Фан Клуб : Овче Поле

• Креатор на темата Креатор на темата WW
  • Време на започнување Време на започнување
Aj be ne zabeguvajte...so golemite timovi tocno deka se drzime dosta dobro ama so rabotnicki koga sme izdrzale da bide tesna utakmica...5 utakmici po 40 kosa ne tepat...taka da ne lupajte gluposti deka imame golemi sansi za pobeda...30-70 se sansite spored mene...

Aj be ne zabeguvajte...so golemite timovi tocno deka se drzime dosta dobro ama so rabotnicki koga sme izdrzale da bide tesna utakmica...5 utakmici po 40 kosa ne tepat...taka da ne lupajte gluposti deka imame golemi sansi za pobeda...30-70 se sansite spored mene...

ама тоа беше до лани
сега се мн ослабени-играат само со една петорка
49%-51%

среда 19:00ч
сала`Цар Самоил`Свети Николе
Овче Поле-Работнички:vozbud:

Незнам само и со мзт како ќе изиграме на 19/20 , почна сомнителна да ми станува,изгледа засилувањата(3 срби) им биле добри.Али предноста е домашен терен и одлична атмосфера.
Гледам со ВО добро се држеле до 3/4.

Значи до лани приказната беше друга. Сега Работнички сум сигурен дека ќе паднат кај нас на домашен терен , и плус во предност ме со одличната атмосфера во сала.Мзт паѓаат нормално не им помагаат ни Србите...Така да .. ОВЧЕ ПОЛЕ ЕДЕН И ЕДИНСТВЕН !

Значи до лани приказната беше друга. Сега Работнички сум сигурен дека ќе паднат кај нас на домашен терен , и плус во предност ме со одличната атмосфера во сала.Мзт паѓаат нормално не им помагаат ни Србите...Така да .. ОВЧЕ ПОЛЕ ЕДЕН И ЕДИНСТВЕН !

ПОБЕДА И НИШТО ДРУГО

УТРЕ СИТЕ ВО САЛА СО ГОЛЕМА ПОДРШКА ЗА ОВЧЕ ПОЛЕ!!!

Абе што е со Караџов?беше повреден на една утакмица и од тогаш не добил ни 1 секунда

Во 17:15 во парк и сите во САЛА ! ЕДНИ СЕ ОВЧАРИ ! <3

Интересна утакмица, штета што не ја даваат на тв :nenene:

Ајде ајде ќе имате и некои дечишта од Велес шо се во план да навиваат :)

леле пак ли за 1 бе,какви баксузи смо само
Какво ѓубре е Чековски-он ако е спортист ја сам Бред Пит

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom