Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
па закуцај ја еднаш бре Јуре,да ми се напраи ќеиф,да му ебем матер,немој така млитаво!
Дечкото е Џош Скот,со оглед на тоа дека игра прва сезона професионално плус во Европа,е супер.Само многу е крут,не размесен шо би се рекло.Со правилна работа,Може да стане змеј!
Диабате слободно може да оди во Обала Слоновача и со Дрогба да игра табла![DOUBLEPOST=1480885125][/DOUBLEPOST]@Институт што е работава со Ксавиер Темс ?

па закуцај ја еднаш бре Јуре,да ми се напраи ќеиф,да му ебем матер,немој така млитаво!
Дечкото е Џош Скот,со оглед на тоа дека игра прва сезона професионално плус во Европа,е супер.Само многу е крут,не размесен шо би се рекло.Со правилна работа,Може да стане змеј!
Диабате слободно може да оди во Обала Слоновача и со Дрогба да игра табла![DOUBLEPOST=1480885125][/DOUBLEPOST]@Институт што е работава со Ксавиер Темс ?

Татко му е тешко болен, требаше да дојде неделава ама замолил да отсуствува уште една...тоа е според јас што го знам

Џабе, пак нема публика...а и зошто да има да ги гледа дрвава? Ќе влезе во аналите сезонава, вака очаен настап во Европа немала ниедна екипа од нашиве простори, лагано со 0 победи ќе си завршат...

А ептен ми е криво пошто сезонава стварно имаше потенцијал да биде сосема солидна

Овој Клоф каменов нека си оди одма. 7/7 за 2 поени, 0/1 за 3 поени, 1/2 слободни, 15 поени, 9 асистенции и 6 скока. ОТКАЗ.

Овој Клоф каменов нека си оди одма. 7/7 за 2 поени, 0/1 за 3 поени, 1/2 слободни, 15 поени, 9 асистенции и 6 скока. ОТКАЗ.

1 утакмица имал добар учинок , а 20 претходно камен жив , кој знае само колку е платен , и дали реално вреди за тие пари тоа е прашањето .

1 утакмица имал добар учинок , а 20 претходно камен жив , кој знае само колку е платен , и дали реално вреди за тие пари тоа е прашањето .
Ајде отвори ги утакмиците и баш провери ја статистиката. Освен првите 5-6 утакмици кои се сепак за аклиматизирање, добро игра човекот. Имаше и повреда, и ете пак добра партија. Си се фатил за него секој пост неосновано, а МЗТ има милион други поголеми проблеми. Дреновац што не може да погоди табла и шутира 4/17 со Игокеа сигурно е Клоф крив за тоа.

Ајде отвори ги утакмиците и баш провери ја статистиката. Освен првите 5-6 утакмици кои се сепак за аклиматизирање, добро игра човекот. Имаше и повреда, и ете пак добра партија. Си се фатил за него секој пост неосновано, а МЗТ има милион други поголеми проблеми. Дреновац што не може да погоди табла и шутира 4/17 со Игокеа сигурно е Клоф крив за тоа.

http://www.aba-liga.com/player.php?id=2569

Еве ти ја статистиката само за аба лига за еврокуп да не збориме каде што апсолутно ништо не покажа
, во АБА до сега имал минутажа од 26,2 мин на утакмица , вкупен просек од 9 коша
и 3 асистенции по натпревар , тоа се за тебе добри бројки за играч кој што е којзнае колку платен ???
седи друже , далеку е он од класа играч за таа плата што ја зима
Дреновац 11,7 коша просек ( и он беше повреден )

^
Какви мизерии поминале низ МЗТ, Клоф е сосема солиден играч според мене. Нова околина, 3 тренери сменети досега, немање тимска хемија, повреда месец и пол, си има повеќе фактори и влијанија за перформансот на играчот на терен.
Башка што си запнал толку со тие пари и колкава плата зимал. Ни ги потече мадињата секој пост све едно исто коментираш. Не му даваш ти пари од џеб. Ако му чини на ивица нека крши глава и онака сезонава барем што се однесува на европско ниво е фрлена во вода уште одамна.

^
Какви мизерии поминале низ МЗТ, Клоф е сосема солиден играч според мене. Нова околина, 3 тренери сменети досега, немање тимска хемија, повреда месец и пол, си има повеќе фактори и влијанија за перформансот на играчот на терен.
Башка што си запнал толку со тие пари и колкава плата зимал. Ни ги потече мадињата секој пост све едно исто коментираш. Не му даваш ти пари од џеб. Ако му чини на ивица нека крши глава и онака сезонава барем што се однесува на европско ниво е фрлена во вода уште одамна.

Епа се додека фрлаат големи пари за нискоразредни играчи ваков МЗТ ке гледаме ,
никад навивачи нема да има во сала , вакви дрва да гледаат .
и самиот рече дека низ МЗТ проаѓаат мизерии од играчи
ако веќе се носат странци барем нека вредат нешто , а не шупаци вакви .
Или нека направат тим како што треба или нека се ебат у гз,
Преку курот ми е веќе да гледам како губат .

Дреновац човече еден шут на крај не погоди што се случи со овој играч

А и Клоф хахаххаха е да им ебам матер па зашто не идеа на шут за три овоу британецов можеше да ја реши

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom