Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Прва работа што треба да ја поправи Емил е играта во одбрана, ако не можат играчиве еден на еден нека направи зона некоја за да не не прават магариња... пошто денес само поради тоа што беа помоќни физички не демолираа.
Втора работа, кога ќе каже некој македонски играчи фалат ми се КЕЊА. Треба македонски играчи да се форсираат, требало ова требало она. Абе да може 12 странци ќе земам у екипа бе, да нема ЕДЕН мамкедонец.
Кажете дали е играч овој Марко? Го прати ли некој со што е он корисен на паркетот што игра 30 минути ?
Спор, не игра одбрана, не игра напад, не знае на влез да отиде, не дава шутеви САМ кога е. Ова се вика играч ШУТЕР? Аххх беее ДРВО НЕДЕЛЛКАНО, да му се плукнам у особата која те врати у МЗТ.
Мекиќ? Влага губи топка, прави техничка +5 поена ради него. Шта речи. Македонски играчи сакале.
Трета работа како што пиша и мартинс мора да се форсира повеќе Лалиќ, каков центар имаме а не го хранат со топки ич, Емил ми го вади на тројка! Абе у рекет и еден на еден бе, нека се гура, нека се тепа таму.

За крај, фалеше Дреновац место Симоновски и немаше да не треснат 25 разлика, сигурен сум во тоа колку и да се помоќни Ѕвезда.
Секако во вторник на прва победа се иде.

Прва работа што треба да ја поправи Емил е играта во одбрана, ако не можат играчиве еден на еден нека направи зона некоја за да не не прават магариња... пошто денес само поради тоа што беа помоќни физички не демолираа.
Втора работа, кога ќе каже некој македонски играчи фалат ми се КЕЊА. Треба македонски играчи да се форсираат, требало ова требало она. Абе да може 12 странци ќе земам у екипа бе, да нема ЕДЕН мамкедонец.
Кажете дали е играч овој Марко? Го прати ли некој со што е он корисен на паркетот што игра 30 минути ?
Спор, не игра одбрана, не игра напад, не знае на влез да отиде, не дава шутеви САМ кога е. Ова се вика играч ШУТЕР? Аххх беее ДРВО НЕДЕЛЛКАНО, да му се плукнам у особата која те врати у МЗТ.
Мекиќ? Влага губи топка, прави техничка +5 поена ради него. Шта речи. Македонски играчи сакале.
Трета работа како што пиша и мартинс мора да се форсира повеќе Лалиќ, каков центар имаме а не го хранат со топки ич, Емил ми го вади на тројка! Абе у рекет и еден на еден бе, нека се гура, нека се тепа таму.

За крај, фалеше Дреновац место Симоновски и немаше да не треснат 25 разлика, сигурен сум во тоа колку и да се помоќни Ѕвезда.
Секако во вторник на прва победа се иде.
Испуштив да кажам дека Мијатовиќ е барем за класа подобар тимски играч отколку Лучиќ, лош потег направија што го вратија

Ништо страшно не е овој пораз, со Дреновац и неговите 13+ поени овој меч ќе беше егал...нека се враќа што побргу иначе отиде возот.

Испуштив да кажам дека Мијатовиќ е барем за класа подобар тимски играч отколку Лучиќ, лош потег направија што го вратија
Тоа и јас го помислив... Сигурен сум дека Емил не го побарал Лучиќ да дојде али ајде. Ќе тераме вака.

Фали уште еден класичен центар како замена за Лалиќ, а Самарџиски барал ненормална месечна плата. Зар има уште што му давааат 20+ илјади евра месечно? ццц
Ништо страшно не е овој пораз, со Дреновац и неговите 13+ поени овој меч ќе беше егал...нека се враќа што побргу иначе отиде возот.
Дреновац на клупа беше што значи Емил си знаеше за поразот уште у старт и нејќел да ризикува да се повреди пак пред Партизан, кој реално имаме шанси дома да ги добиеме.

Точно . Рајковиќ воопшто не им требаше на МЗТ
Кажи слободен и добар тренер што би дошол во МЗТ?
Пред 2 години кога сите го сакавме Боби Митев и дојде на клупата што направи? Се испокака, не знаеше замена кога да направи. Со сиот респект за знаењето што го има за кошарката.

Од една утакмица пресудуваш кој бил за МЗТ кој не, нека помине полусезона па после може да се кажува дали го бива Емил или не, и било кој играч.
Пример мене многу ми се свиѓа како комбинираат во напад ( единствено фали малку повеќе да го уиграат Лалиќ ), е сега останува одбраната да ја среди па ќе видиме како ќе биде во наредните текми. Очекувам победа со Партизан.

Звезда е евролигашка екипа, од Звезда имаат губено и екипи кои се по 10-15 пати поскапи од Мзт, ја не знам што очекуваше ти? Да ги добијат у сред Пионир и тоа без Дреновац кој е главен шраф во Мзт оваа сезона?

Звезда е евролигашка екипа, од Звезда имаат губено и екипи кои се по 10-15 пати поскапи од Мзт, ја не знам што очекуваше ти? Да ги добијат у сред Пионир и тоа без Дреновац кој е главен шраф во Мзт оваа сезона?
Воопшто не очекував дека ке ја победат Звезда :)[DOUBLEPOST=1475431014][/DOUBLEPOST]
Кажи слободен и добар тренер што би дошол во МЗТ?
Пред 2 години кога сите го сакавме Боби Митев и дојде на клупата што направи? Се испокака, не знаеше замена кога да направи. Со сиот респект за знаењето што го има за кошарката.

Од една утакмица пресудуваш кој бил за МЗТ кој не, нека помине полусезона па после може да се кажува дали го бива Емил или не, и било кој играч.
Пример мене многу ми се свиѓа како комбинираат во напад ( единствено фали малку повеќе да го уиграат Лалиќ ), е сега останува одбраната да ја среди па ќе видиме како ќе биде во наредните текми. Очекувам победа со Партизан.
Јас Рајковиќ не го сакам од друга гледна точка , тој беше прв противник на МЗТ
Се сеќавате ли какви циркузи и драми правеше против МЗТ кога беше со Работнички , сега дојде ред тој да седне со МЗТ , за слободен и добар тренер мислам дека има , нормално треба и паричка да се пушти плус , а како што гледам нашиве машала добро се расфрлија за оваа сезона ,
Искрено и јас сакам и се надевам на победа против Партизан затоа што немозам да ги смислам ;) педери црно бели.

Последно уредено:
МЗТ нема никаква пик игра, ајде да кажеме дека тоа е поради фактот дека Томас и Клоф последни се приклучија на тимот и ќе треба нешто време да се воиграат со Лалиќ, од друга страна повторно ќе пишам дека Скот не може да игра 5ка, дечкото е класичен крилен центар и според мене тоа е една од грешките на Рајковиќ!

МЗТ моментално има за класа подобар тим од Партизан и мислам дека ќе ги добијат, ама ќе треба да проработат некои работи како прво Лалиќ со неговата физика да ги доминира Луковиќ и Мајсторовиќ, и многу ќе значи Дреновац заедно со уште некој како на пример Темс или Клоф да доминира кога ќе има изолација против Хачер, Маринковиќ, Андриќ или Робинсон... Хачер и Андриќ се очајни во одбрана, Маринковиќ игра со некој страв нема самодоверба, додека Робинсон е тотално аут!

Мора да го тепаме Партизан , МОРА , чим се мачеа со Морнар ние ваљда не би требало да имаме проблеми Со ниеден противник не ја посакувам толку победата колку што ке ми значи против Партизан ,
А кој знае ке имаат ли тие најавено навивачи , пола Кумановци ке бидат а ? - леле ке има атмосфера како
да играат у гости а не на наш терен , ( барем така беше лани )
Али јеби га тоа е , само победа да имаме .
На некој од порталиве прочитав преговарале со Синовец , потпишал ли тој за Партизан ?

За големите познавачи на кошарката, Ѕвезда ги исташлаа Цедевита 24 разлика. Инаку 10 пати поскап тим имаат него МЗТ.

http://sportmedia.mk/kosharka/aba-liga/ludnicata-protiv-partizan-ne-se-zaborava-video

Погледнете го видеото...
Mислите дека ова во скоро време би можело да се повтори нешто слично вакво ??
Јас НЕ верувам , но искрено посакувам , само со ваква атмосфера и емоции
клубот ке биде на ниво .

Какву екипу имате жалосно е овој што га играте... Нема да издржи много Рајковиќ ако продужи МЗТ овакој

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom