Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Владее позитивна атмосфера со новиов тренер , ајде ваљда ке ги разбуди малку заспаниве

Играчиве се прости дефинитивно, Анте нон стоп после даден кош им вика да притискаат напред овие се повлекуваат на нивна половина....

Како испадна Клофна 73:71 а и Лалиќ беше излезен високо

После утакмицава се надевам дека веќе докажаното стебло, дрво, камен, неиграч, Стојан Ѓуровски нема да стапне на терен. Такви отворени шутеви за три не ги промашувам бе па што сака нека биде!!

Останува да обезбедиме опстанок во АБА, титула во мак. првенство и куп и секако Анте да го остават ии наредна сезона без разлика какви резултати ќе има...Мора да почнеме да заличуваме на ТИМ а не БАНДА што не знае што да прават со парите и непотребните играчи.

Какошто ми изгледа соСоколи ќе имате проблем у домашно. ...

Титула во МК :???? Дискутабилно

После утакмицава се надевам дека веќе докажаното стебло, дрво, камен, неиграч, Стојан Ѓуровски нема да стапне на терен. Такви отворени шутеви за три не ги промашувам бе па што сака нека биде!!

Останува да обезбедиме опстанок во АБА, титула во мак. првенство и куп и секако Анте да го остават ии наредна сезона без разлика какви резултати ќе има...Мора да почнеме да заличуваме на ТИМ а не БАНДА што не знае што да прават со парите и непотребните играчи.[/quote

Тапа е Македонија и во кошарка, наскоро и во ракомет. За фудбал си знаеме.

Црнецот вчера куцање ццццц.... Од немоќ Синовец со рака го сопна одпозади...

Абе ке победат ли овие некого .... мизерија
Какви дрва не ми се верува .... абе нека се носат у 3 лепе пичке материне
Симоновски , Ѓуровски , Клоф ... абе играчи ли се тие ? И Синовец ме разочара тотално
Во АБА + Евро куп до сега имаат одиграно вкупно 17 утакмици а имаат само 3 победи , Брука од тим
Управава кур не и чуе .

9/9 за три поена, каква шутерска клиника, браво...

Кој е овој тим и што направи со МЗТ? o_Oo_Oo_O

Браво, се надевам сега малце ќе се уозбилат ќе почнат да влезат во некаква понормална фаза од сезоната, малце на тим да заличат... ма да, касно им текна, групава во Еврокуп беше локумче за поминување ама ај...

Da go zadrzat coach i naredna sezona, toa treba da im e celta...
Sekako i titulite vo kup i prvenstvo.

Така , малку да се покаже борбеност . Кларк , Лалич . Симоновски , Дреновац и Диабате денес супер , Синовец повторно немотивирано играше и на овој меч незнам што е со дечково , а веќе 100000 пат ке кажам Клоф треба да се избрка , тренерчево ТОП ми изгледа полн со енергија , мора да го задржат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom