Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Абе нема врска, парите веќе се дадени и испрани се знае како иде тоа у нашите тимови, амо боље нека викнат деца од младинци нека играат, од овие и така нема ефект, децава барем ќе се радуваат...
А баш ме интереисара колку зима еден таков како Клоф на пример?

Абе нема врска, парите веќе се дадени и испрани се знае како иде тоа у нашите тимови, амо боље нека викнат деца од младинци нека играат, од овие и така нема ефект, децава барем ќе се радуваат...
А баш ме интереисара колку зима еден таков како Клоф на пример?
15к месечно

http://ekipa.mk/kk-kumanovo-nashiot-problem-so-mkf-e-za-litsentsite-za-strantsi/

Не ми е јасно зашто поштено не си го платат клубовиве долгот према МКФ , високи им биле цените за странци !! Па што сакаат ?? Имаат пари да ги плаќаат странциве со огромни плати , а немаат пари за државата .
Јас да сум на местото на Пеце Наумовски , таксата за секој странец ке ја направам 10000 ЕУР
МЗТ , Куманово .. Соколи , какви резултати имаат до сега со странциве - Борба за опстанок ??
Тоа ли им се амбициите ? Истите резултати ке ги постигнеа и со наши играчи . море нека се носат
у 3 пичке материне

Другар проблемот е што мзт и карпош го аминуваа покачувањето на таксите. Инаку Куманово се инаети бидејќи на почетокот на сезоната клошарот на чело на мкф најави санкции за Бојан Трајковски и овој побегна во Приштина, мислејќи дека ке го казнат навистина

Другар проблемот е што мзт и карпош го аминуваа покачувањето на таксите. Инаку Куманово се инаети бидејќи на почетокот на сезоната клошарот на чело на мкф најави санкции за Бојан Трајковски и овој побегна во Приштина, мислејќи дека ке го казнат навистина
Aбе што знаат нека прават само нека ги решат работите да гледаме кошарка како што треба
Мизерија ни е и лига и клубови и све

Мизерија е прво поради раковдството на федерацијата, а потоа поради раководствата во клубовите каде сите ги држат градочалниците и се меша политиката автоматски во спортот

http://www.mztskopjeaerodrom.mk/ind...a-ostvari-jubilejnata-50-pobeda-vo-aba-ligata

ахххх , успех на екипава и на нашата управа е да обезбедиме опстанок во Аба , тоа ли е крајна цел ?
или треба да се борат за final 4 ?? абе едноставно не заслужуваат да го предводат овој клуб

МЗТ победи 24 разлика против Крка, а македонските играчи воопшто не влегоа во игра. И после очекуваме прогрес.... :confused:

Од Стојан Ѓуровски не ни очекувам нешто во иднина па да се надевам на некаков си прогрес.
Моменталните македонски репрезентативци во нормални услови не би биле репрезентативци. Затоа, најмногу внимание треба да се обрне на младинската школа да извадат некој играч, па тек потоа здравје за неколку години да очекуваме прогрес. А сега, нека не ни влагаат македонските "играчи".
МЗТ победи 24 разлика против Крка, а македонските играчи воопшто не влегоа во игра. И после очекуваме прогрес.... :confused:

Од Стојан Ѓуровски не ни очекувам нешто во иднина па да се надевам на некаков си прогрес.
Моменталните македонски репрезентативци во нормални услови не би биле репрезентативци. Затоа, најмногу внимание треба да се обрне на младинската школа да извадат некој играч, па тек потоа здравје за неколку години да очекуваме прогрес. А сега, нека не ни влагаат македонските "играчи".
Ни мене не ми беше зборот за Стојан Ѓуровски, туку генерално за 4цата Македонци што се во МЗТ. Само Симоновски е до некаде стандарден, другиве греат клупа. Кога дури и при сигурна победа они не влегуваат во игра - нешто не е во ред.

Ни мене не ми беше зборот за Стојан Ѓуровски, туку генерално за 4цата Македонци што се во МЗТ. Само Симоновски е до некаде стандарден, другиве греат клупа. Кога дури и при сигурна победа они не влегуваат во игра - нешто не е во ред.

Истиот успех ке го постигнеа и нашите играчи да играа по 40 мин на терен
( претпоследни во АБА , борба за опстанок , ниту една победа во Еврокуп и само една гостинска победа )
така да тоа е ..... странците се посраа , џабе фрлени пари за пропала сезона .

КОЈА АМАТЕРСКА ЕКИПА ДАЛИ СЕ ОВИЕ НОРМАЛНИ СИТЕ ДО ЕДЕН ВО ЕКОНОМСКИВЕ ЗОНИ ДА СЕ ПРЕФРЛАТ ДА ЦРНЧАТ КО ГОВЕДА :@

Им покажаа на мудоњиве како се игра со срце.
:bravobe:Ќе ми беше помило ова да го добиеја од Работнички, ама и Фени не ми се лоши. :aplauz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom