Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
МЗТ на високото 6-то место :icon_lol:

CtDvoyaWYAAgW1J.jpg
За овој резултат и високото 6-то место на табелата најзаслужни се децата од Основните училишта од Аеродром , посебна благодарност до децата од 1-во до 4-то одделение :))))

VII-3 за Мзт лудува, залижаниот во таа чест, ќе им испрати по една бананка на учениците од основните училишта.:icon_mrgr:

Се шушка нешто дека сакале управава (Ивица) Final Four-от у Скопје да се организира, зборам за АБА. Иако уште е рано за тоа, како тргнаа со париве, не би ме чудело и да е вистина :)

Се шушка нешто дека сакале управава (Ивица) Final Four-от у Скопје да се организира, зборам за АБА. Иако уште е рано за тоа, како тргнаа со париве, не би ме чудело и да е вистина :)
Нема Ф4 во Аба, плеј оф ќе се игра...си се обезбедува предност на домашен терен.

ПАЗЕТЕ ГО ОВА

Драгоценото парче хартија за официјалното претставување на новиот тим на „металците“ пред домашната јавност ќе чини 100 (сто) денари и истото ќе може да се купи на билетарницата при спортскиот центар „Јане Сандански“, како и он-лајн преку интернет-страницата http://ticketplus.mk/.
:):):)

Ова е извадок од сајтот на МЗТ , Драгоценото парче хартија , ааххахахахаххахах

ПАЗЕТЕ ГО ОВА

Драгоценото парче хартија за официјалното претставување на новиот тим на „металците“ пред домашната јавност ќе чини 100 (сто) денари и истото ќе може да се купи на билетарницата при спортскиот центар „Јане Сандански“, како и он-лајн преку интернет-страницата http://ticketplus.mk/.
:):):)

Ова е извадок од сајтот на МЗТ , Драгоценото парче хартија , ааххахахахаххахах
Толку си негативен,тоа е неверојатно. Веќе подолго врме ти ги читам постовите и некогаш немаш една паметна и издржана работа напишано.Патетично !

Толку си негативен,тоа е неверојатно. Веќе подолго врме ти ги читам постовите и некогаш немаш една паметна и издржана работа напишано.Патетично !
Друже не сум негативен туку реален , очигледно неможеш суштината да ја разбереш[DOUBLEPOST=1475055934][/DOUBLEPOST]Ајде вака
Имав погоре во постот од chef_cook забелешка дека сум бил негативен во моите постови.
Еве ако може да продискутираме за следново прашање - ЗАШТО МЗТ НЕМА ПУБЛИКА ??
Зашто на натпреварите на МЗТ во домашно првенство , АБА , пријателски итн... има едвај 200 луге во сала ?
Што е проблемот ? Што мислите ?
Гледам картите за Партизан ги направиле 100 ден и биле најефтини во регионов....Џабе е , и бесплатен да
биде влезот ке има најмногу 300 души публика , Кажете -реалност е тоа или само без врска јадење го....а ???
Едноставно мене ми е многу криво кога гледам дека на утакмица на МЗТ има 2-ца без 3-ца
Зашто е МЗТ доведен до ваква состојба ? Кој е одговорен за ова ? Зошто ?
Можеби на форумов има некој повозрасен сведок кој ке каже како било порано , Сме се тепале да дојдеме
до карта , сме се гурале на врата едвај да влеземе , атмосферата била страшна , кога играл МЗТ со душа сме
чекале да дојде утакмицата , А како е денес ?? Реалност е ова или само мрченје ???
Кога имало дерби МЗТ-Работнички тоа било празник , јас сум бил во сала и кога играа против Реал , Бенфика
и многу други утакмици , тоа е неспоредливо со ова денес .
Така да треба да бидеме реални , Еве донесоа играчи , црнци , американци ,срби , вакви такви , на некои
тоа им се допаѓа , на некои не , имаат некои визии и амбиции за успех во европа итн ,.. но сепак
кошарката е за нас , за публика , за атмосфера , за навивање , за уживање , а сега за сега тоа не го
гледам .

Последно уредено:
Ма тек ке осетат дека неможе без Фемили, џабе залижаниот мислеше дека е семоќен , и Леброн да го донесе џабе ако ги нема навивачите. А зошто толку многу згреши , толку многу ни наштети, толку вложен труд и љубов ни фрли во вода , толку многу не изигра за салата , толку многу ургираше и местеше членови за да се казнат па и затворат некои, ги икречи најголемите и најубавите графити со помош на полицијата и мн мн други работи. Епа залижан или ти или ние. Ова само е почеток , тек ке осетиш што си направил и колку си грешел.

Друже не сум негативен туку реален , очигледно неможеш суштината да ја разбереш[DOUBLEPOST=1475055934][/DOUBLEPOST]Ајде вака
Имав погоре во постот од chef_cook забелешка дека сум бил негативен во моите постови.
Еве ако може да продискутираме за следново прашање - ЗАШТО МЗТ НЕМА ПУБЛИКА ??
Зашто на натпреварите на МЗТ во домашно првенство , АБА , пријателски итн... има едвај 200 луге во сала ?
Што е проблемот ? Што мислите ?
Гледам картите за Партизан ги направиле 100 ден и биле најефтини во регионов....Џабе е , и бесплатен да
биде влезот ке има најмногу 300 души публика , Кажете -реалност е тоа или само без врска јадење го....а ???
Едноставно мене ми е многу криво кога гледам дека на утакмица на МЗТ има 2-ца без 3-ца
Зашто е МЗТ доведен до ваква состојба ? Кој е одговорен за ова ? Зошто ?
Можеби на форумов има некој повозрасен сведок кој ке каже како било порано , Сме се тепале да дојдеме
до карта , сме се гурале на врата едвај да влеземе , атмосферата била страшна , кога играл МЗТ со душа сме
чекале да дојде утакмицата , А како е денес ?? Реалност е ова или само мрченје ???
Кога имало дерби МЗТ-Работнички тоа било празник , јас сум бил во сала и кога играа против Реал , Бенфика
и многу други утакмици , тоа е неспоредливо со ова денес .
Така да треба да бидеме реални , Еве донесоа играчи , црнци , американци ,срби , вакви такви , на некои
тоа им се допаѓа , на некои не , имаат некои визии и амбиции за успех во европа итн ,.. но сепак
кошарката е за нас , за публика , за атмосфера , за навивање , за уживање , а сега за сега тоа не го
гледам .

Можам да ја разберам суштината,веруј, наместо кога МЗТ гази,и го има најсилниот состав во истријата да добивате обвострано задоволство,вие терате инает и бојкотирате !

Цури многу у одбрана... Нападот исто потфрла...Лалиќ и Темс до сега на ниво, другото катастрофа...
Не ми се свиѓа тоа што на сите подготвителни па и денес, примаме премногу коша... Нападот, некако се мачат плејовиве наши еден пик енд рол да изиграат или да спуштат на центриве, некако мн ја глушат...
Али рано е, има време да се уиграат и да се извади максимумот од овој состав. Башка што Дреновац фали многу.

Можам да ја разберам суштината,веруј, наместо кога МЗТ гази,и го има најсилниот состав во истријата да добивате обвострано задоволство,вие терате инает и бојкотирате !

Нема разбирачка , јас едно зборам ти друго , ај уште еднаш прочитај што предходно зборев погоре , алооо за МЗТ ли навиваш ти ...? Зарем Емил Рајковиќ треба да го прифатиме , тој прв контраш беше на МЗТ , сетете се како мафташе и провоцираше , Јончевски ли треба да го прифатиме ...?? Ц Ц Ц ,

Ги гледав и на турнирот во Сарајево, ги гледав и сега... имаше само една акција за пик, страшно лошо е тоа што не се користи Лалиќ како што треба.

Друго лошо што ми падна во очи е користењето на Скот на 5ка иако дечкото е класична 4ка без никаква дилема и уште нешто што боде во очи е играњето на Марко Симоновски сигурно некои 30 минути иако дечкото вчера се врати од повреда, а денес не можеше да погоди океан од брод :D

Има потенцијал во овој тим, реално Звезда е убедливо најдобар тим во оваа лига и не треба овој пораз многу да се става на срце :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom