.Наше е да ги победиме двете и да не ни е гајле кој кое место ќе биде.
http://casopis.izaberipartizan.com/v2/komentari.php?nav_id=214
видете ги табеливе
во се живо сме први:tv:

А каде е табелата од безбол и крикет...и таму сме први ама незнам зошто ја нема...:pos2:

Да за безбол знам дека сме без конкуренција,како кошарка,фудбал,хокеј и ватерполо,а за крикет појма немам.
Иначе утре од 14:45 играме со Јагодина на гости за прв пат во историјата на званична утакмица гостуваме таму,идеме нормално на победа.

Леле чист гол,шутот на Томиќ идеше право во гол,Диара од офсајд ја удри топката:tapp:
Имавме 2 шанси,мислам дека ќе тепаме,Љајиќ многу слабо игра,и Вашингтон исто така.

Полувреме заврши,Мореира и Жука се повредија у ПМ!!!!

Бране Илиииич во 83 минута за 0:1 за Партизаааннн,прекрасен гол....браво мајстори...теренот е тежок за игра,а Партизан заслужено победи,цело време напаѓаше и Јагодина не можеше да издржи до крај...а и Војводина загубиле дома од Рад...:vozbud:

УУУФФФ голче,слатко у 83-та гол,победа повеќе од заслужена,само така,сеа у сабота дома со Хајдук Кула да победиме.
Грабиме кон титулата.
ЦИГАНИ ќе заборавите кога сте земале титула последен пат.
ХАХА

браво,Вашингтон промаши одлична шанса

Ајде нема врска,ќе даде гол со Хајдук.

3-0
Мо,Диара,Диара.
Машина,полека полека влегуваме во форма

3-0
Мо,Диара,Диара.
Машина,полека полека влегуваме во форма

Одличнооо...Мореира и Диара-најдобар тандем...значи 12 бода разлика :vozbud: со тоа што циганчињата играат со Рад утре од 14:00 саат (мислам)...:pipi:

ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ,звезда се бранат како луди со Рад,овие 2 шанси 100%-тни имаа ама овој телетабисов одбрани првиот пат,вториот од гол линија ја извадија,и со ваква игра они сакаат да ни претат.
Немој не ме радуј

Значи како беше математиката на циганчињата...сите победи до крајот на првенството за Жлезда,а 2-3 кикса на Партизан и титула на Маракана....:pos::pos::pos:

Следно коло мислам дека е со нив дома така?
Сепак дерби е дерби,и да не победат,мада сигурен сум дека нема,нема никакво значење,11 бода имаме предност а има уште 8-9 кола до крај.
Само ладни глави до крај,без опуштање иако ова е голема предност.

http://www.partizan.rs/fotoalbum/2009/03_mar/Book.pdf
Еве го распоредот до крај сезона,идно коло со Банат дома,па со звезда дома.

Ајде луѓе да собираме по 100 денари,да не се распадне звезда.:tv:

дај стварно нема да биде интересно наредното првенство без жлезда....ајмо една жиро сметка и да се донира :vozbud::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom