Толку си негативен,тоа е неверојатно. Веќе подолго врме ти ги читам постовите и некогаш немаш една паметна и издржана работа напишано.Патетично !
Друже не сум негативен туку реален , очигледно неможеш суштината да ја разбереш[DOUBLEPOST=1475055934][/DOUBLEPOST]Ајде вака
Имав погоре во постот од chef_cook забелешка дека сум бил негативен во моите постови.
Еве ако може да продискутираме за следново прашање - ЗАШТО МЗТ НЕМА ПУБЛИКА ??
Зашто на натпреварите на МЗТ во домашно првенство , АБА , пријателски итн... има едвај 200 луге во сала ?
Што е проблемот ? Што мислите ?
Гледам картите за Партизан ги направиле 100 ден и биле најефтини во регионов....Џабе е , и бесплатен да
биде влезот ке има најмногу 300 души публика , Кажете -реалност е тоа или само без врска јадење го....а ???
Едноставно мене ми е многу криво кога гледам дека на утакмица на МЗТ има 2-ца без 3-ца
Зашто е МЗТ доведен до ваква состојба ? Кој е одговорен за ова ? Зошто ?
Можеби на форумов има некој повозрасен сведок кој ке каже како било порано , Сме се тепале да дојдеме
до карта , сме се гурале на врата едвај да влеземе , атмосферата била страшна , кога играл МЗТ со душа сме
чекале да дојде утакмицата , А како е денес ?? Реалност е ова или само мрченје ???
Кога имало дерби МЗТ-Работнички тоа било празник , јас сум бил во сала и кога играа против Реал , Бенфика
и многу други утакмици , тоа е неспоредливо со ова денес .
Така да треба да бидеме реални , Еве донесоа играчи , црнци , американци ,срби , вакви такви , на некои
тоа им се допаѓа , на некои не , имаат некои визии и амбиции за успех во европа итн ,.. но сепак
кошарката е за нас , за публика , за атмосфера , за навивање , за уживање , а сега за сега тоа не го
гледам .