Слободно нека продолжат со ваквата игра и во нашата лига. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве за тебе како најголем познавач на кошарката , Партизан го доби Морнар со 1 разлика, а Морнар требаше да биде топовско месо во лигава. Изгледа и Морнар и Партизан се од рангот на ЦЗ па и појаки што не плескаат 30 разлика на домшен во прво полувреме[DOUBLEPOST=1475596003][/DOUBLEPOST]Сме имале многу срамови , но ова е срам над срамовите.За големите познавачи на кошарката, Ѕвезда ги исташлаа Цедевита 24 разлика. Инаку 10 пати поскап тим имаат него МЗТ.
Daleku sum od najgolem poznavac na kosarkata megjutoa brukava deneska sto se desava e delo na Emil ocajniot! So zvezda imav mislenje deka e radi toa sto se x200 pokvalitetni ali ova denes da gubis od vakva smrdena ekipa na Partizan e sramota. Jajcava ke gi presecam deka da bese bilo koj trener sto znae da postavi odbrana ke gi dobievme. Ova e najgolemiot sram otkako gi pratam MZT. Porazot od Feni 46 razlika ne me pogodi tolku kolku ova denes. Se po spisok i na nego, Marko i Lucic. Ocaj, jad i beda![DOUBLEPOST=1475600495][/DOUBLEPOST]P.S Ekipava ima kvalitet da gi izmoca Partizan a ne da bidat izmocani.Еве за тебе како најголем познавач на кошарката , Партизан го доби Морнар со 1 разлика, а Морнар требаше да биде топовско месо во лигава. Изгледа и Морнар и Партизан се од рангот на ЦЗ па и појаки што не плескаат 30 разлика на домшен во прво полувреме[DOUBLEPOST=1475596003][/DOUBLEPOST]Сме имале многу срамови , но ова е срам над срамовите.
И после некој ке каже Емил е добар тренер , па дечкото треба на клоци да се избрка не само што не го сака МЗТ туку и ова ми изгледа како да се осветува што му набивме комплекси кога беше во Фени па сега сака да ни се освети.
Еден единствена акција не видов цело прво полувреме , кој од кај стигне шутира, води топка, одбрана - што беше тоа одбрана ? СРАМОТА
Ке се вратиме на муабетот дека до полусезона ако не и побрзо ке лета не еден, туку 2 ца странци во најмала рака. За македонските играчи не ми се прави муабет , али веќе кога зимаш странци треба да донесеш играчи што ке прават разлика.Daleku sum od najgolem poznavac na kosarkata megjutoa brukava deneska sto se desava e delo na Emil ocajniot! So zvezda imav mislenje deka e radi toa sto se x200 pokvalitetni ali ova denes da gubis od vakva smrdena ekipa na Partizan e sramota. Jajcava ke gi presecam deka da bese bilo koj trener sto znae da postavi odbrana ke gi dobievme. Ova e najgolemiot sram otkako gi pratam MZT. Porazot od Feni 46 razlika ne me pogodi tolku kolku ova denes. Se po spisok i na nego, Marko i Lucic. Ocaj, jad i beda![DOUBLEPOST=1475600495][/DOUBLEPOST]P.S Ekipava ima kvalitet da gi izmoca Partizan a ne da bidat izmocani.
Кој би го бркал од странциве? По мене не е до (не)квалитетот на играчите, туку до односот и ноншалантноста кои се 90% работа на тренерот. МЗТ има меѓу најквалитетните странци во цела АБА, промашувањето е во филозофијата.Ке се вратиме на муабетот дека до полусезона ако не и побрзо ке лета не еден, туку 2 ца странци во најмала рака. За македонските играчи не ми се прави муабет , али веќе кога зимаш странци треба да донесеш играчи што ке прават разлика.
За жал уште една пропадната сезона е пред нас , сега ке почнат промени на тренер , играчи и како и минативе сезони ке се бориме за опстанок во аба и покрај големиот буџет годинава.
На крај краева знаеме сите кој е главниот кривец за се ова што му се случува на мзт последниве сезони. Бегај од клубов залижан.
Кој би го бркал од странциве? По мене не е до (не)квалитетот на играчите, туку до односот и ноншалантноста кои се 90% работа на тренерот. МЗТ има меѓу најквалитетните странци во цела АБА, промашувањето е во филозофијата.
Заборавив на Лучич скрос, и онака е камен не знам која логика беше негово враќање. Скот се форсира на 5 а е четворка, сега уште повеќе ќе дојде до израз неговото неснаоѓање на центар и може да лета, иако според мене требаше да се земе уште еден солиден бекап за Лалич, како Бојан Крстевски пример што сигурно ќе беше достапна варијанта. Симоновски, немам коментар.Според првиве натпревари Лучич прв треба да лета , абе одма и тоа. Втор е Скот , мислев има потенцијал во него но се излажав. Труп жив без памет , незнае да закуца , прави брзи лични , нема шут од полудостанца и итн итн. На Младеновски треба некој да му ги истегне ушите и ако не напредне до полусезона шут во гз одма. Симоновски е пропали играч од кога почнал да игра кошарка.
Абе сите имаме скоро исти размислувања само различно ги толкуваме. Еве јас за Бојан Крстевски се согласувам потполно.Заборавив на Лучич скрос, и онака е камен не знам која логика беше негово враќање. Скот се форсира на 5 а е четворка, сега уште повеќе ќе дојде до израз неговото неснаоѓање на центар и може да лета, иако според мене требаше да се земе уште еден солиден бекап за Лалич, како Бојан Крстевски пример што сигурно ќе беше достапна варијанта. Симоновски не е кошаркар.
Кажи слободен и добар тренер што би дошол во МЗТ?
Пред 2 години кога сите го сакавме Боби Митев и дојде на клупата што направи? Се испокака, не знаеше замена кога да направи. Со сиот респект за знаењето што го има за кошарката.
Од една утакмица пресудуваш кој бил за МЗТ кој не, нека помине полусезона па после може да се кажува дали го бива Емил или не, и било кој играч.
Пример мене многу ми се свиѓа како комбинираат во напад ( единствено фали малку повеќе да го уиграат Лалиќ ), е сега останува одбраната да ја среди па ќе видиме како ќе биде во наредните текми. Очекувам победа со Партизан.
Ti si pogolem strucnjakМизерија [DOUBLEPOST=1475610274][/DOUBLEPOST]
Стручњак , еве на овој пост да ти реплицирам
Сеуште мислиш дека Рајковиќ треба да се толерира до пола сезона , со вакви игри ??
Очекуваше победа со Партизан а ?? Ц Ц Ц , јас искрено ја посакував премногу ама не ја очекував